A számból veszed ki a szavakat
Volt Velem egykorú, Nálam idősebb, Nálam fiatalabb, Nálam idősebb, van Nálam fiatalabb...
Mindegyik korosztálynak megvan a maga előnye, hátránya.
Ha a hölgynél fiatalabb, előny hogy ha jól ügyeskedik (és nem a Nőn tanul) a mennyekbe lehet jutni, viszont lehet csak ösztönösen gyűjti a trófeákat.
Ha a hölgynél idősebb előny hogy megfontolt,ráérős, viszont lehet csak ösztönösen a kapuzárási pániktól retteg és így akar bizonyítani és itt már az a veszély is leselkedik hogy bizony előfordul h. időbe telik mire szűk ama bizonyos nadrág...
Szóval akkor melyik is a jó?
Volt Velem egykorú, Nálam idősebb, Nálam fiatalabb, Nálam idősebb, van Nálam fiatalabb...
Mindegyik korosztálynak megvan a maga előnye, hátránya.
Ha a hölgynél fiatalabb, előny hogy ha jól ügyeskedik (és nem a Nőn tanul) a mennyekbe lehet jutni, viszont lehet csak ösztönösen gyűjti a trófeákat.
Ha a hölgynél idősebb előny hogy megfontolt,ráérős, viszont lehet csak ösztönösen a kapuzárási pániktól retteg és így akar bizonyítani és itt már az a veszély is leselkedik hogy bizony előfordul h. időbe telik mire szűk ama bizonyos nadrág...
Szóval akkor melyik is a jó?
Ha csak sexről beszélünk szerintem egyértelmű: a fiatalabb lányok csipik az idősebb fazonkat és viszont, ámbár a független idősebb hölgyek nem feltétlenül választanak ifjabb partnert, csak abban az esetben, ha kapcsolatukban-pl házasság-elhanyagoltnak érzik magukat! A rendes párkapcsolatban már több más dolog is döntő szerepet játszhat! Amit példának tudok hozni és nap,mint nap látom a +/- 5év egyáltalán nem jelent akadályt.
Egy 20 éves srácnak majdnem 5 évvel fiatalabb barátnője az nem gáz?
szerintem az még belefér. (5 év.)
Szerintem abszolút belefér az 5 év...
Egyébként én 15-16 éves koromban abszolút nem "hajtottam" velem egyidős fiúkra,mindig 20-22 év körüli korosztály tetszett.A velem egyidős fiúkat más érdekelte,nem igazán a csajozás...Úgy gondolom hogy ilyen téren a lányok talán érettebbek ebben a korban,de javítsatok ki ha tévednék.
Egyébként én 15-16 éves koromban abszolút nem "hajtottam" velem egyidős fiúkra,mindig 20-22 év körüli korosztály tetszett.A velem egyidős fiúkat más érdekelte,nem igazán a csajozás...Úgy gondolom hogy ilyen téren a lányok talán érettebbek ebben a korban,de javítsatok ki ha tévednék.
Szia! Majdnem 5év? Mely korhoz áll közelebb a lány 14hez illetve 15höz? Előbbi esetben talán a lány szüleinél lehet némi gond, de ez rátok tartozik! Meg ugye az sem mindegy, hogy mit is akartok egymástól valójában? Mert valljuk be: egy 20éves fiúnak, már kiforrott sexuális igényei vannak!
Nem csak az intimitást kell tudni, hogy mi fán terem, hanem az adott nővel minden szinten foglalkozni kell és lehet, a 15-16éves srácok találnak jobb programot is, mint egy romantikus film! Ez kicsit sarkos volt, bocs!
Igazad van,rosszul fogalmaztam.Érdekli őket,csak tapasztalatlanság híján furcsán fejezik ki a kiszemeltnek,hogy mit is szeretnének.Ezért támogatom én is,hogy idősebb nővel essenek át a tűzkeresztségen.Amúgy a 20-25 éves nők egy része szinte vadászik az ilyen fiatal tapasztalatlan fiúkra!Nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm!Pl az egyik főiskolás csoporttársam(21 éves) most egy 17 éves gimis fiúval van együtt!
A fene rágja meg, hogy rám 17évesen nem vadásztak a huszonéves lányok
!
Bár még az egyetemen mikor én 20voltam szerelembe estem egy 26éves lánnyal és amikor az érzelmek viszonzásra találtak, bátran kijelenthetem, hogy a világ legboldogabb embere voltam 8hónapig! Nagyon jó volt! De az igazsághoz tartozik, hogy nekem mindig idősebb barátnőim voltak!
