Ja, ha már nem tudtál hűséges lenni és még a szerető is lelépett akkor minek.... Soha senkihez ne legyél
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 24. vasárnap 07:10
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
Na igen ,ez egy igazàn jó felvetès. Èn 19 èvig hűsèges voltam,aztàn egyszer botlottam ,majd a ferjem elvàllt tőlem a szeretőm meg itthagyott. Ezekutàn ,minek a hűsèg?
Ez egy jó kérdés,szerintem a válasz,önmagunkhoz legyünk hűek.Három kapcsolatomban is szerelmes voltam,ebből kettőben meg is megcsaltak,a mostani harmadikban is csalódtam,mert mint mindegyikben,miden üres ígéret lett(közös gyerek,kommunikáció,igaz társ...ráadásul el is hanyagolták magukat és a mostanival is szex se nagyon van,nem akar) ...stb,hát úgy döntöttem,innentől kezdve csakis magamhoz leszek hűséges,nincs olyan,hogy őszinteség,hűség,őszinte viszonzott szerelem...ez mint csak mese!
A kérdés ebben a formában hülyeség. Mert ha körülírunk egy ideát akkor mondhatjuk hogy hozzá persze hogy igen. De ez egy értelmetlen elméleti kérdés. Gyakorlatban ha felmerül már nem is kérdés.
Senkihez!
Magamhoz
Szerintem a szeretődhöz!
Ő biztos pont!
Ő biztos pont!
De van aki még azt is megcsalja!! Na az milyen már??
(Ez egy válasz odi77 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Testileg senkihez .

Junior23...

head