Én nagyon sokáig gyantáztattam de annyira érzékeny a bőröm,hogy valahányszor amikor nőtt vissza kipattogott meg begyulladt a bőröm.Az utolsó alkalommal a sebésznek kellett felnyitni egy tojás nagyságú gennyes szőrtüszőgyuladást.Ez kb.5 éve volt.Azóta csak igazítani szoktam mert senkinek nem kívánom azt a kínt meg azt,hogy egy sebész drain csőt vezessen a puncijába amit én akkor átéltem.De szerencsére akik bejutnak a lábam közé azoknak igy tetszik ahogy van.
A páromnak most szörös a puncija.... van akit izgat??? Szívesen küldünk képet róla... meg is mondatod milyen képet látnál róla szivesen ,és olyat küldünk....
Miért nem próbáltad a borotvát? Attól nem gyúladt volna be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 11:03
Törölt felhasználó (2317382)

Én nagyon sokáig gyantáztattam de annyira érzékeny a bőröm,hogy valahányszor amikor nőtt vissza kipattogott meg begyulladt a bőröm.Az utolsó alkalommal a sebésznek kellett felnyitni egy tojás nagyságú gennyes szőrtüszőgyuladást.Ez kb.5 éve volt.Azóta csak igazítani szoktam mert senkinek nem kívánom azt a kínt meg azt,hogy egy sebész drain csőt vezessen a puncijába amit én akkor átéltem.De szerencsére akik bejutnak a lábam közé azoknak igy tetszik ahogy van.
Számomra a trimmelt vagy fazonra borotvált punci lényegesebben izgatóbb mint a"kopasz barack!
Imádom!
Egy szép szőrös puncit mindig szívesen megnézünk...ha áll ha fekszik vagy terpeszben űl vagy ha van benne egy vibrátor ...
Tölts fel ide képeket róla...
(Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 24. vasárnap 22:45

Tölts fel ide képeket róla...

A páromnak most szörös a puncija.... van akit izgat??? Szívesen küldünk képet róla... meg is mondatod milyen képet látnál róla szivesen ,és olyat küldünk....
Nekem jöhet! Írtam!
(Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon finom puncid lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 11:03

Törölt felhasználó (2317382)

A full szőrös nem szép, nem szexi. Elsősorban a fazonos tetszik, vagy csupi
Csak a természetes bunda!
Mármint a pina legyen szőrös!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 27. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 27. szerda 20:47
Törölt felhasználó (4304862)

Csak a természetes bunda!
Én nagyon szeretem a szőrös lányokat!
Imádom, ha szőrös, selymes egy punci, imádom, ha a popsi körül is van szőr, sőt a szőrös hónalj se zavar!
Csak sajnos mostanában nem "ez a divat"!
De szerintem vagyunk még így egy páran ezzel!
Imádom, ha szőrös, selymes egy punci, imádom, ha a popsi körül is van szőr, sőt a szőrös hónalj se zavar!
Engem akkor izgat fel igazán ,mikor a strandon a fürdőbugyi szélén kilátszik a szőr, na attól nagyon begerjedek!
Osztom a véleményed!
(Ez egy válasz SexFan üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 26. vasárnap 14:23

Engem akkor izgat fel igazán ,mikor a strandon a fürdőbugyi szélén kilátszik a szőr, na attól nagyon begerjedek!
Én is így vagyok ezzel! A pinája legyen szőrös (pici a popi-lyuk körül is), ha a hónalja is az azt se bánom, ámbár máshol inkább ne legyen szőrös pl. láb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 24. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 24. péntek 23:31
Törölt felhasználó (869024)

Én nagyon szeretem a szőrös lányokat!
Én is mindig ezt figyelem!
(Ez egy válasz SexFan üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 26. vasárnap 14:23

Üdv!
Én kíváncsi lennék rá! Már a segge is csodás! (Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kíváncsi lennék rá! Már a segge is csodás! (Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szőrös hónalj is nagyon izgató!
Imádom a szőrös puncit, sokkal izgatóbb mint a csupasz. A popsi is lehet szőrös úgy is nagyon izgató. Ha a bugyi vagy fürdőruha alól kitüremkedik a szőr attól már totál begerjedek. Párom sajnos inkább a fazon híve, de a kedvemért néha meghagyja teljes pompájában. Szőrös hónalj nem zavar, de a szőrös lábat nem szeretem.
Posija is nagyon izgató, de szívesen látnék a szőrös puncijáról képeket. Totál felizgulok az ilyen puncik látványától.