!Bár még az egyetemen mikor én 20voltam szerelembe estem egy 26éves lánnyal és amikor az érzelmek viszonzásra találtak, bátran kijelenthetem, hogy a világ legboldogabb embere voltam 8hónapig! Nagyon jó volt! De az igazsághoz tartozik, hogy nekem mindig idősebb barátnőim voltak!
Az tök jó sátor, amin kopogni is lehet, olyan nekem is kell!!!
Ja, elég: azon be lehet önteni a forró levest!
(ok, lejöttem a sátor-témáról)
(ok, lejöttem a sátor-témáról)
Én 19 éves vagyok és idöseb éret NŐt keresek szexre irjatok msn-en:gero5@freemail.hu vagy emailra ugyan ezen a cimen
Ez igaz,csak tudod szomorú,hogy manapság akkor menő egy fiatal,ha már nem szűz...Ha egy 15 évesnek próbálnád megmagyarázni,hogy éretlen a szexre csak nagy boci szemekkel nézne rád...De sajnos ilyen világot élünk.De nem is lehet más a hozzááállásuk,ha a médiában mindenfelé ezt suggalják.Pl hogyan lehetne értelmes gondolkodású kamasz abból, aki ilyen idióta vérfröcskölős mesét néz...Na de mindegy nem erről szól a topik!De ebben igazat adok neked!
Én 19 éves vagyok és idöseb éret NŐt keresek szexre irjatok msn-en:gero5@freemail.hu vagy emailra ugyan ezen a cimen
Igazad van, talán a 10-12 év különbség kimeriti az ideális fogalmát! Ilyet esetben talán nem lesz elhanyagolt a nő és a sexuális igények hasonlósan változnak és akár érkezhettek hasonló nevelési környezetből is!
kinek kell egy 20 éves pasi? bundas49@citromail.hu
Érdekes, vajon miért gondoljuk azt manapság, hogy az ember 15 évesen még éretlen a szexre? Más kultúrákban ilyenkor már rég férhez adták a lányt... sőt európában is nagyon sokáig így volt (Shakespeare Júliája a történetben pl pont 15 éves). Mi több, a természet/Isten/evolúció is úgy alkotott meg minket, hogy ebben a korban ez már természetes legyen. Mi az amit 17-18 éves korában képes valaki felfogni, amit 15 éves korában nem?
(Ez egy válasz SweetyGirl üzenetére (2006. 04. 12. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 12. szerda 13:27
Ez igaz,csak tudod szomorú,hogy manapság akkor menő egy fiatal,ha már nem szűz...Ha egy 15 évesnek próbálnád megmagyarázni,hogy éretlen a szexre csak nagy boci szemekkel nézne rád...De sajnos ilyen világot élünk.De nem is lehet más a hozzááállásuk,ha a médiában mindenfelé ezt suggalják.Pl hogyan lehetne értelmes gondolkodású kamasz abból, aki ilyen idióta vérfröcskölős mesét néz...Na de mindegy nem erről szól a topik!De ebben igazat adok neked!
Gyerekek! Ódákat irtok feleslegesen,hát nehogy már például: a férfinél tizen évvel idősebb nővel éljen az ember fia,hát ez kacsamese meg poén egyben,csak a muja és irányitható hapik vannak jóval idősebb nőkkel,amely nők úgy harcolnak a fiatalabb hapiért,mint egy Bengáli anyatigris,én voltam 2-évig,de régen, egy nállam 10-évvel idősebb nővel,hozzáteszem jó picsa volt,de mikor léptem,akkor eljátszotta az öngyilkost,kár volt,semmi nem változott! Azért az ember ha egy mód van rá,akkor ne az "anyját" vegye nőül,hanem válassza a természetességet! Na meg arról nem is beszélve,hogy sok fiatal azért keres jóval idősebb nőt,mert nem talál magának fiatalabbat,és az idősebb nőknek azért sok udvarlás nemigen kell,fekszenek egy kis idő múlva ahogy az elő van irva! És még egy rossz dolog,"részemről" sok nőnek már van gyermeke és szinte azonos korú partnere van,hát az ilyen meg nekem egyszerűen undoritó,és kiábránditó-no comment! Másik drasztikus eset,siófokon vagyok a strandon,és látom,hogy 65-éves,de két kiló arany ékszerrel felvértezett öregurak 20-éves lánnyal kézenfogva sétálnak a parton,na ez az igazi hányinger,mert a hapikának már a nyelve is csak percekre álhat fel/talán/ alol meg már halott!!
Általánosítasz, nem is kicsit...Azért az emberi kapcsolatok ennél sokkal árnyaltabbak szerintem...

selectormen

GeriLeila