Tarcsafurdő AVITA és Locsmánd Sonnentherme is jó hely
(Ez egy válasz Tom71 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 21:55
(Ez egy válasz Tom71 üzenetére (2026. 07. 29. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ausztriában keresünk igényes naturista wellnesst/szaunát.Valahol már írtak itt róla, de nem találom. Lehetőleg ne túl messze a határtól. Páran már írták, hogy más kategória. Ki szeretnénk próbálni. Köszönöm
Sziasztok. Ausztriában keresünk igényes naturista wellnesst/szaunát.Valahol már írtak itt róla, de nem találom. Lehetőleg ne túl messze a határtól. Páran már írták, hogy más kategória. Ki szeretnénk próbálni. Köszönöm
Sziasztok! Szauna kilt-et vennék (férfi). Anyagában a pamut, frotir vagy a len a jobb választás?
Hosszban mi a legkényelmesebb? Térd fölé, térd alá, lábszárig érő?
Hosszban mi a legkényelmesebb? Térd fölé, térd alá, lábszárig érő?
Sziasztok!
elutazunk jövőhéten körmendre Mjus hotel...valami tapasztalat ottani szaunáról?
elutazunk jövőhéten körmendre Mjus hotel...valami tapasztalat ottani szaunáról?
Miskolci Avalonról vélemény?
Sziasztok! Fehérváron mik a tapasztalatok? most lesz a szezon utolsó szaunaestje a szezonban és gondolkozok rajta. Hölgyek hetero párok milyen arányban vannak?
Saliris
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 05. 08. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 08. péntek 14:51
Törölt felhasználó (4598642)
Szia!
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám.
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám.
Szia!
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám. (Ez egy válasz szauna_fan üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 17:10
Megírnád nekem privátba, hogy konkrétan melyik szállodában van ez a két féle szauna. A nyáron tervezek egy ilyen meglepi páromnak, persze nem biztos, hogy belemegy a textil mentes részbe, de megprobálnám. (Ez egy válasz szauna_fan üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Egerszalókon sokat szaunázom. A szaunavilág két részre van osztva, fürdőruhás és fürdőruha nélküli terület.
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található.
Egerszalókon sokat szaunázom. A szaunavilág két részre van osztva, fürdőruhás és fürdőruha nélküli terület.
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található.
Nekünk idehaza főleg a dunántúli regióban a legkedvesebb helyünk. Textilmentes övezet, a belső rész ketté van választva, hogy akik nem a mesztelen szaunázást kedvelik oda mehessenek. A textilmentes résznek van egy külső tere, nyáron lehet meztelen napozni, van egy kis melegvízű medence is kint. Mi legjobban a csütörtöki szauna rendezvényeket kedveljük, mi el oda regisztrálni kell előre, elkerülve a kezelhetetlen tömeget, olyankor van legalább 3 szaunaszeánsz és van egy gőzorogram. A programok a késő estébe nyúlnak, zarásként a fürdő egyik medencéjében van még egy hangtálas program, természetesen ruhamentesen. Hétvégén már többen vannak, volt hogy nem fértünk be a kinti finn szaunába, de megokdották és dupla szeánsz volt. Sajnos a fürdővel szemben a Mathias panzió bezárt, érdemes csütörtökön ott aludni aki messtebbről érkezik. Csak ajánlani tudom Magyarhertelendet!
(Ez egy válasz Titok2021 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 09:55
Magyarhertelenddel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Magyarhertelenddel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Mi járunk Fehérvárra,de nem nagyon jön ott össze valami!!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Márciusban voltunk, nekünk alapvetően bejött
Jó kombinációja a swinger klub / spa / bár hármasnak, de külön-külön mindegyikből van nívósabb..
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 05. kedd 08:42
Jó kombinációja a swinger klub / spa / bár hármasnak, de külön-külön mindegyikből van nívósabb..
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2026. 05. 05. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Kizárólag párok által látogatható spa a Wörthersee-nél, ahol az intimitáa is megengedett.
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Kizárólag párok által látogatható spa a Wörthersee-nél, ahol az intimitáa is megengedett.
Sziasztok!
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Valaki volt már itt?
Amoria.at
Az élménybeszámolót nagyon várjuk!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található. (Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
A fürdőruha nélküli részen szaunázom, ahol két rönkfa szaunaház és egy panoráma szauna található. (Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Egerszalóki szaunavilágról van valakinek tapasztalata?
Fehérváron volt, de még nem találkozunk, kíváncsi vagyok én is.
(Ez egy válasz pjanos üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol volt? Megtetszett valakinek? Össze jött neki valami?
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 04. 18. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 18. szombat 22:41
Ma van elsőnek nélkülem naturista szauna éjszakán a feleségem, kíváncsi leszek, lesz e valaki aki meg tetszik neki.
néha ilen is kell, jobb egy ilyen este mint egy szex ami nem minõségi
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2026. 04. 14. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 14. kedd 18:17
Én egyszer voltam egy hétfői vegyes esten, és ahogy lejjebb is írják, inkább párok voltak (meg sok meleg srác). Jót beszélgettem, jót szaunáztam, de ennyi. De legalább nem drága a beugró
Ma van elsőnek nélkülem naturista szauna éjszakán a feleségem, kíváncsi leszek, lesz e valaki aki meg tetszik neki.

vazelinator

Potenciál