Susie:

XXL Test:

Leszbi husikák:

A duci csajok ragaszkodóbbak főleg egy bizonyos kor után mint a vékonyak.Pont azért mert nehezebben találnak pasit szerintük/ami nem igaz/ és több mindent megadnak hogy ne hagyják ott őket.Na sok pasi ezt használja ki náluk.Pedig szerintem egyenrangú vetélytársai a vékony csajoknak, a férfiak fele biztos hogy a húsosabb csajokat kedveli! Ezt vagy bevallják vagy nem.Én speciel sokkal többre tartok egy húsosabb nőt mint egy sovány csajt.
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 25. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 17:03

Ugy latom mindenki elbeszelget itt maganak, meg kerulnek fel kepek, de lasssan mar vegkepp nem arrol lesz szo amirol eredetileg. Nem azt mondom hogy most mindenki imadja a duci csajokat, de ahelyett hogy mindenki a magaet nyomja lehetne arrol is beszelni kinek milyen elmenye, velemenye van az ilyen csajokkal. Engem erdekelne peldaul. Mert az jo meg szep hogy a kerdesre megadja sokmindenki a valaszt izgato e az ilyen kulso vagy sem, de senki melyebben nem szol a temarol. Mintha mindenki csak kepekrol ismerne az ilyen csajokat es nem az eletbol. Akar ossze is lehetne hasonlitani a vekony csajokat a duciabbakkal, hogy az alakon kivul miben egyeznek es miben masok. Kivancsi lennek hogy latjak a dolgokat a pasik
Szerintem egy duci csaj is lehet szxi meg minden ha admagára és persze azért egy kicsit arányos is akkor igen. Én még nem voltam dagat nővel

Ugy latom mindenki elbeszelget itt maganak, meg kerulnek fel kepek, de lasssan mar vegkepp nem arrol lesz szo amirol eredetileg. Nem azt mondom hogy most mindenki imadja a duci csajokat, de ahelyett hogy mindenki a magaet nyomja lehetne arrol is beszelni kinek milyen elmenye, velemenye van az ilyen csajokkal. Engem erdekelne peldaul. Mert az jo meg szep hogy a kerdesre megadja sokmindenki a valaszt izgato e az ilyen kulso vagy sem, de senki melyebben nem szol a temarol. Mintha mindenki csak kepekrol ismerne az ilyen csajokat es nem az eletbol. Akar ossze is lehetne hasonlitani a vekony csajokat a duciabbakkal, hogy az alakon kivul miben egyeznek es miben masok. Kivancsi lennek hogy latjak a dolgokat a pasik

nagy kofferba jó pakolni :)
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 08. 25. péntek 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)