Én most főiskolás vagyok. Egy év és elvégzem. Szocpedesként engem is kiküldött az iskola gyakorlatra, egy helyi középiskola kolijába. Nem volt túl sok kedvem , de muszály na... Amikor a buszon mentem a csoporttársaimmal ,észrevettem egy gyönyörű kisangyalt, a legszebb szemekkel amiket valaha csak láttam:) Csinos volt, szép világosbarna hosszú hajjal, ami leomlott a vállára:) Karcsú és gyönyörű és áááá... Tökéletes:D Imádkoztam magamban, hogy csak ne ő száljon le hamarabb:D Addig is hagy nézegessem:D
Aztán odaértünk a kolihoz:( Leszálltam és elébattyogtam a a gyakhelyemnek, de egy cigire még rágyújtottam. És az a gyönyörű kismackó azokkal a vadító szemekkel, és azzal a karcsú tökéletes testével ellibeg előttem, rámmosolyog és bemegy a koliba:D Eldobtam a cigit, bementem, elmentem a terembe ahol a foglalkozást tartamon kellet. És nemsokkal később ő is belibbent:D Minden alkalommal ot volt, de kiderült, hogy van köztünk majdnem hét év. Kicsivel több mint hat, na:) Aztán leadtam az órákat és eónem mentem a koliba többet:( Amíg a következő gyakorlatomon nem oda küldtek megint:) Újra láttam és titokban na, de beleszerettem:) Aztán egyszer valami nagyon rossz álldumával elkértem a számát, de már szívem szerint akkor megcsókoltam volna:D Ideadta:D Az jó volt, de megtudtam ,hogy van barátja:( Beszélgettünk később telefonon. Sokat. Aztán egyszer oda terelődött a téma, hogy tetszem neki:D Még akkor teccettem meg, amikor először látott a buszon:):):):) És akart is valamit, de azt hitte, hogy nagyon fiatalnak fogom tartani:D Szó szót követett, találkoztunk, beszéltünk:) Ennek már jó ideje:D Azóta otthagyta a barátját(jó,tom erről lehetne vitatkozni, de most nem ezért írtam ezt le:D ), velem van, és szerelmes vagyok:D És érzem ,hogy ő is az:D Nagyon fontos nekem, eccerűen imádom:D És nem számít a kor, a távolság, semmilyen akadály, ha két ember szereti egymást:D Főleg ,hogyha már olyan, mintha fentről is direkt segítenének;D
Aztán odaértünk a kolihoz:( Leszálltam és elébattyogtam a a gyakhelyemnek, de egy cigire még rágyújtottam. És az a gyönyörű kismackó azokkal a vadító szemekkel, és azzal a karcsú tökéletes testével ellibeg előttem, rámmosolyog és bemegy a koliba:D Eldobtam a cigit, bementem, elmentem a terembe ahol a foglalkozást tartamon kellet. És nemsokkal később ő is belibbent:D Minden alkalommal ot volt, de kiderült, hogy van köztünk majdnem hét év. Kicsivel több mint hat, na:) Aztán leadtam az órákat és eónem mentem a koliba többet:( Amíg a következő gyakorlatomon nem oda küldtek megint:) Újra láttam és titokban na, de beleszerettem:) Aztán egyszer valami nagyon rossz álldumával elkértem a számát, de már szívem szerint akkor megcsókoltam volna:D Ideadta:D Az jó volt, de megtudtam ,hogy van barátja:( Beszélgettünk később telefonon. Sokat. Aztán egyszer oda terelődött a téma, hogy tetszem neki:D Még akkor teccettem meg, amikor először látott a buszon:):):):) És akart is valamit, de azt hitte, hogy nagyon fiatalnak fogom tartani:D Szó szót követett, találkoztunk, beszéltünk:) Ennek már jó ideje:D Azóta otthagyta a barátját(jó,tom erről lehetne vitatkozni, de most nem ezért írtam ezt le:D ), velem van, és szerelmes vagyok:D És érzem ,hogy ő is az:D Nagyon fontos nekem, eccerűen imádom:D És nem számít a kor, a távolság, semmilyen akadály, ha két ember szereti egymást:D Főleg ,hogyha már olyan, mintha fentről is direkt segítenének;D
Csak azt felejted el,hogy abban korban ahhoz ment hozzá az illető,aki elvette a szűzességét.Félreérted,nem arról van szó,hogy nem fogja fel mi a szex.Arról beszéltem,hogy felelőtlen vágnak bele,nem gondolva a következményekre.Pl abban a korban amiről te beszélsz elég rendesen
me
azt,aki hűtlen volt,vagy nem szüzen ment férjhez,kissé másképp működtek akkoriban a dolgok,kár is ezzel érvelni,és még egyszer hozzáteszem,hogy NEM erről szól a topic.
alf
ga alf
lá alf
zták
Neeeem dehogy.. majd az asszony cseréli le a "vén" férjét két 20 éves fiatal bikára...
Benne éltem,ebben éltem 20-évesen,akkor a csaj 30-volt,de ez örök tanulság nekem,most 42-éves vagyok a feleségem most 30-éves,na ez oké szerintem,és van is két
gy
!!!!!!!!!!!!!!
alf
er alf
me alf
künk
Általánosítasz, nem is kicsit...Azért az emberi kapcsolatok ennél sokkal árnyaltabbak szerintem...
