A szőrnélküli pina olyan mint az alkoholmentes sör!
A szőrnélküli pina olyan mint az alkoholmentes sör!
Igazad van!!
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2016. 10. 14. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szeressem...
Imadom ha egy nö nem borotválja.. Sajnos kihalófélben van...
Nekem sajnos még nem volt alkalmam talákozni szőrös pinával csak csupasszal.
Nem tudod mit hagysz ki. Egy szép fazonos, ápolt punciszőrt simogatni nagyon izgató
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 09:43

Nekem sajnos még nem volt alkalmam talákozni szőrös pinával csak csupasszal.
A fiatal tinilányok full kiborotváltak. Egy igazi érett NŐ alatt természetes, szőrös pina van! Egy NŐNEK legyenek nagy mellei, nagy popó és jó nagy húsos, természetes szőrös pina és segglyuk! Az az igazi! Ilyen NŐT baszni a legjobb a világon. A kis csitri, plázacica ribancokat meg basszák csak a 60 éves viagrás gazdag öregemberek! Nekem igazi NŐ kell igazi szőrös pinával!
Elég nagy baj ez Csúnya!Ha nekem a pasim ilyen mondana, kivágnám mint azt a bizonyos macskát...
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2016. 03. 04. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 04. péntek 16:23

Ha csak egy kis hajszál lenne a puncin,barátom elhagyna. Én is borotválom a kukiját.
Gusztustalan . Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg van mindenkinek a vágya, hogy mi a jó. De ahogy elnézem sokan már annak is örülnének, ha punci lenne és az mindegy, hogy borotvált vagy szőrös.
Ha egy pasi ez alapján minősít egy nőt, hogy borotválja-e, vagy sem, akkor igen nagy a baj
))
Egy pasi sem attól férfi, hogy szőrös, vagy sem a farka körül
Ha egy pasi ez alapján minősít egy nőt, hogy borotválja-e, vagy sem, akkor igen nagy a baj

Utálom amikor szám a tele megy szőrrel. Inkább csak natur puncinedü... Arról ne is beszéljünk amikor tépőzáras !
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 21:59
Törölt felhasználó (1574052)

Meg van mindenkinek a vágya, hogy mi a jó. De ahogy elnézem sokan már annak is örülnének, ha punci lenne és az mindegy, hogy borotvált vagy szőrös.
))

Egy igazi pina szerintem full szőrös!! A nejemé is az!

Utálom amikor szám a tele megy szőrrel. Inkább csak natur puncinedü... Arról ne is beszéljünk amikor tépőzáras !
Azt mondták a régi öregek,annak van íze(mármint a szörösnek
)!Engem amúgy az is izgat jó persze nem a dzsungel,valami vagyonra nyírt,ad valami újat,valami mást,eltérő a megszokottól!

Ha jól sejtem, a tied csupasz. Incsi-fincsi lehet ! Esetleg tévedek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 16. szombat 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 16. szombat 06:43

Törölt felhasználó (1574052)

Barátnőmé fekete szőrös , de az a finoman kicsire borotvált, imádom!

Én is azon vagyok,természetes szőrös az igazi! A csupasz a kislányoké!
(Ez egy válasz zsirgy üzenetére (2017. 12. 15. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Így igaz!!!
(Ez egy válasz fenyőfa üzenetére (2018. 04. 13. péntek 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 13. péntek 22:13

Én is azon vagyok,természetes szőrös az igazi! A csupasz a kislányoké!
Elég pontosan körül írtad a vágyamat! Egy egészséges ember vágyát!
(Ez egy válasz Zsbalo üzenetére (2017. 12. 14. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 14. csütörtök 10:05

A fiatal tinilányok full kiborotváltak. Egy igazi érett NŐ alatt természetes, szőrös pina van! Egy NŐNEK legyenek nagy mellei, nagy popó és jó nagy húsos, természetes szőrös pina és segglyuk! Az az igazi! Ilyen NŐT baszni a legjobb a világon. A kis csitri, plázacica ribancokat meg basszák csak a 60 éves viagrás gazdag öregemberek! Nekem igazi NŐ kell igazi szőrös pinával!