Párhoz csatlakoznánk,négyes,párcserés finomságokhoz!
2026.01.17.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-Hóangyal készítés(ennek díjjazása)
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-Hóangyal készítés(ennek díjjazása)
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Ma este part keresünk Pesten
Párokkal ismerkednénk, DE nem olyan párokkal akiknek egyik percben szimpik. Vagyunk másikba nem és ami főleg hogy nem szeretjük a kv-t!!! Budapest és környéke! Pasi csak úgy ha van plussz egy barátja!
Csepel környékén párt vagy pasit keresünk saját korosztályunkból heteró alapon...
Sziasztok teljesen kezdő pár vagyunk keresünk ma estére hasonló part irjatok privátba
Kedves Swingerek!
Január 31-én többségben párok lesznek, így nagyobb a lehetőség ismerkedni valós párokkal személyesen, mint online sok időt erre szánni!
A Swinger Podcast adásunk hallgatottsága eszméletlenül nő, ezúton is köszönjük nektek a sok pozitív visszajelzést! Aki pedig még nem tette, hallgasson bele bátran: Swinger Yours néven találtok meg minket.
Négyen készítjük az adásokat és a bulikat is.
Megtaláltok Spotify-on, YouTube-on és Apple csatornákon.
Programok:
Január 15. – Thursday Black Belt Swinger Party
(IX. kerület, 20:00–01:00, kb. 20–40 fő)
Január 31. – Limitless: 2 éves a Swinger Yours (születésnapi ünneplés)
(Dunakeszi, 20:00–01:00, kb. 50–100 fő)
Szűrt, igényes vendégkörrel. Minden információ a weboldalunkon található, privátban tudom küldeni.
Üdv:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Január 31-én többségben párok lesznek, így nagyobb a lehetőség ismerkedni valós párokkal személyesen, mint online sok időt erre szánni!
A Swinger Podcast adásunk hallgatottsága eszméletlenül nő, ezúton is köszönjük nektek a sok pozitív visszajelzést! Aki pedig még nem tette, hallgasson bele bátran: Swinger Yours néven találtok meg minket.
Programok:
Szűrt, igényes vendégkörrel. Minden információ a weboldalunkon található, privátban tudom küldeni.
Üdv:
Kedves Swingerek!
Programok:
Üdv:
Programok:
Üdv:
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Fiatal, csini, vidám, szenvedélyes, kitartó, érzelmes, szeretkezős pár vagyunk. Hozzánk hasonló párt keresünk párcserés gabalyodásra, wellness sexre nálunk. Nem tartunk távolságot, úgy sexelünk veletek, mint a párunkkal, tabuk nélkül. Női bi-t szeretjük, de nem elvárás. Fogadni és utazni is tudunk. Hétköznap és hétvégén, napközben és este is. Mi tényleg mindketten szeretünk sexelni 4-esben.
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Ma pár Gyula corvin hotelben? Csatlakoznánk
Ma párok Gyula Corvin hotelben csatlakoznánk
Sziasztok 35 alatti páros keres szintén 35 alatti párost. Szolo férfiakat nem keresünk .
Szabaddá vált a ma esténk! Szívesen találkoznánk egy normális valós párral!
Most esetleg par aki fogadna minket egy kis atferre?
Szombat este normális párral ismerkednénk. Nem vagyunk profik, de lelkesek Tata és környéke.
Szép estét!Szolid kezdő párokal ismerkednénk Bp. és környéke.
Ma este fogadni tudó part keresünk Pesten parcserere, női bi. Nem levelezni szeretnénk…
egy kellemes szaunázás nálam? Bp.20.ker. főleg párokkal

Borotvált pár

hunmongoose
Reny