Engem izgat nagyon,de most én voltam beszálló.
Fiatalos 60-as párnál.A férje szépen végignézte ahogy szexelek a feleségével.
Szuper volt,bár nekem már nem az első alkalom.
Fiatalos 60-as párnál.A férje szépen végignézte ahogy szexelek a feleségével.
Szuper volt,bár nekem már nem az első alkalom.
Hát most merek fogadni hogy fogsz, és a valószínűsége sem kicsi, én sem hittem el ezt így másoknak ahogy most te sem.
Pont így gondolkodtam mint te, ismerem mint a tenyerem sőt jobban mint ő önmagát, és jött a meglepetés jackpot a poliamore-ság, szóval ugyanez a magabiztosság illant el egy perc alatt, és okozott nagyobb sérülést mintha nem lett volna, és ezzel nem azt akarom kifejezni , hogy minden nőnél van esély ilyen állapotra, hanem azt hogy nem létezik az a biztonság amibe ringatod magad (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (ma 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:56
Pont így gondolkodtam mint te, ismerem mint a tenyerem sőt jobban mint ő önmagát, és jött a meglepetés jackpot a poliamore-ság, szóval ugyanez a magabiztosság illant el egy perc alatt, és okozott nagyobb sérülést mintha nem lett volna, és ezzel nem azt akarom kifejezni , hogy minden nőnél van esély ilyen állapotra, hanem azt hogy nem létezik az a biztonság amibe ringatod magad (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (ma 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
14 éve együtt vagyunk. Hidd el ismerem. Ettől függetlenül benne van a pakliban sokminden. Történhet olyan, amivel nem kalkuláltam, de kicsi a valószínűsége.
14 éve együtt vagyunk. Hidd el ismerem. Ettől függetlenül benne van a pakliban sokminden. Történhet olyan, amivel nem kalkuláltam, de kicsi a valószínűsége.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (ma 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:44
Hiszed te csak ezt hogy ismered, a személyiségét ismerheted valamennyire, de az érzelmi reakciójáról egy nőnek fogalmad sem lehet, abban nincs minta vagy rendszer, ezt azért mondom mert én már vissza felé jövök onnan ahová te még csak tartasz, és előre sajnálom amit át fogsz élni.
Amit te felismerhetsz rajta,hogy jót tesz neki ez a játék az az új kapcsolati energia azaz kémia, endorfin dopamin, és jól.beszopod ha oxitocin, mert akkor kezdheted is keresni az ügyvédet, főleg mert hazugok vagytok ebben.
Amit te felismerhetsz rajta,hogy jót tesz neki ez a játék az az új kapcsolati energia azaz kémia, endorfin dopamin, és jól.beszopod ha oxitocin, mert akkor kezdheted is keresni az ügyvédet, főleg mert hazugok vagytok ebben.
Mondtam, neki, hogy örülök, hogy élvezi
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (ma 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:24
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (ma 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az emberi kommonikáció kisebb része zajlik szavakkal, a döntő rész gesztusok, mimika, testbeszéd, metakommunikáció. Csodálkoznék ha nem sejtené legalább. Amúgy ez még izgalmasabb így. Mit mondtál amikor megköszönte? Éreztetted hogy érte teszed mert nagyon szereted?
Hiszed te csak ezt hogy ismered, a személyiségét ismerheted valamennyire, de az érzelmi reakciójáról egy nőnek fogalmad sem lehet, abban nincs minta vagy rendszer, ezt azért mondom mert én már vissza felé jövök onnan ahová te még csak tartasz, és előre sajnálom amit át fogsz élni.
