Van nekem is többféle,testharisnya,combfix,sima harisnya,vannak tangáim is simán hordók a hétköznapokban.sokan azt gondolják csak női ruha darabok ezek,de pont hogy nem.mostmár vannak férfiak számára kialakított harisnyák, tangák is bármilyen anyagból,és iszonyatosan kényelmesek is.hogy izgató e? Számomra igen,maga a tény is hogy az van rajtam,kicsit felfokozza a hangulatot.hogy a partner hogy viszonyul hozzá,ez igen változó lehet,az elfogadás miatt. De saját tapasztalatom ,eddig akik láttak benne látták rajtam,egyiksem volt elutasító.
Ilyenkor télen én bodyt hordok a ruhám alatt a munkában is. Izgató érzés.
Egyszerűen.... fotó alapján....
És az honnan derült ki, hogy van "ismerős csaj, akinek ez nagyon bejön"?
(Ez egy válasz alommola üzenetére (2026. 01. 02. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 17:15
(Ez egy válasz alommola üzenetére (2026. 01. 02. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbáltam már. Rendszeresen nem hordom, de fotósorozat készült már ilyen témában. Kiderült, van olyan ismerős csaj, akinek ez nagyon bejön
Van férfi harisnya is, hímvesszőnek kialakított résszel. Ami inkább bejön, az az átlátszó nylon alsónaci.
Van férfi harisnya is, hímvesszőnek kialakított résszel. Ami inkább bejön, az az átlátszó nylon alsónaci.
Kipróbáltam már. Rendszeresen nem hordom, de fotósorozat készült már ilyen témában. Kiderült, van olyan ismerős csaj, akinek ez nagyon bejön
Az én páromat nem izgatja, de teljesen elfogadja. Sokszor teljesen női ruhában és fehérneműben vagyok itthon, abban is alszom. Csodásan izgató érzés belebújni. Szerintem ne mondj le róla, de csak apró adagokban érdemes az ilyesmit tálalni. Szokni kell a gondolatot, majd a látványt is.
(Ez egy válasz Peti7807 üzenetére (2026. 01. 02. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 10:05
A nejemnek próbáltam finoman célozni rá, hogy engem beindít a gondolat. Nagyon kiakadt...
Ti már találkoztatok olyan nővel, akit izgat, ha egy pasi is harisnyát húz?
A nejemnek próbáltam finoman célozni rá, hogy engem beindít a gondolat. Nagyon kiakadt...
Otthon egész nap tangában melltartóban combfixben és tűsarkúban szoktam lenni. És persze masztizok is nagyokat és lenyalom a finom nedümet.
(Ez egy válasz Lina-Dire üzenetére (2020. 03. 25. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is rendszeresen vagyok női fehérneműben a ruha alatt egész nap, rengeteg finomcszebbnél szebb bugyijaim tangáim, tűsarkum van.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 06:33
Én ma egész nap tangaban leszek a ruha alatt. Már most a torkomban a szívem annyira varom
aludni es csak úgy lenni, vagy masztizni szoktam benne de ez ma egy új lépés… és óriási izgalmas.
aludni es csak úgy lenni, vagy masztizni szoktam benne de ez ma egy új lépés… és óriási izgalmas.
Nagyon imádom!
Én ma egész nap tangaban leszek a ruha alatt. Már most a torkomban a szívem annyira varom
Rendszeresen viselem.....
Nagyon szeretem!
A feleségemet sem zavarja!
De hordok még tangát és bodyt is!
Nagyon szeretem!
A feleségemet sem zavarja!
De hordok még tangát és bodyt is!
az bizony
Laura
(Ez egy válasz CigányLaura üzenetére (2024. 02. 06. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Laura
(Ez egy válasz CigányLaura üzenetére (2024. 02. 06. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Vibrátor hasznos.
Szeretem, tangával alatta.
Masztiztam már én is párszor harisnyában/tangában, nagyon izgató volt és hatalmasakat élveztem benne
Na ezzel én is ugyanígy vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 26. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 26. hétfő 07:24
Törölt felhasználó (53951)
Önkielégítéshez szoktam harisnyát húzni és imádom, mikor a nylon símogatja a testemet. Indőnként nadrág alá is, az utcára, de télen rendszeresen!
Galériámba megnézheted. Van ott kép róla bőven.
(Ez egy válasz Zolika1987 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretem. Sokszor meg nem volt rajtam, más ruci igen, de nagyon izgató az érzés

Alébka

yssabella69
Paulina James