Es
jó lett. Legfőképp azért izgalmas, mert megosztottad a részleteket is.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
zm alf
él alf
etlen
Ha jól csinalod siman be megy meg kettő is a punciba!
Főleg kis sikositóval. (Ez egy válasz huhooka1 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 20:17
Főleg kis sikositóval. (Ez egy válasz huhooka1 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nagy vágyam, hogy megdugja a feleségem egy nagy farkú srác. Ez kb soha nem érdekelt és soha nem is foglalkoztam a témával egészen addig amíg
Nagy vágyam, hogy megdugja a feleségem egy nagy farkú srác. Ez kb soha nem érdekelt és soha nem is foglalkoztam a témával egészen addig amíg
eg
nyári estén alf
y alf
bo alf
rozgatósré
elmesélte, hogy volt egy exe akinek 23cm volt. Mi a f@.. mondom.. Nagyon felizgatott, ahogy belegondoltam, hogy az én kis feleségem mit kaphatott akkor. Azt tudni, kell hogy nekem azért jóval kisebb van, ő pedig elképesztően szűk. Hogy a fenébe fért be neki, elkezdtem kérdezgetni, hogy milyen volt, és elmesélte, hogy pár hónapot voltak együtt és rengeteg volt a szex. Az elején nehéz volt , de aztán megszokta és élvezte. Azóta izgat a dolog. Kíváncsi is voltam és vásároltam egy 22cm-es vibrátort nem sokra rá. Jól le is baszott..
alf
sz alf
eg alf
en
Ha jól csinalod siman be megy meg kettő is a punciba!
2026. 07. 04. szombat 20:17
Sziasztok!
eg
nyári estén alf
y alf
bo alf
rozgatósré
elmesélte, hogy volt egy exe akinek 23cm volt. Mi a f@.. mondom.. Nagyon felizgatott, ahogy belegondoltam, hogy az én kis feleségem mit kaphatott akkor. Azt tudni, kell hogy nekem azért jóval kisebb van, ő pedig elképesztően szűk. Hogy a fenébe fért be neki, elkezdtem kérdezgetni, hogy milyen volt, és elmesélte, hogy pár hónapot voltak együtt és rengeteg volt a szex. Az elején nehéz volt , de aztán megszokta és élvezte. Azóta izgat a dolog. Kíváncsi is voltam és vásároltam egy 22cm-es vibrátort nem sokra rá. Jól le is baszott..
alf
sz alf
eg alf
en
Sziasztok!
eg
nyári estén alf
y alf
bo alf
rozgatósré
alf
sz alf
eg alf
en
Néztük, szuper lett!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Már fent van
(Ez egy válasz Hedopár üzenetére (2026. 07. 01. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek ne tétovázz!
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 17:12
Nagyon izgalmas volt számunkra, a kedvesem annyira felizgult az egész szituációra hogy spriccelt a srácon lovagolva , viszonylag gyorsan végeztek nem tartott az egész talán 30 percig sem közben küldtek egy videót , lehet hogy fel is töltöm
Nagyon izgalmas volt számunkra, a kedvesem annyira felizgult az egész szituációra hogy spriccelt a srácon lovagolva , viszonylag gyorsan végeztek nem tartott az egész talán 30 percig sem közben küldtek egy videót , lehet hogy fel is töltöm
(Ez egy válasz georgeberger49 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Uuu ez izgi
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 22:21
Éppen most kaptam egy képet ahogy a srác ujjaza, nemsokára kefélni fognak nekem meg majd szét durran a farkam
Éppen most kaptam egy képet ahogy a srác ujjaza, nemsokára kefélni fognak nekem meg majd szét durran a farkam
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 06. 30. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 19:05
Nagyon jó élmény én próbáltam.. ma pedig este elmegy egyedül egy autós kalandra egy új pasival ..nagyon izgató a gondolat is
Nagyon jó élmény én próbáltam.. ma pedig este elmegy egyedül egy autós kalandra egy új pasival ..nagyon izgató a gondolat is
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 13:19
Ha leszünk hárman fiúk azt fogom kipróbálni majd, hogy csak nézem egy fotelból mikor ketten vannak benne.
Szia. Igen? Na az jó is! A nö szereti élvezi attól nincs jobb! ))
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak elég nehéz partnert talalni hozzá
(Ez egy válasz Duplán üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha leszünk hárman fiúk azt fogom kipróbálni majd, hogy csak nézem egy fotelból mikor ketten vannak benne.
Engem is régóta izgat
Szerintem sem valódi képek.
Vagy a komplett adatlap kamu. (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 21:10
Vagy a komplett adatlap kamu. (Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért csak látod, hogy MI által generált képek..ráadásul amerikai konnektor szabvánnyal..
Nagyon szeretem ezt a fajta élvezetet,volt benne részem sokat.Legjobban a slutwife akció során,mikor átlényegül a szerepére megőrülök jó értelemben és néha nem tudom megállni,hogy a végén csatlakozzam ,főként ha már bizalmi alapon creampie is van
Kinyalom,vagy rátöltök,de van mikor mindkettő
Kinyalom,vagy rátöltök,de van mikor mindkettő
Az a legjobb imádjuk
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 11:47
Nagyon izgató ha pl szendvicsben van megdugva a nö ahogy punciban ül.egy szép nagy faszban és közben egy másik szép nagy fasz popsiba is dugja és közben meg szopatják felváltva több szép nagy faszok!
izgalmas.

vagy-vagy

gonosz21
Alena B