Az én barátnőmnek nagyon szőrös a lába,amit a sokszor mindennapos borotválás jó meg is erősített. Télen pihentetés címén meghagyja nőni de engem nagyon izgat ilyenkor.A hónaljával is ez a helyzet,hol szőrös,hol nem.A punci viszont természetes,igazi dzsungel.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 03. vasárnap 16:33
szerintem a lanyok ugy szepek ahogy a jo isten teremtette oket magyarul nem vagyok hive a szortelenitesnek de sajna aki elkezdte annak mar nincs ki ut ugyanis minnel tobbszor szortelenitunk annal intenzivebben no,tehat aki jo parszor szortelenitette a labat az nem hagyhatja abba mert eros vastag szorzet no ami szerintem visszataszito kisse. De az a finom szorocske ami meg nem volt borotvalva izgato,engem legalabb is izgat a sejmes tapintasa.A honalj szep szorosen is de nelkule se rossz. A punci viszont jo ha szoros
Én is a jó szőrös puncit kedvelem, a csupasz nekem unalmas. Nem izgat fel..
szép a farkad
(Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2010. 10. 15. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 15. péntek 14:31
Én is a jó szőrös puncit kedvelem, a csupasz nekem unalmas. Nem izgat fel..
Szép napot!!
Igen az a szép Férfiban.Nőben is,,legyél önmagad...Én is az vagyok s jól érzem magam bőrömben!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 20:45
Igen az a szép Férfiban.Nőben is,,legyél önmagad...Én is az vagyok s jól érzem magam bőrömben!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Rossz hírem van, Hölgyeim és Uraim!
Ez a topic NEM a punci csupaszságáról szól!
Arra van egy külön topic, ugyanitt.
Ez volna az
Ez a topic az egyéb helyeken lévő szőrzetről (hónalj, láb, stb.) hivatott beszélgetni!
Kérem ennek betartását, a punciról a másikban értekezzünk!
Köszi
Ez a topic NEM a punci csupaszságáról szól!
Arra van egy külön topic, ugyanitt.
Ez volna az
Ez a topic az egyéb helyeken lévő szőrzetről (hónalj, láb, stb.) hivatott beszélgetni!
Kérem ennek betartását, a punciról a másikban értekezzünk!
Köszi
én is a bozontosat szeretem
Blaaa FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is még mindig a jő szőrös puncit szeretem!
...és kedvesek, meg türelmesek... hogy a szokásos fordulataiddal éljek.
szerintem is izgatóak a szőrös lányok, s bár tudom nem társkereső, de ha lenne itt örülnék ha írna
Nagyon szép a szörös punci és izgato!!!
Szörös punci rajongó vagyok sajnos nem sok van belöle..... Remélem egyszer ujra divat lessz!!!!
Éljenek a szőrös puncik!
Demona, kérlek! Úgy látszik nem tanul. Nagyon egysejtű lehet. Szerintem a következő fokozat ideális lenne, 1 hónap tiltás.
Imádom a szőrös puncikat.
Te folyamatosan ugyanazokat a szavakat használod, amiknek semmi értelme és mondanivalója nincs. Felesleges ugyanazt elmondanod. Ez nem fórumozás, amit csinálsz!
Továbbra is tartom magam a #81-es kommenthez, mert a többi helyre ahova írtál, sincs semmi változás.
Továbbra is tartom magam a #81-es kommenthez, mert a többi helyre ahova írtál, sincs semmi változás.
Nagyon szertem a szörös lányokat asszonyokat idösebb hölgyeket!!!
Szörös punci rajongó vagyok sajnos nem sok van belöle..... Remélem egyszer ujra divat lessz!!!!
Nálunk még ki sem ment a divatból.
(Ez egy válasz jps üzenetére (2015. 04. 03. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 03. péntek 10:57
(Ez egy válasz jps üzenetére (2015. 04. 03. péntek 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk sajnos igen
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 04. 03. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 04. 03. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
nem jön be a szőrös punci senkin,magamon se,ezért enyém csupasz ,férfiba is az jön be ha borotvált szerintem látványnak is jobb meg érinteni szájba venni stb...

mickeymouse