Szerintem kezdjétek el elötte!
(Ez egy válasz JOHNI üzenetére (2026. 04. 18. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 19:31
Sziasztok
Ma este megint meglátogat minket egy ismerősünk,amit tudni kell hogy 2x 3x mar iszogattunk együtt.
A párom is látni és el is ismeri hogy bejön neki a pali és vissza is megvan a vonzalom !
Sajnos vagy mindig elszaladt vagy nem mer belemenni a hármasban pedig a jelek és a beszólások oda vissza történnek!
Szerintetek hogy lehet megtudni vagy rávenni a harmasra úgy hogy ha vissza utasítás érkezik ne legyen kellemetlen senkinek?
Tisztán mondjuk el neki közösen vagy csak én emlitsem meg neki négyszemközt?
Várom az építő jellegű válaszokat és a tapasztalatokat
Ma este megint meglátogat minket egy ismerősünk,amit tudni kell hogy 2x 3x mar iszogattunk együtt.
A párom is látni és el is ismeri hogy bejön neki a pali és vissza is megvan a vonzalom !
Sajnos vagy mindig elszaladt vagy nem mer belemenni a hármasban pedig a jelek és a beszólások oda vissza történnek!
Szerintetek hogy lehet megtudni vagy rávenni a harmasra úgy hogy ha vissza utasítás érkezik ne legyen kellemetlen senkinek?
Tisztán mondjuk el neki közösen vagy csak én emlitsem meg neki négyszemközt?
Várom az építő jellegű válaszokat és a tapasztalatokat
hogy hogy nem tudott leállni ?
(Ez egy válasz IceMan1991 üzenetére (tegnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, hanem a másik 40 miatt ami az elkövetkező 1 évben jött
(Ez egy válasz falafel üzenetére (tegnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Emiatt?
(Ez egy válasz IceMan1991 üzenetére (tegnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:18
Sziasztok!
Az én párom 29. születésnapjára kapott 2 pasit tőlem, pedig nem akarta, de aztán nagyon megdugták, órákon át.
Sajnos 2 hónapja szét mentünk.
Az én párom 29. születésnapjára kapott 2 pasit tőlem, pedig nem akarta, de aztán nagyon megdugták, órákon át.
Sziasztok!
Sziasztok
Nagy farkú 40 évestől keresek férfit feleségem szamara.
Nagy farkú 40 évestől keresek férfit feleségem szamara.
Cuckold imádó vagxok, csak már szingli...
Az én feleségemet is ma ismét meglátogatta a szererője
Kép nincs, beszámoló?? Hááát..... Talán.....
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2026. 05. 15. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 12:51
erről a megrakásról jöhetne néhány kép vagy részletesebb beszámoló
Nagyon szexi!Szerintem páran szívesen ráélveznénk
(Ez egy válasz Kandur11 üzenetére (2026. 05. 15. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 09:25
Sziasztok!
Osztottam meg pár sorozatot a (leendő feleségemről) barátnőmről és egyre jobban izgat ha másoknak is tetszik
Gondolom páran már kiverték rá
Osztottam meg pár sorozatot a (leendő feleségemről) barátnőmről és egyre jobban izgat ha másoknak is tetszik
erről a megrakásról jöhetne néhány kép vagy részletesebb beszámoló
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 05. 15. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 07:44
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 05. 15. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap este járt nálunk egy pasi,mit mondjak..... Úgy megraktuk a Nejem,mint a máglyát. Isteni volt!
Igen
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 05. 15. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát megadtad a kilövési engedélyt.
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 15. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 12:03
Nem, úgy volt, hogy furcsán viselkedett egy ideje, rákérdeztem, elmondta, hogy szeretne a fickóval valamit. Elmondása szerint addig nem volt semmi, azon kívül, hogy közeledtek egymás felé. Aztán megbeszéltük, és utána már volt akció is.
Feláll a farkam a fotóira, pedig még puncit se mutatott!
Nagyon kívánatos! (Ez egy válasz Kandur11 üzenetére (2026. 05. 15. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kívánatos! (Ez egy válasz Kandur11 üzenetére (2026. 05. 15. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, úgy volt, hogy furcsán viselkedett egy ideje, rákérdeztem, elmondta, hogy szeretne a fickóval valamit. Elmondása szerint addig nem volt semmi, azon kívül, hogy közeledtek egymás felé. Aztán megbeszéltük, és utána már volt akció is.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 05. 15. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 08:46
Ha eddig titokban-suttyomban, téged félrevezetve s átcseszve tette ezt, az szerintem nem izgató, viszont nehezen megbocsájtható árulás, bűn.
Ha nyitott kapcsolatban éltek, vagy ez a megszokott módi nálatok, akkor megértem, hogy izgat.
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas.
Ha nyitott kapcsolatban éltek, vagy ez a megszokott módi nálatok, akkor megértem, hogy izgat.
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas.
Sziasztok!
Ha eddig titokban-suttyomban, téged félrevezetve s átcseszve tette ezt, az szerintem nem izgató, viszont nehezen megbocsájtható árulás, bűn.
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas. (Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 09:31
Ha előre meg van beszélve (nem ez történt, hiszen akkor nem lenne mit bevallani), hogy megdugja egy idegen, az bizony izgalmas. (Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiderült, hogy feleségemet egy másik, idősebb pasi kúrja (bevallotta).
Tegnap este járt nálunk egy pasi,mit mondjak..... Úgy megraktuk a Nejem,mint a máglyát. Isteni volt!
...jajj, de gyönyörű!!!!
(Ez egy válasz Harmasparom üzenetére (2026. 05. 14. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 14. csütörtök 09:31
Kiderült, hogy feleségemet egy másik, idősebb pasi kúrja (bevallotta).

vagy-vagy

habzsolháp