Amit te felismerhetsz rajta,hogy jót tesz neki ez a játék az az új kapcsolati energia azaz kémia, endorfin dopamin, és jól.beszopod ha oxitocin, mert akkor kezdheted is keresni az ügyvédet, főleg mert hazugok vagytok ebben. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:52
Amit te felismerhetsz rajta,hogy jót tesz neki ez a játék az az új kapcsolati energia azaz kémia, endorfin dopamin, és jól.beszopod ha oxitocin, mert akkor kezdheted is keresni az ügyvédet, főleg mert hazugok vagytok ebben. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez ennek sokkal bonyolultabb. Ismerem, mint a tenyerem. Mármint a Páromat. Ismerem a vágyait. Ebben a témában nem képes megnyílni. Zárkózott nagyon. Miért fosztanám meg az örömtől, ha engem is izgat amit tesz?
Végül is bármit bele lehet látni csak eléggé akarni kell
Biztosan azért köszönte mert a faszt köszönte, na nemááár. (Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (ma 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:24
Biztosan azért köszönte mert a faszt köszönte, na nemááár. (Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (ma 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Az emberi kommonikáció kisebb része zajlik szavakkal, a döntő rész gesztusok, mimika, testbeszéd, metakommunikáció. Csodálkoznék ha nem sejtené legalább. Amúgy ez még izgalmasabb így. Mit mondtál amikor megköszönte? Éreztetted hogy érte teszed mert nagyon szereted?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:57
Celozgattam már rá, hogy egészen más, mióta jár... Mondtam neki, hogy szerintem jót tesz neki. És nem jött zavarba, annyit reagált, hogy valóban jót tesz, és köszöni . Én nagyon úgy érzem, hogy tudja honnan fúj a szél, de egyszerűen képtelen elem állni
Ezek után biztos,hogy egyiknek a szavát se hinnèm el az biztos.Azèrt csak rá nèznèk az asszony körmère.Szerintem egy ilyen huncutkodás az őszintesègen alapszik. Amiben nállatok nagy hiány van. Te hazudsz neki ő meg neked! Bomba a párod.Simán rávetnèm magam èn is,de nem hiszem,hogy mint szerető tudnám e ezt csinálni.Titkos szerető okè. Kölcsön kapott felesèg okè.De,hogy úgy kezelgessek egy nőt,hogy az nem tudja,hogy èn meg a fèrje szövetkeztünk,na az nem okè! A párodat egy olyan pasinak hagyod dugni,aki nem tiszteli.Itt valaki sèrülni fog az tuti ès az nem a masször lessz.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:00
A srác hívta már 2x is külön randira. Nem ment el vele. Én külön kértem (teszt jelleggel) hogy hívja. Visszautasította
A srác hívta már 2x is külön randira. Nem ment el vele. Én külön kértem (teszt jelleggel) hogy hívja. Visszautasította
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (tegnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:09
Maximálisan igazat adok neked. Szerintem "a lessz ebből több is", már csak a masszőrrön múlik. Ha akarná,valószínű vihetnè is.
Ok, köszi
(Ez egy válasz Páros78 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 10:49
Szerintem meg ez mind-mind fikció.... Ha valakinek ilyen "aktív" élete van az nem pöcsverős videókat rak fel. És az "asszonykáról" sem 3 féle kép van kirakva. A történet meg izgi, de egy vágyálom inkább mint a valóság.
Köszönöm
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2026. 08. 12. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 10:26
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2026. 08. 12. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép amit írtál. Ahogy a többiek is, én is azt látom, hogy nagyon vigyáznod kell, különben nagyot bukhatsz.
Mivel nem vallja be, hogy a masszázs, már nem masszázs, hanem sex, így helyedben ragaszkodnék hozzá, hogy én legyek a 3. fél.
Ezzel tudatva vele, hogy mindent tudsz. Ezután, már jöhetne az az unokatesós buli, de már úgy, higy együtt, nyíltan élhetitek meg. Így kisebb az esély, hogy elveszted a kontrollt.
Véleményem szerint, jelenleg cérna szálon lóg a kapcsolatod, csak még nem veszed észre.
Sok szerencsét, és sikert neked ehhez a bulihoz.
Mivel nem vallja be, hogy a masszázs, már nem masszázs, hanem sex, így helyedben ragaszkodnék hozzá, hogy én legyek a 3. fél.
