Cuckold imádó vagxok, csak már szingli...
Az én feleségemet is ma ismét meglátogatta a szererője
Kép nincs, beszámoló?? Hááát..... Talán.....
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (tegnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szexi!Szerintem páran szívesen ráélveznénk
(Ez egy válasz Kandur11 üzenetére (tegnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:25
Sziasztok!
Osztottam meg pár sorozatot a (leendő feleségemről) barátnőmről és egyre jobban izgat ha másoknak is tetszik
Gondolom páran már kiverték rá
Osztottam meg pár sorozatot a (leendő feleségemről) barátnőmről és egyre jobban izgat ha másoknak is tetszik
erről a megrakásról jöhetne néhány kép vagy részletesebb beszámoló
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:44
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este járt nálunk egy pasi,mit mondjak..... Úgy megraktuk a Nejem,mint a máglyát. Isteni volt!
Tehát megadtad a kilövési engedélyt.
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (tegnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:03
Nem, úgy volt, hogy furcsán viselkedett egy ideje, rákérdeztem, elmondta, hogy szeretne a fickóval valamit. Elmondása szerint addig nem volt semmi, azon kívül, hogy közeledtek egymás felé. Aztán megbeszéltük, és utána már volt akció is.
Feláll a farkam a fotóira, pedig még puncit se mutatott!
Nagyon kívánatos! (Ez egy válasz Kandur11 üzenetére (tegnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kívánatos! (Ez egy válasz Kandur11 üzenetére (tegnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, úgy volt, hogy furcsán viselkedett egy ideje, rákérdeztem, elmondta, hogy szeretne a fickóval valamit. Elmondása szerint addig nem volt semmi, azon kívül, hogy közeledtek egymás felé. Aztán megbeszéltük, és utána már volt akció is.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (tegnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:46
Ha eddig titokban-suttyomban, téged félrevezetve s átcseszve tette ezt, az szerintem nem izgató, viszont nehezen megbocsájtható árulás, bűn.
Ha nyitott kapcsolatban éltek, vagy ez a megszokott módi nálatok, akkor megértem, hogy izgat.
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas.
Ha nyitott kapcsolatban éltek, vagy ez a megszokott módi nálatok, akkor megértem, hogy izgat.
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas.
Sziasztok!
Ha eddig titokban-suttyomban, téged félrevezetve s átcseszve tette ezt, az szerintem nem izgató, viszont nehezen megbocsájtható árulás, bűn.
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas. (Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 09:31
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas. (Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiderült, hogy feleségemet egy másik, idősebb pasi kúrja (bevallotta).
Tegnap este járt nálunk egy pasi,mit mondjak..... Úgy megraktuk a Nejem,mint a máglyát. Isteni volt!
...jajj, de gyönyörű!!!!
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez baromi izgató
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most készülök az elsőre,remélem összejön,titkos hódoló remélem jól megdugja,megpróbálom meglesni.
Hány pasi dugta meg?
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2026. 01. 10. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 10. szombat 22:54
Mi nagyom szeretjük izgat minket ha pasi jön 3.-nak vagy cuckoldra! Innen az oldalról is volt jópár szerencsés
Az igen! Fantasztikus a feleséged!
(Ez egy válasz Kanizsaipar1 üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 16:09
A legjobb amikor legalàbb 5-en vagytok és így látom veletek! Hétvége….
Sajnos engem csak izgatna… de otthon egyedül vagyok ezzel. Pedig nagyon forró lehet.

vagy-vagy

oenk