Milyen az amikor egyszerre 5-6 fiú és lány adja át magát az élvezetnek????
lol
hátránya, hogy kis helységben terjeng a testszag és fingani nem illik közben.
elkapva:)

szerintem annyira nem jó, de azért az arány lehet 1:2-höz:)
Kérdezd Wildhorse-t:D Állítólag ebben ő a MESTER:D Ha szépen kéred lóarcú kománkat, hirtelen felindulásból padavanjává fogad, és összeránt neked egy privát orgiát:D Higyj benne:D Vele van az erő, ő képes rá;)
(Ez egy válasz FOFE üzenetére (2006. 03. 31. péntek 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 31. péntek 22:53

Milyen az amikor egyszerre 5-6 fiú és lány adja át magát az élvezetnek????

5/1 felállás!!!
Szerintem nem Te vagy az egyetlen aki még nem élt át hasonlót,én sajna még a két lányig se jutottam el(legalábbis nem egyszerre)de kipróbálnám az biztos
nem lehet rossz.A félelmeket viszont le kell győzni szerintem,máskülönben nem tudod magad átadni az élvezetnek.

azt hiszem elpuskáztad olvasva egy másik topicban általad leírtakat,de ha úgy állsz neki szerintem sose lesz benne részed,még akkor se ha a félméteres f....dalfogsz is csajt keresni

ha azt monda egy lány hogy jó akkor mért nem akarják a lányok????
Ugye már elsült az a duma, hogy mi a legsz@rabb a gruppenszexben?
Kimaradni belőle.
Kimaradni belőle.
46-50 éves pár pártkeres
Ez nem bunkózás volt nemes egyszerűséggel a véleményem.Ja az ha neked ez fáj,azért van mert ez az igazság,ha véletlenül mégis úgy gondolod, megbántottam volna az önérzésedet,akkor bocsánatot kérek,mégha nem is így gondolom.
üdv.keresnénk egy nagy partit.Mi 40´esek vagygunk
Engem is érdekelne egy jóü kis groupi ;)
Ha tudtok valahol szóljatok!!!
Na speciel nálam holnap este lesz egy!!! Ha hozod a barátnődet, már leszünk hárman!
(Ez egy válasz halando1983 üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 17. vasárnap 13:51

Engem is érdekelne egy jóü kis groupi ;)
én a 679-es beküldött videók hosszabb verziójára lennék igazán kívácsi...ha valaki tud róla infót: címe/ honnan lehet letölteni, írjon légyszi ide, vagy e-mailt...elég sok mindent fel tudok érte ajánlani cserébe...
jó lenne belecsöppenni egybe ::)
ha valaki valahol és hiány van farokból, szóljatok és ott is vagyok :)
ha valaki valahol és hiány van farokból, szóljatok és ott is vagyok :)
többek közt az az ominózus K. Anna videót K. Katával, kódolatlanul, gyors ftp-ről...ha valakit érdekel..