Kihez érdemes hűségesnek lenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#47   2019. 08. 29. csütörtök 11:58
öcsyke öcsyke
Köszönöm! Ezek szerint egyetértesz? Téma lezárva? Nem akartam kinyírni ezt a felélesztett beszélgetést, inkább hallgatok wink
#46   2019. 08. 29. csütörtök 04:28
öcsyke öcsyke
Önmagunkhoz. Persze az sokat lendít a helyzeten, ha előtte magunkra találunk. Erről manapság kevés szó esik, pedig ennek hiánya mindent összekuszál körülöttünk. Ha ez megvan, világos, hogy mi kötöttük a csomót is!
#45   2019. 08. 28. szerda 23:37
kata44katica kata44katica
Itt a Hatalmas pont!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2011. 06. 11. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 11. szombat 09:51
Hülye kerdes...Senkihez,semmihez,csak sajat elveinkhez.
#44   2019. 08. 28. szerda 22:42
Mondd meg ki vagyok Mondd meg ki vagyok
A kutyához,az nem él vissza a bizalmaddal és akkor is melletted marad,ha nem kap semmit nyes
#43   2011. 06. 11. szombat 09:51
Szoni Szoni
Hülye kerdes...Senkihez,semmihez,csak sajat elveinkhez.
#42   2011. 06. 10. péntek 16:50
X Törölt felhasználó (805295)
Van az eleve elrendelt (elvileg) -->Barátságnál ..szerelemben ...családdal kapcsolatban evidens... ugye....
De szerintem minden (szoros) emberi kapcsolat arról szól... hűség egyenlő a bizalommal egyik nem jár a másik nélkül...
Aztán van a tágabb értelembe vett.. pl 5 éve egy kozmetikushoz járok.. ha úgy tetszik "hűséges paciens vagyok" de ezt a nőgyógyászomról a fodrászomról.... és még néhány olyan ember aki szerepet játszik az életembe.. ha úgy tetszik rábízom magam s ha ezzel a bízalommal nem él vissza az orvos a fodrász a kozmetikus...stb.. garantált a hűség irányukba..
S van a második otthon.. nekem pl. a suli.. van akinek a munkahelyen .. a politikai nézett stb stb... ha oda vissza müxik a bizalom akkor a hűség sem marad el.. én így gondolom muszáj hinni bízni hűségesnek lenni, mert mindenki azt kapja vissza amit önmaga is ad.
#41   2010. 02. 23. kedd 13:35
Lencsy Lencsy
Köszi a kérdést amit rossz helyre címeztél hehe
Válaszolnék ..: Nem tudom miből szűrted le hogy nem szoktam hűséges lenni beka3 Egyszerüen csak megfogalmaztam a véleményem majd feltettem a kérdést ,hogy vajon van -e ilyen ember ?
Idézlek "ha valakinek még pezseg a vére? akkor élje ki a komoly kapcsolata előtt... " Nos ezzel nem feltétlenül értek egyet ugyanis a helyzet nem mindig hozza úgy ,..de nem fogom elmagyarázni mire is gondolok wink Szintén idézlek ......"mindkét félnek pezseg, akkor beszéljék meg h kalandozgathatnak, úgy tiszta a dolog. hátha nem árt a kapcsolatnak " ..Kalandozzanak ? Hmm ..van akinél már a kalandozgatás is kimeriti a hűség fogalmát! smile
Egy a lényeg ...mindenki maga döntse el hogy kihez akar hűséges lenni meg kihez nem ! Hogy akar e egyáltalán hűséges lenni vagy nem ! Nincs szükség kioktatásra ,rossz következtetésekre és személyeskedésre meg pláne ..ugyanis nem ismerjük egymást igy semmit nem tudunk egymásról ! Illetve max a pletykákat nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 17. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (159387)
2009. 12. 17. csütörtök 19:56
ne vedd zokon a kérdést, de akkor Te még sose voltál hűséges egyik párodhoz sem? smile

szerintem egyébként minden párkapcsolat megérdemli a hűséget. ha valakinek még pezseg a vére? akkor élje ki a komoly kapcsolata előtt.. vagy mindkét félnek pezseg, akkor beszéljék meg h kalandozgathatnak, úgy tiszta a dolog. hátha nem árt a kapcsolatnak ( nem kell sokat kattintani innen h olyanokkal beszélgessünk akiknek nem ártott. nyes ).
persze a kérdés ennél bonyolultabb.. smile de akkor sem érdemli meg senki h felszarvazzák.
#40   2010. 02. 22. hétfő 20:17
True True
Csakis ahhoz, akitől elvárható, hogy ő is hűséges maradjon hozzád...
#39   2010. 02. 03. szerda 14:23
mclod01 mclod01
kihez? pártunkhoz és kormányunkhoz vigyor3
#38   2010. 02. 03. szerda 11:59
X Törölt felhasználó (415472)
ahhoz, akiben vakon megbízol
#37   2009. 12. 28. hétfő 21:12
zsokica zsokica
Teljesen egyetértek veled egy kapcsolat lényege a hűség és a bizalom .Ha ez nincs akkor az egy hallott kapcsolat. lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 28. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 28. hétfő 17:28
hát a bizalom téma most egy másik asztal, mert a kérdés a 'megcsaló' szemszögéből van. a bizalom pedig a 'megcsalt' félben inoghat meg.
de ha szóba jött szerintem a bizalom kicsit olyan mint a hit. nem nehéz hinni valamiben ha tudod h létezik. akkor igazi a hit ha nincs bizonyosság de te hiszel. a bizalomnál is ha azt mondod a párodnak h megbízok benned addig még nem is gondolsz másra, de amint megszűnik a hűség bizonyossága akkor a bizalom is elszáll, akkor az a bizalom elég gyenge lábon áll smile de ha nem kötöd meg a párod gondolatait, tetteit, és mégse félsz, akkor erősebb a bizalom.

