Sziasztok! Szegeden merre szerettek szaunázni? Hol lehet vajon kicsit nudizni is? Vannak itt bevállalósak, akik élveznék, ha egymás előtt masztiznánk például, ha nincs bent más?
Amikor voltam szerdan, akkor sztem mar legalabb negyed oraval elotte be lehetett menni.Lehet megeri felhivni oket, hogy mikortol lehet pontosan menni.
(Ez egy válasz Akdolar1 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 04. szerda 18:02
a ráckevei péntek esti naturista estjére csak 20:00 órától lehet jegyet váltani vagy van lehetőség valamivel korábban is bemenni? Köszi előre is a válaszokat!
a ráckevei péntek esti naturista estjére csak 20:00 órától lehet jegyet váltani vagy van lehetőség valamivel korábban is bemenni? Köszi előre is a válaszokat!
Még a mai napon is be lehet jelentkezni. Délután már "ritkul" a tömeg..
(Ez egy válasz mormi üzenetére (2024. 11. 29. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 22:27
Szerintem beengednek... De a biztos, ha telefonon lebeszéled, melyik felöntésre szeretnél bejutni.
Szerintem beengednek... De a biztos, ha telefonon lebeszéled, melyik felöntésre szeretnél bejutni.
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 11. 29. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 22:04
Sziasztok. A kerekdombi naturista napra be kell jelentkezni valoban vagy nelkule is be engednek
Van infoja vkinek ? holnap meglatogatnank !
Sziasztok. A kerekdombi naturista napra be kell jelentkezni valoban vagy nelkule is be engednek
sziasztok, első alkalommal készülök naturista szaunába, valakitől kérdezhetek privátban 1-2 dolgot?
rackeve ?szerdán van? textilmentes este?
Árpád fürdő naturista esten volt már valaki innen? Kérdeznék privátban ha lehet.
Üdv. Velence vagy Agárd milyen lehet? Szokott valaki járni a kettő közül valamelyikre?
Nincs!
(Ez egy válasz again50 üzenetére (2024. 11. 18. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 18. hétfő 15:32
Sziasztok, Shiraz hotel wellness részlegéről kinek van tapasztalata? Szaunafelöntések érdekelnének elsősorban, hogy milyenek. Van-e ismerkedési, játszadozási lehetőség a medencetérben?
Szia. Mennyire vannak sokan ràckevén ? Januàrban megyünk egy hétvégére asszonnyal!
Sziasztok, Shiraz hotel wellness részlegéről kinek van tapasztalata? Szaunafelöntések érdekelnének elsősorban, hogy milyenek. Van-e ismerkedési, játszadozási lehetőség a medencetérben?
Majd holnap...
(Ez egy válasz northshore üzenetére (2024. 11. 09. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 11:22
Ilyen ködös, hideg szombaton Kehidakustàny a tökéletes esti program.
Ilyen ködös, hideg szombaton Kehidakustàny a tökéletes esti program.
Sziasztok.
A Ráckevei péntek estéket csak ajánlani tudom! Nagyon színvonalas hely és programok!
A Ráckevei péntek estéket csak ajánlani tudom! Nagyon színvonalas hely és programok!
Martfűi Termál Wellness részét ma megnéztem igényes hely és a Finn Sauna kabin melletti felirat szerint nudista a hely igaz akkor éppen nem meztelenül voltak bent a népek. Van Bio Sauna meg Infra is (az infrában kellett volna az éjjellátó szett mert semmi nem jelezte be van kacsolva a cucc és ugye infra tartományban nem látok. Már majdnem megnyomtam volna a vészgombot mer a lila színű fényben az pont fekete, a felirat meg nem látszik. Na szerencsére épp váltott a dekorfény azt akkor úgy már fény derült a piros Vészgomb feliratra... Na de remélem nem a nagy semmin ültem 15 percig... Egy középkorú pasi akik később bejöttek viszont nagyon rám fókuszált amikor felnéztem pedig igencsak a feleségével volt azt bevallom igencsak zavarba ejtett mert a neje meg pont velem szemben és ugye a macskák mindent látnak és éles a körmük...)
Bükfürdő Thermal&Spa ill.. Kehidakustányban a szauna textilmentes ?
Lutzmannsburgi fürdő szaunavilágáról szeretnék érdeklődni…mesélne róla valaki pár sorban,akár privát üzenetben! Előre is köszi!