Ezzel tudatva vele, hogy mindent tudsz. Ezután, már jöhetne az az unokatesós buli, de már úgy, higy együtt, nyíltan élhetitek meg. Így kisebb az esély, hogy elveszted a kontrollt.
Véleményem szerint, jelenleg cérna szálon lóg a kapcsolatod, csak még nem veszed észre.
Sok szerencsét, és sikert neked ehhez a bulihoz.
Celozgattam már rá, hogy egészen más, mióta jár... Mondtam neki, hogy szerintem jót tesz neki. És nem jött zavarba, annyit reagált, hogy valóban jót tesz, és köszöni . Én nagyon úgy érzem, hogy tudja honnan fúj a szél, de egyszerűen képtelen elem állni
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2026. 08. 12. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 06:58
Vigyázz nehogy a srácok még rábeszéljenek a szakításra! Vicc volt, gondolom más terveid vannak….
Ha összejön a hármas azért írd meg, addig én nem kérdeznék semmit nehogy kútba essen
De majd egyszer megdicsérném, hogy szerintem jót tesz neki a masszázs, úgy látod azóta sokkal kisimultabb és gyönyörű!
Lehet hogy erre elpirul majd, de ezzel még nem borítod a bilit, de ha akar mesélhet róla.
Ha összejön a hármas azért írd meg, addig én nem kérdeznék semmit nehogy kútba essen
De majd egyszer megdicsérném, hogy szerintem jót tesz neki a masszázs, úgy látod azóta sokkal kisimultabb és gyönyörű!
Lehet hogy erre elpirul majd, de ezzel még nem borítod a bilit, de ha akar mesélhet róla.
Nagyon nem erről van szó...
(Ez egy válasz cbrrr üzenetére (2026. 08. 12. szerda 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 12. szerda 01:18
Ennek a kapcsolatnak mar vege, semmi ertelme folytatni.Csak ido pocsekolas. A kapcsolatomban en is megengedtem volna barmit ha megbeszeljuk, sosem voltam feltekeny, de az enyem is inkabb a hatam mogott probalkozott... 52 evesen... Persze,hogy elvalok tole. en sem ertettem, ennyire hulye hogy lehet valaki? Mondjuk nalunk a sok elvalt "baratno" is osztotta neki az eszt ,bar ha lett volna benne barmi tisztelet vagy szeretet irantam akkor nyilvan barmit mondhattak volna neki, semmit nem ertek volna el. Ilyen az elet, tovabb kell lepni, aki meg igy viselkedik, sosem fog mar megvaltozni (max okosabban csal meg)
Köszönjük
(Ez egy válasz spencer01 üzenetére (2026. 08. 11. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért kellene feltoltenem? Van fent így is kép. Aki ramirt, mindenki kapott sokat. Senkivel szemben nem voltam önző
(Ez egy válasz Zsék üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 22:41
(Ez egy válasz Zsék üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem.
De miért nem töltöd fel.
Biztos akad köztük olyan, ami vállalható publikusra is.
Mi is így tettünk.
De miért nem töltöd fel.
Biztos akad köztük olyan, ami vállalható publikusra is.
Mi is így tettünk.
Ez ennek sokkal bonyolultabb. Ismerem, mint a tenyerem. Mármint a Páromat. Ismerem a vágyait. Ebben a témában nem képes megnyílni. Zárkózott nagyon. Miért fosztanám meg az örömtől, ha engem is izgat amit tesz?