nem rossz gondolat a barátodé, biztos jópár emberre igaz, de azért nem törvényszerű smile
#36   2009. 12. 28. hétfő 17:28
X Törölt felhasználó (159387)
hát a bizalom téma most egy másik asztal, mert a kérdés a 'megcsaló' szemszögéből van. a bizalom pedig a 'megcsalt' félben inoghat meg.
de ha szóba jött szerintem a bizalom kicsit olyan mint a hit. nem nehéz hinni valamiben ha tudod h létezik. akkor igazi a hit ha nincs bizonyosság de te hiszel. a bizalomnál is ha azt mondod a párodnak h megbízok benned addig még nem is gondolsz másra, de amint megszűnik a hűség bizonyossága akkor a bizalom is elszáll, akkor az a bizalom elég gyenge lábon áll smile de ha nem kötöd meg a párod gondolatait, tetteit, és mégse félsz, akkor erősebb a bizalom.

nem rossz gondolat a barátodé, biztos jópár emberre igaz, de azért nem törvényszerű smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 23. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2009. 12. 23. szerda 21:49
Szerintem a megcsalás már a gondolatnál kezdődik....ha egy pali más nőről fantáziál,vagy ilyenek,ott már bizalom sincs.

Egy barátom mondta,hogy:"a ffiaknál a megcsalás a szexnél kezdődik,a Nőknek a gondolatnál"...és milyen igaza is van. szomoru1
#35   2009. 12. 28. hétfő 17:11
őő ne haragudj, nem rád reflektáltam, bocsi, biztos elfelejtettem a válasz fülre kattintani.
Lencsy-hez ment volna költői kérdés smile
(Ez egy válasz Clown666 üzenetére (2009. 12. 24. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 24. csütörtök 06:32
Szia! Ha nekem szántad az írásod, akkor annyi a válaszom, hogy eddig még mindegyik partneremhez hűséges voltam! Ezért is írtam, hogy ahhoz legyünk hűségesek aki megérdemli!
#34   2009. 12. 25. péntek 20:48
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Kihez érdemes hűségesnek lenni? - ahhoz aki odafigyel, aki türelmes, aki tudja mire gondolok, mire vágyok, aki tudja és ismeri a hibáimat és határaimat, és aki tudja ki vagyok!
#33   2009. 12. 24. csütörtök 06:32
Clown666 Clown666
Szia! Ha nekem szántad az írásod, akkor annyi a válaszom, hogy eddig még mindegyik partneremhez hűséges voltam! Ezért is írtam, hogy ahhoz legyünk hűségesek aki megérdemli!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 17. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 17. csütörtök 19:56
ne vedd zokon a kérdést, de akkor Te még sose voltál hűséges egyik párodhoz sem? smile

szerintem egyébként minden párkapcsolat megérdemli a hűséget. ha valakinek még pezseg a vére? akkor élje ki a komoly kapcsolata előtt.. vagy mindkét félnek pezseg, akkor beszéljék meg h kalandozgathatnak, úgy tiszta a dolog. hátha nem árt a kapcsolatnak ( nem kell sokat kattintani innen h olyanokkal beszélgessünk akiknek nem ártott. nyes ).
persze a kérdés ennél bonyolultabb.. smile de akkor sem érdemli meg senki h felszarvazzák.
#32   2009. 12. 23. szerda 21:49
X Törölt felhasználó (137313)
Szerintem a megcsalás már a gondolatnál kezdődik....ha egy pali más nőről fantáziál,vagy ilyenek,ott már bizalom sincs.

Egy barátom mondta,hogy:"a ffiaknál a megcsalás a szexnél kezdődik,a Nőknek a gondolatnál"...és milyen igaza is van. szomoru1
#31   2009. 12. 17. csütörtök 19:56

#30   2009. 07. 28. kedd 18:29
Clown666 Clown666
Szerintem ahhoz érdemes Hűségesnek lenni aki megérdemli! smile
#29   2009. 07. 28. kedd 17:00
imitimi imitimi
Szerinted nincs olyan ember, vagy barát akihez érdemes lenne. BIZTOS, HOGY AKKOR ROSSZ TAPASZTALATAID VANNAK.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 07. 10. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 10. péntek 18:21
Rossz a kérdés. eplus2

Helyesen: Mihez érdemes hűségesnek lenni?

Pl az elveinkhez, az álmainkhoz.
#28   2009. 07. 28. kedd 16:01
imitimi imitimi
szerintem van ilyen ember és ha megtaláltad akkor érdemes. de ne feledd, hogy hinned is kell mindezekben.
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 06. 24. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 24. szerda 19:41
Ahhoz aki nagyon szeret , aki "lehozza a csillagokat" , akinek fontosabb a te boldogságod mindennél, akinek te vagy a világon a legfonosabb,akivel úgy érzed letudod élni az életed és tudod ,hogy ő is hűséges ..na az ilyen társ megérdemli ..a kérdés csak az ..van e olyan ember akiben mindez megvan smile

(illúziókat kergetsz!) buck vigyor2

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Junior23... Junior23...
Nyitás ideje: 2004. 11. 09. kedd
Üzenetek: 67db
Utolsó üzenet: tegnap 08:26

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!