Köszi, ebben totál elvesztem. Telefonról írok és kicsit más a felület.
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (tegnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:26
Kitöltött adatlap sokat segit illetve ha pár vagytok párként is legyen jelőlve! Izelitő képek is javítják a sikert! Óvatosság ajánlott sokan csak szórakozásból vannak itt ! Sok sikert!!
Kitöltött adatlap sokat segit illetve ha pár vagytok párként is legyen jelőlve! Izelitő képek is javítják a sikert! Óvatosság ajánlott sokan csak szórakozásból vannak itt ! Sok sikert!!
(Ez egy válasz heartbreaker üzenetére (tegnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:45
Sziasztok!
Mi egy húsz éve házas párocska vagyunk, (én szamár előre) a pasi 40-es, sportos, 180 magas 80kg zöld szemű, a lány 37 éves és 174 magas 74kg, ő barna hajú és kék szemei vannak.
Szeretnénk kicsit fűszerezni a kapcsolatot, és megmondom őszintén szóló pasit nem, de párokat várunk, előbb beszélgetésre majd később képcserére, aztán ha minden klappol, akkor egymás előtti és párcserés szexre vágyunk.
Azt viszont nem tudom hogyan találjuk meg egymást bárkivel majd az oldalon, mivel szinte most regisztráltam frissen, ebben majd kérném tapasztaltabbak segítségét.
Köszi!
Mi egy húsz éve házas párocska vagyunk, (én szamár előre) a pasi 40-es, sportos, 180 magas 80kg zöld szemű, a lány 37 éves és 174 magas 74kg, ő barna hajú és kék szemei vannak.
Szeretnénk kicsit fűszerezni a kapcsolatot, és megmondom őszintén szóló pasit nem, de párokat várunk, előbb beszélgetésre majd később képcserére, aztán ha minden klappol, akkor egymás előtti és párcserés szexre vágyunk.
Azt viszont nem tudom hogyan találjuk meg egymást bárkivel majd az oldalon, mivel szinte most regisztráltam frissen, ebben majd kérném tapasztaltabbak segítségét.
Köszi!
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Párral, hölgyel szívesen ismerkedünk hosszú távú kapcsolat reményében elsősorban!
Sziasztok!
Holnap (5-én) a déli órákban találkoznánk párral!
Utazunk, a Dunától keletre és Kecskemét-Debrecen vonaltól északra!
Marcsi (55) és Gábor (59)
Holnap (5-én) a déli órákban találkoznánk párral!
Utazunk, a Dunától keletre és Kecskemét-Debrecen vonaltól északra!
Marcsi (55) és Gábor (59)
Sziasztok olyan part keresunk , akinek ne gond hogy parosunk holgy tagja csak a holgyel lenne.
Ma Kiskőrösi fürdőben ismerkednénk
Párral ismerkednénk Dunakeszi környékén.
39 éves pár
Beszélgetne 25-45 év közötti párral.
Ismerkedés céljából.
Amiből bármi lehet
Olyanok akik holnap szeretnék kérjük ne írjanak
Elsősorban szabolcs megye
De utazni tudunk
Ha színpatikusak vagyunk egymásnak
Akár barátság is kialakulhat.
Beszélgetne 25-45 év közötti párral.
Ismerkedés céljából.
Amiből bármi lehet
Olyanok akik holnap szeretnék kérjük ne írjanak
Elsősorban szabolcs megye
De utazni tudunk
Ha színpatikusak vagyunk egymásnak
Akár barátság is kialakulhat.
Ma este? Pár Budapest v környéke? Helyünk nincs!
Sziasztok! Hozzánk hasonló (korban: L32 + F35, alkatban: L165cm/61kg + F174/83kg) párral szeretnénk ismerkedni, lehetőleg Budapest 50km-es körzetéből.
Várjuk jelentkezésetekett, lehetőleg hosszabbtávú kapcsolat reményében.
É+Á
Szivesen ismerkedünk jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.
Jelentkezünk !
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2026. 01. 03. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 14:28
Nem hiszem, hogy mi vagyunk az ország egyetlen aktív senior párja
Párokat keresünk, egymás előtti párcserés szexre és 4-es gabalyodásra.
Jelentkezzetek, fiatalabb párok is, akiket a korunk nem zavar, fiúk, köszönjük, de nem.
Jelentkezzetek, fiatalabb párok is, akiket a korunk nem zavar, fiúk, köszönjük, de nem.
Öregek vagyunk,kövérek,csúnyák és nekem még a pöcsöm is kicsi. Természetesen Aphroditét és Adoniszt keressünk,akik térdenállva könyörögnek,hogy az ágyunkba fogadjuk Őket. Nos? Hol vagytok??
Ma estére, vagy holnapra keresünk párt hetero vagy bi alapon. Székesfehérvár mellett élünk, egy kellemes dézsafürdővel várunk.
Sziasztok! Érettebb párokat keresünk elsősorban programokhoz, wellnesshez társaságnak.
Fokozatos közeledéssel az ágyhoz.
Fokozatos közeledéssel az ágyhoz.
Nem hiszem, hogy mi vagyunk az ország egyetlen aktív senior párja
Mai napon egy 30as páros, egy másik párral ismerkedne. Illetve előtte/mellette játszadozna.
Bp és környekén
Privát üzenetre válaszolunk.
Bp és környekén
Privát üzenetre válaszolunk.
Ma este hozzánk hasonló párt keresünk. Ideális a bi hölgy tag és a párcsere.
Klublatogatáshoz is keresünk párokat.
Privátban szabad kérni?
Klublatogatáshoz is keresünk párokat.
Privátban szabad kérni?

Borotvált pár

ducifeleség29
Lexi Love