Sziasztok, párral ismerkednénk. Akár a hétvégét már erotikával eltölteni. Írjatok és beszéljük meg.
Keresünk olyan nem dohányzó párt négyes gabalyodásra, ahol a férfi tag sem fél a saját nemétől.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Helo! Parhoz csatlakoznek !
Mai naptól csütörtökig Egerben leszünk találkoznánk szimpi párral kórházat nincsen. Vagy szimpi hölgyet egyedülálló pasik nem érdekelnek
2026-ban is keressük az olyan párok ismeretségét, akiknél a fiúk közötti játék izgatja a női tagot.
Nem cigizünk, ti se tegyétek!
Budapestiek vagyunk, észszerű határokon belül utazni és kulturált körülmények között fogadni is tudunk.
Nem cigizünk, ti se tegyétek!
Budapestiek vagyunk, észszerű határokon belül utazni és kulturált körülmények között fogadni is tudunk.
Sziasztok, holnap azaz január 6-an kedden készülünk Miskoltapolcara az Elypsumba furodni.Ezuton szivesen ismerkednenk hasonlo koru es gondolkodasu parral , semmi jó elrontoi nem vagyunk
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Budapesti, többesben tapasztalt, együtt élő, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Szívesen ismerkednénk olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Szerdánként 2 részletben swinger maraton a Club Paradise-ban...
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
Köszi, ebben totál elvesztem. Telefonról írok és kicsit más a felület.
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 04. vasárnap 17:26
Kitöltött adatlap sokat segit illetve ha pár vagytok párként is legyen jelőlve! Izelitő képek is javítják a sikert! Óvatosság ajánlott sokan csak szórakozásból vannak itt ! Sok sikert!!
Kitöltött adatlap sokat segit illetve ha pár vagytok párként is legyen jelőlve! Izelitő képek is javítják a sikert! Óvatosság ajánlott sokan csak szórakozásból vannak itt ! Sok sikert!!
(Ez egy válasz heartbreaker üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 04. vasárnap 14:45
Sziasztok!
Mi egy húsz éve házas párocska vagyunk, (én szamár előre) a pasi 40-es, sportos, 180 magas 80kg zöld szemű, a lány 37 éves és 174 magas 74kg, ő barna hajú és kék szemei vannak.
Szeretnénk kicsit fűszerezni a kapcsolatot, és megmondom őszintén szóló pasit nem, de párokat várunk, előbb beszélgetésre majd később képcserére, aztán ha minden klappol, akkor egymás előtti és párcserés szexre vágyunk.
Azt viszont nem tudom hogyan találjuk meg egymást bárkivel majd az oldalon, mivel szinte most regisztráltam frissen, ebben majd kérném tapasztaltabbak segítségét.
Köszi!
Mi egy húsz éve házas párocska vagyunk, (én szamár előre) a pasi 40-es, sportos, 180 magas 80kg zöld szemű, a lány 37 éves és 174 magas 74kg, ő barna hajú és kék szemei vannak.
Szeretnénk kicsit fűszerezni a kapcsolatot, és megmondom őszintén szóló pasit nem, de párokat várunk, előbb beszélgetésre majd később képcserére, aztán ha minden klappol, akkor egymás előtti és párcserés szexre vágyunk.
Azt viszont nem tudom hogyan találjuk meg egymást bárkivel majd az oldalon, mivel szinte most regisztráltam frissen, ebben majd kérném tapasztaltabbak segítségét.
Köszi!
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Párral, hölgyel szívesen ismerkedünk hosszú távú kapcsolat reményében elsősorban!
Sziasztok!
Holnap (5-én) a déli órákban találkoznánk párral!
Utazunk, a Dunától keletre és Kecskemét-Debrecen vonaltól északra!
Marcsi (55) és Gábor (59)
Holnap (5-én) a déli órákban találkoznánk párral!
Utazunk, a Dunától keletre és Kecskemét-Debrecen vonaltól északra!
Marcsi (55) és Gábor (59)
Sziasztok olyan part keresunk , akinek ne gond hogy parosunk holgy tagja csak a holgyel lenne.
Ma Kiskőrösi fürdőben ismerkednénk
Párral ismerkednénk Dunakeszi környékén.
39 éves pár
Beszélgetne 25-45 év közötti párral.
Ismerkedés céljából.
Amiből bármi lehet
Olyanok akik holnap szeretnék kérjük ne írjanak
Elsősorban szabolcs megye
De utazni tudunk
Ha színpatikusak vagyunk egymásnak
Akár barátság is kialakulhat.
Beszélgetne 25-45 év közötti párral.
Ismerkedés céljából.
Amiből bármi lehet
Olyanok akik holnap szeretnék kérjük ne írjanak
Elsősorban szabolcs megye
De utazni tudunk
Ha színpatikusak vagyunk egymásnak
Akár barátság is kialakulhat.
Ma este? Pár Budapest v környéke? Helyünk nincs!
Sziasztok! Hozzánk hasonló (korban: L32 + F35, alkatban: L165cm/61kg + F174/83kg) párral szeretnénk ismerkedni, lehetőleg Budapest 50km-es körzetéből.
Várjuk jelentkezésetekett, lehetőleg hosszabbtávú kapcsolat reményében.
É+Á

Borotvált pár