Imádok szexi női fehérneműben maszturbálni.
Fiú,vagy a lány?
(Ez egy válasz Lina-Dire üzenetére (2020. 03. 25. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Uraim, hölgyeim, él e még ez a fórum? Kicsit leült, nem igazán írogat ide senki
Én is imádok combfixbe lenni. Van itt más is aki szereti?
Van combfixem is, de a vékony harisnyanadrágokat részesítem előnyben. Nagyon tud izgatni. Ebben a téli időszakban rendszeresen viselem, imádom ahogy a munkában is érzem magamon.
(Ez egy válasz Zolika1987 üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen megnézném
(Ez egy válasz bellinda_27 üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 08:06

Van combfixem is, de a vékony harisnyanadrágokat részesítem előnyben. Nagyon tud izgatni. Ebben a téli időszakban rendszeresen viselem, imádom ahogy a munkában is érzem magamon.
Én is szeretem. Sokszor meg nem volt rajtam, más ruci igen, de nagyon izgató az érzés

Galériámba megnézheted. Van ott kép róla bőven.
(Ez egy válasz Zolika1987 üzenetére (2024. 01. 31. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ezzel én is ugyanígy vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 26. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 26. hétfő 07:24
Törölt felhasználó (53951)

Önkielégítéshez szoktam harisnyát húzni és imádom, mikor a nylon símogatja a testemet. Indőnként nadrág alá is, az utcára, de télen rendszeresen!
Masztiztam már én is párszor harisnyában/tangában, nagyon izgató volt és hatalmasakat élveztem benne

Szeretem, tangával alatta.
Vibrátor hasznos.
az bizony
Laura
(Ez egy válasz CigányLaura üzenetére (2024. 02. 06. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Rendszeresen viselem.....
Nagyon szeretem!
A feleségemet sem zavarja!
De hordok még tangát és bodyt is!
Nagyon szeretem!
A feleségemet sem zavarja!
De hordok még tangát és bodyt is!
Én ma egész nap tangaban leszek a ruha alatt. Már most a torkomban a szívem annyira varom
aludni es csak úgy lenni, vagy masztizni szoktam benne de ez ma egy új lépés… és óriási izgalmas.

Nagyon imádom!