Érdekes, vajon miért gondoljuk azt manapság, hogy az ember 15 évesen még éretlen a szexre? Más kultúrákban ilyenkor már rég férhez adták a lányt... sőt európában is nagyon sokáig így volt (Shakespeare Júliája a történetben pl pont 15 éves). Mi több, a természet/Isten/evolúció is úgy alkotott meg minket, hogy ebben a korban ez már természetes legyen. Mi az amit 17-18 éves korában képes valaki felfogni, amit 15 éves korában nem?
(Ez egy válasz SweetyGirl üzenetére (2006. 04. 12. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 12. szerda 13:27
Ez igaz,csak tudod szomorú,hogy manapság akkor menő egy fiatal,ha már nem szűz...Ha egy 15 évesnek próbálnád megmagyarázni,hogy éretlen a szexre csak nagy boci szemekkel nézne rád...De sajnos ilyen világot élünk.De nem is lehet más a hozzááállásuk,ha a médiában mindenfelé ezt suggalják.Pl hogyan lehetne értelmes gondolkodású kamasz abból, aki ilyen idióta vérfröcskölős mesét néz...Na de mindegy nem erről szól a topik!De ebben igazat adok neked!
kinek kell egy 20 éves pasi? bundas49@citromail.hu
Igazad van, talán a 10-12 év különbség kimeriti az ideális fogalmát! Ilyet esetben talán nem lesz elhanyagolt a nő és a sexuális igények hasonlósan változnak és akár érkezhettek hasonló nevelési környezetből is!
Én 19 éves vagyok és idöseb éret NŐt keresek szexre irjatok msn-en:gero5@freemail.hu vagy emailra ugyan ezen a cimen
Ez igaz,csak tudod szomorú,hogy manapság akkor menő egy fiatal,ha már nem szűz...Ha egy 15 évesnek próbálnád megmagyarázni,hogy éretlen a szexre csak nagy boci szemekkel nézne rád...De sajnos ilyen világot élünk.De nem is lehet más a hozzááállásuk,ha a médiában mindenfelé ezt suggalják.Pl hogyan lehetne értelmes gondolkodású kamasz abból, aki ilyen idióta vérfröcskölős mesét néz...Na de mindegy nem erről szól a topik!De ebben igazat adok neked!
Én 19 éves vagyok és idöseb éret NŐt keresek szexre irjatok msn-en:gero5@freemail.hu vagy emailra ugyan ezen a cimen
Ja, elég: azon be lehet önteni a forró levest!
(ok, lejöttem a sátor-témáról)
(ok, lejöttem a sátor-témáról)
Az tök jó sátor, amin kopogni is lehet, olyan nekem is kell!!!
A fene rágja meg, hogy rám 17évesen nem vadásztak a huszonéves lányok
!
Bár még az egyetemen mikor én 20voltam szerelembe estem egy 26éves lánnyal és amikor az érzelmek viszonzásra találtak, bátran kijelenthetem, hogy a világ legboldogabb embere voltam 8hónapig! Nagyon jó volt! De az igazsághoz tartozik, hogy nekem mindig idősebb barátnőim voltak!
!Bár még az egyetemen mikor én 20voltam szerelembe estem egy 26éves lánnyal és amikor az érzelmek viszonzásra találtak, bátran kijelenthetem, hogy a világ legboldogabb embere voltam 8hónapig! Nagyon jó volt! De az igazsághoz tartozik, hogy nekem mindig idősebb barátnőim voltak!
Igazad van,rosszul fogalmaztam.Érdekli őket,csak tapasztalatlanság híján furcsán fejezik ki a kiszemeltnek,hogy mit is szeretnének.Ezért támogatom én is,hogy idősebb nővel essenek át a tűzkeresztségen.Amúgy a 20-25 éves nők egy része szinte vadászik az ilyen fiatal tapasztalatlan fiúkra!Nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm!Pl az egyik főiskolás csoporttársam(21 éves) most egy 17 éves gimis fiúval van együtt!
Nem csak az intimitást kell tudni, hogy mi fán terem, hanem az adott nővel minden szinten foglalkozni kell és lehet, a 15-16éves srácok találnak jobb programot is, mint egy romantikus film! Ez kicsit sarkos volt, bocs!
Szia! Majdnem 5év? Mely korhoz áll közelebb a lány 14hez illetve 15höz? Előbbi esetben talán a lány szüleinél lehet némi gond, de ez rátok tartozik! Meg ugye az sem mindegy, hogy mit is akartok egymástól valójában? Mert valljuk be: egy 20éves fiúnak, már kiforrott sexuális igényei vannak!
Szerintem abszolút belefér az 5 év...
Egyébként én 15-16 éves koromban abszolút nem "hajtottam" velem egyidős fiúkra,mindig 20-22 év körüli korosztály tetszett.A velem egyidős fiúkat más érdekelte,nem igazán a csajozás...Úgy gondolom hogy ilyen téren a lányok talán érettebbek ebben a korban,de javítsatok ki ha tévednék.
Egyébként én 15-16 éves koromban abszolút nem "hajtottam" velem egyidős fiúkra,mindig 20-22 év körüli korosztály tetszett.A velem egyidős fiúkat más érdekelte,nem igazán a csajozás...Úgy gondolom hogy ilyen téren a lányok talán érettebbek ebben a korban,de javítsatok ki ha tévednék.
szerintem az még belefér. (5 év.)

selectormen

tittine