Szeretnèk egy szörös pinàt kènyesztetni
Minden csajomat visszaszoktattam a szőrösre!
Nem fazonosra, hanem rendesen természetesre!
Nem fazonosra, hanem rendesen természetesre!
Osztom a véleményedet, a természetes az igazi. Igaz a párom strandszezonban leborotválja, most éppen kopasz, de nem baj mert így is nagyon tetszik.
(Ez egy válasz tbbela üzenetére (2020. 05. 22. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ugy jó a punci ha szőrős ,azért természetes
A punci is úgy jó, ha természetes, tehát szőrös.
Ez nagyon ízléses így, de ez is igazítva van
(Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 03. 14. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 17:20

Nekem is a "gyengém" a szép szőrös punci, nincs ia annál jobb (legalábbis nekem)
Mondjuk egy ilyen
Mondjuk egy ilyen

De jó lenne végre egy igazi szőrös borotválatlan punci..

Gyönyörű!
Szőrös pina #1!
Szép bozontos az igazi! (Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 03. 14. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 17:20
Szőrös pina #1!
Szép bozontos az igazi! (Ez egy válasz chatszex velem üzenetére (2020. 03. 14. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem is a "gyengém" a szép szőrös punci, nincs ia annál jobb (legalábbis nekem)
Mondjuk egy ilyen
Mondjuk egy ilyen

Mondjuk egy ilyen
Mondjuk egy ilyen

Semmit nem vesz el az élvezetből ha valaki szőrös odalent. Még természetesebb, szexisebb, nőiesebb szerintem. Az is adhat újat, illatok, érzékelés terén.
A full szőrös nem szexi. Az ízléses fazonos pina a legjobb. Egy kis csík, V betű, szivecske. Háromszög, stb. A dzsungelt nem szeretem, annál még a csupasz is szexibb
a legjobb
Imadom a szőrős pinat
Én szerettem csupaszon és bundásan is
Szerintem az alul csupasz felül mintás a legesztétikusabb, nyáron nudiszezonban ilyen van a páromnak, de imádom a tök csupaszt is, és a bundás is izgató így nálunk változatos a frizura
Régen a csupasztól idegenkedett, most meg a nagyon szőrös nem tetszik neki.

Az igazi pina az szörös!!! ......a csupasz az gyerekes ....nem vagyok én pedofil

Legjobb a szőrös punci!!
imádom a szőrős puncit ,szivesen kényesztetném ,
Valamelyest igazad van, hogy kicsit divat néhány embernek, vagy inkább a Nagy-kollektív tudatnak... De már kb. 4 éve jön vissza a "divatba", hogy ezekkel a populáris paradigmákkal szóljak...
De vagyunk páran, akik divattól függetlenül a szőrös picsát szeretjük! (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 19:53
De vagyunk páran, akik divattól függetlenül a szőrös picsát szeretjük! (Ez egy válasz astronomo üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Meglátásom szerint ez a kérdés olyan tipikus "trendi" izé... Most valamiért a csupasz az igazi, majd aztán jó néhány év múlva mindenki "hirtelen" átbillen a természetesbe (mondván legyünk "tök ződek", hiszen a borotválás erősen környezetszennyező, stb....). Szóval nem kell(ene) mindenkinek mindig felülni a "valakik" által diktált divat vonatra. Mindenesetre ez az egyszerű téma is jóval bonyolultabb, mint aminek látszik (szociológiai és egyéb szempontokból nézve...)
Meglátásom szerint ez a kérdés olyan tipikus "trendi" izé... Most valamiért a csupasz az igazi, majd aztán jó néhány év múlva mindenki "hirtelen" átbillen a természetesbe (mondván legyünk "tök ződek", hiszen a borotválás erősen környezetszennyező, stb....). Szóval nem kell(ene) mindenkinek mindig felülni a "valakik" által diktált divat vonatra. Mindenesetre ez az egyszerű téma is jóval bonyolultabb, mint aminek látszik (szociológiai és egyéb szempontokból nézve...)
Köszönöm a szavaidat!
(Ez egy válasz Oreglali üzenetére (2019. 12. 11. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 08:09

Lehet ezen még hosszasan vitázni, a lényeg, hogy ez ízlés dolga.
Elég sértő ismeretlenül igénytelennek nevezni azt, aki a természetest szereti.
Mi sem állítjuk, hogy a csupasz imádók mind pedofilok...
Elég sértő ismeretlenül igénytelennek nevezni azt, aki a természetest szereti.
Mi sem állítjuk, hogy a csupasz imádók mind pedofilok...