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 22:27
Ebben nem fogunk eggyezni az tuti. Ne haragudj,de ha szerelmeses belèd ès annyira szeret,akkor minek is kène titkolnia,hogy mire vágyik. Ilyenkor az a cèl,hogy eggyütt èljük meg az èlmènyt nem egyedül. Az ő szemszögéből nèzve,a párom el visz masszörhöz ès nini itt egy farok. Csak le kène rántani.Úgy esik neki a maször srác farkának mint ha nem lenne holnap. Semmi kontrol nincs benne miattad. Sőt,te mèg kint is várod ès mèg így sem. Szerintem te azzal áltatod magad,hogy te irányítasz,de már règes règ nem. Ha sejti a felrsèged,hogy benne van a kezed akkor micsoda kapcsolat az ahol nem tereli rá a szót? Vagy te mièrt fèlsz neki elmondani vagy esetleg masszázs közbe benyitni? Minden alkalommal csak hazudik neked. Ez szimpla megcsalás. Annyi külömbsèggel,hogy te tudsz róla ès nem teszel semmit.Ilyen helyzetben egy fèrfi tokostúl rugja be az ajtót,de legalább számon kèri,hogy mi is ez pontosan.Egyre jobban elharapódzik az asszony ès a szellemet nem fogod tudni visza rakni a palackba.
Tökéletesen egyetértek
(Ez egy válasz Gabordeak üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 18:32
Én pont egyetértek veled, férfiaknál hányszor előfordul, hogy pl egy szép külső miatt elcsábult szexre a szeretett párja mellett, és még gyakrabban, hogy szeretne elcsábulni, csak nem kön össze. De közben a kapcsolatát nem dobná oda, sőt.
A nőknél ez miért lenne elképzelhetetlen?
Ha új kapcsolatot keresne biztosan nem utasítaná el a találkozót, sőt szeretne közös programokat a sráccal.
Ha egy nő ennyire szerette a faszt fiatalon ahogy írod, és gyengéje a nagy méret, miért is ne csábulhatna el? Főleg hogy folyamatosan erre biztatod, amit gondolom hisz is, nem is és biztonság kedvéért nem avat be. A nők biztonsági játékosok. Az is pozitív, hogy a hármasban benne van. Nem egy személyhez kötődik, hanem a szexélményhez. Hozzád kötődik továbbra is.
Nem tudom hogy lehet ebből coming outolni, de szerintem valamit a szíve mélyén sejt. Csak a jelszó: amit nem tud az nem fáj. Egy nagyon tapasztalt nő mondta ezt aki imádta a férjét, de mellette …..
A nőknél ez miért lenne elképzelhetetlen?
Ha új kapcsolatot keresne biztosan nem utasítaná el a találkozót, sőt szeretne közös programokat a sráccal.
Ha egy nő ennyire szerette a faszt fiatalon ahogy írod, és gyengéje a nagy méret, miért is ne csábulhatna el? Főleg hogy folyamatosan erre biztatod, amit gondolom hisz is, nem is és biztonság kedvéért nem avat be. A nők biztonsági játékosok. Az is pozitív, hogy a hármasban benne van. Nem egy személyhez kötődik, hanem a szexélményhez. Hozzád kötődik továbbra is.
Nem tudom hogy lehet ebből coming outolni, de szerintem valamit a szíve mélyén sejt. Csak a jelszó: amit nem tud az nem fáj. Egy nagyon tapasztalt nő mondta ezt aki imádta a férjét, de mellette …..
Perszehogy az.
(Ez egy válasz Páros78 üzenetére (2026. 08. 12. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem meg ez mind-mind fikció.... Ha valakinek ilyen "aktív" élete van az nem pöcsverős videókat rak fel. És az "asszonykáról" sem 3 féle kép van kirakva. A történet meg izgi, de egy vágyálom inkább mint a valóság.
Kösz, hogy leírtad helyettem is!
Maximálisan igazat adok neked. Szerintem "a lessz ebből több is", már csak a masszőrrön múlik. Ha akarná,valószínű vihetnè is.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (tegnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:43
Nettó megcsalás Kár ragozni Cuckoldba belefér ha izgat, viszont ha ennyire titkolja lesz ebből több is Ne legyen igazam Ha ez nem egy fantázia akkor gyorsan tedd rendbe

vagy-vagy

Adry