ahh ez tuti nem igazi.....
ha igen... nagyon sajnálom....
érdekes,hova lett a hsz-em? ha nem ide való volt akkor más ,nem ide való miért van még itt?
pofára megy,modik?
pofára megy,modik?
biztos, hogy elküldted, én nem láttam a tied... (nem hiszem, hogy moderálta valaki)
Igazi, valós. Több műsor is volt róla. Már kezelik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 17. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 17. péntek 09:19
Törölt felhasználó (805295)
VIP
ahh ez tuti nem igazi.....
Nekem is bejönnek a szőrös puncik.A kopasz már nem annyira trendi! Csak ápolt legyen és csak a bikini vonal legyen rendbe.
Ha csak egy kis hajszál lenne a puncin,barátom elhagyna. Én is borotválom a kukiját.
Nagyon egyetértek! Mondhatnám,a szőrös punci gusztusosabb.
Még csak annyit: ha,kopasz puncit akartam ,akkor elég volt a saját kislányaimat megnézni.Nem valami szégyenlősek voltak,már meg volt mindenük,de a nyitott ablaknál táncoltak egymással.Ebből lett elegem!
Imádom a szőrös puncit nagyon!!!
A szőrös pinánál nincs szebb, annak van ize is büze is,természetesen az utóbbi átvitt értelemben.A páromnak volt hogy leborotváltam,de mindig arra panaszkodott, hogy a pisilésnél a comja is mindig pisis lett. A szőr legalább a pisit levezeti.Igy télen még a bikini vonalat sem borotváljuk sem a combját.Gyönyörű amikor a fehér bugyiból a sötétbarna szőrös punci szinte combközépig virit.
Egy igazi pina az szőrös!
Fújjjjjjjjj
A csupasz punci híve voltam, de a nejemnek nem volt ideje borotválkozni, szőrösen nyaltam ki, és az illata és íze miatt még jobban beleszerettem!Mondhatni egészséges pinaszaga, íze van, sokkal jobb mint a csupasz, legalábbis nekem jelenleg jobban bejön!De egyéne válogatja.
Én már akkor a kopasz punci híve voltam ,amikor még mindenkié szőrös volt. A divat miatt nem változtatom meg a véleményem, imádom a csupaszt
Nem jó
nyagyon vonzo .izgato
Legyen "gyárilag" szőrös, a kopasz egyáltalán nem izgató számomra!
Nekem a párom borotválja, de van hogy egész megnöveszti. Minden punci jó, csak tiszta, ápolt legyen. Nem szép a combig érő erdő, de a sűrű borotválástól meggyötört punci sem izgató
Imàdom a jó szőrös puncit nyalni dugni!!! Főleg ha jó fekete szőrös!!
Imàdom a jó szőrös puncit nyalni dugni!!! Főleg ha jó fekete szőrös!!

mickeymouse

Natali Blond