Szerintem nem olyan "kannas",mint sokan szeretnek,es allitjak. Minden mozdulata tervezve van,nem törtenik semmi veletlenül,es erdekes modon minden bugyivillantas,party utanni reszegseg,kihagas,kapunatmaszas rengeteg penzt hoz. ( ugyertve,hogy neki
) S akko mi ? Irigyek vagyunk ? Mar aki...
Valami van benne,mi... szimpatikussa teszi...
Meg sajnaltam is mikor elvitték....

) S akko mi ? Irigyek vagyunk ? Mar aki...
Valami van benne,mi... szimpatikussa teszi...
Meg sajnaltam is mikor elvitték....

duszu, a VIP tagság nem véd mindentől!
Kérlek, hogy mellőzd az ilyen "velős", semmitmondó hozzászólásokat! Ismerd meg a
(Ez egy válasz duszu üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek, hogy mellőzd az ilyen "velős", semmitmondó hozzászólásokat! Ismerd meg a
fó
, próbálj bekapcsolódni érdemben a beszélgetésekbe, mert VIP ide vagy oda, könnyen tiltás lehet a vége! alf
ru alf
mo alf
t
(Ez egy válasz duszu üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Gusztusos ,ehető, már annak aki megkapja.

Köszönöm, megkaptam, aztán rájöttem én is, csak az Integrity szervere sz.rakodott nem engedett válaszolni... De köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 16:37
Törölt felhasználó (69371)
ROB SCHNEIDER a csávó!
írtam privibe is!
írtam privibe is!
ROB SCHNEIDER a csávó!
írtam privibe is! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 08. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 17:33

Az istennek se ugrik be ennek a színésznek a neve, akivel Paris pózol. Tudja valaki?
írtam privibe is! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 08. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Az istennek se ugrik be ennek a színésznek a neve, akivel Paris pózol. Tudja valaki?

kisugárzása?!
ja, mint a csernobili takarítónőnek!
én ugyanúgy hányok tőle, min kannától. ugyanaz a gyomorforgató undor (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 10:03
ja, mint a csernobili takarítónőnek!
én ugyanúgy hányok tőle, min kannától. ugyanaz a gyomorforgató undor (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nm szeretem a sowány nőket...de ennek wan wmi kisugárzása...(nm érzed?)...wmiéert megfog...
Én nm szeretem a sowány nőket...de ennek wan wmi kisugárzása...(nm érzed?)...wmiéert megfog...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 09:58
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
én ebbe a nőbe nem találok semmi szépet!
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója!
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója!
én ebbe a nőbe nem találok semmi szépet!
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
legalább annyira idegesítő, mint a magyar alteregója! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

szia kata No 2
Egy-kettő tényleg nem is olyan rossz kép... Gratula, dako!
De szerintem is az 5-ös kép fake... Az utolsó előtti.. Hát vagy fake, de lehet, hogy csak a jó push-up melltartó. Bár a semmi mellből így feltolni, igazi művészet.
De szerintem is az 5-ös kép fake... Az utolsó előtti.. Hát vagy fake, de lehet, hogy csak a jó push-up melltartó. Bár a semmi mellből így feltolni, igazi művészet.
Na, akkor tanulgasd angolul: "Most jó, ponty jó, nagyon jó!"...
Igen, Niro bácsi nagy-nagy rajongója a csokilányoknak, szinte az összes ismert ilyen filmes leánykát felpróbálta már.
Ha már a témánál vagyunk, nekem pl. a japcsi csajok sokkal jobban bejönnek!!! De csak a japcsik, a többi sárga nem. De a csokik se, bár a múltkor láttem egy tejcsokit (oan félvér félét), hááát, azt NAGYON debasz volt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 20:28
Igen, Niro bácsi nagy-nagy rajongója a csokilányoknak, szinte az összes ismert ilyen filmes leánykát felpróbálta már.Ha már a témánál vagyunk, nekem pl. a japcsi csajok sokkal jobban bejönnek!!! De csak a japcsik, a többi sárga nem. De a csokik se, bár a múltkor láttem egy tejcsokit (oan félvér félét), hááát, azt NAGYON debasz volt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah...eddig is bírtam R. De Nirót...
...de most még jobban...hűűű de szeretnék én is eccer egy csokijány cétcedni...hmmm...nagyon finom lenne...főleg mikor úgy csinálna mint a ponty...
...de most még jobban...hűűű de szeretnék én is eccer egy csokijány cétcedni...hmmm...nagyon finom lenne...főleg mikor úgy csinálna mint a ponty...
Nah...eddig is bírtam R. De Nirót...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 24. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 19:11
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 24. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogynem olvastam! Csak azóta is próbálok megbarátkozni a neandervölgyi fejekkel...
Nekem sajna még az a ropogós csokitest sem tudja ellensúlyozni ezt a fejszerkezetet.
Még képzeletben se.
Tudtad egyébként, hogy Robert De Niro nagy rajongója az ilyen csoki lányoknbak, neki valamelyik Williams lány megvolt?
Nekem sajna még az a ropogós csokitest sem tudja ellensúlyozni ezt a fejszerkezetet.
Még képzeletben se.Tudtad egyébként, hogy Robert De Niro nagy rajongója az ilyen csoki lányoknbak, neki valamelyik Williams lány megvolt?
Dehogynem olvastam! Csak azóta is próbálok megbarátkozni a neandervölgyi fejekkel...
Még képzeletben se.
Tudtad egyébként, hogy Robert De Niro nagy rajongója az ilyen csoki lányoknbak, neki valamelyik Williams lány megvolt? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 20:43
Még képzeletben se.Tudtad egyébként, hogy Robert De Niro nagy rajongója az ilyen csoki lányoknbak, neki valamelyik Williams lány megvolt? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nm is úgy gondoltam,hogy ölre menünk...
...csak leírtam mit gondolok...de szerintem nm lapoztál le a sportolós topicba a williams csajszihoz...
...mert ott írtam közös programot...és az nm az ölre menésről szól...
...csak leírtam mit gondolok...de szerintem nm lapoztál le a sportolós topicba a williams csajszihoz...
Nm is úgy gondoltam,hogy ölre menünk...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 19:21
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Bazze, gyurka, ezért nem fogunk ölre menni, én tiszteletben tartom a véleményed!
Na bumm, nekem nem tetszik, neked meg igen. De mondasz valamit, ha nem volna ilyen csontos-bőrös, lehet, hogy nekem is jobban tetszene. Sőt, van egy videóklipje (az új zeneszáma), tagadhatatlan, hogy bikavadítóan néz ki egy-két felvételen!
Na bumm, nekem nem tetszik, neked meg igen. De mondasz valamit, ha nem volna ilyen csontos-bőrös, lehet, hogy nekem is jobban tetszene. Sőt, van egy videóklipje (az új zeneszáma), tagadhatatlan, hogy bikavadítóan néz ki egy-két felvételen!
Bazze, gyurka, ezért nem fogunk ölre menni, én tiszteletben tartom a véleményed!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 23:09
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nmtom Dock...de nekem wmiért nagyon bejön a Hilton cuncus....gyönyörű nő...csak kár,hogy ilyen sowánka...ez az 1 nm tetszik benne...

angyal_13
Aneta Keys