Kedves toratoratora! Persze,hogy nem csak a saját élvezetemre nyitottam a topicot! Csak szerintem minden stílust vagy ízlést belehet vonzóan és taszítóan is mutatni. Még csak arcra sem mondhattam azokra a hölgyekre,hogy csinosak vagy valami. Ezeknél azért vannak a neten szebb képek is húsos nőkről.
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 07. 15. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 15. szombat 20:25

a topicot te indítottad, ez oké! de nem csak a te élvezetedre! kinek mi tetszik. neked lehet, hogy visszataszító, ami másnak gyönyörű... szerintem.

a topicot te indítottad, ez oké! de nem csak a te élvezetedre! kinek mi tetszik. neked lehet, hogy visszataszító, ami másnak gyönyörű... szerintem.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 07. 15. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 15. szombat 18:43

Kedves fórumozók! Gondoltam visszenézek a topicomba! Hát,hogy őszinte legyek elég sok számomra visszataszító kép került bele,mióta távol voltam. Persze nyílván ez relatív,de azért van némi lövésem az esztétikához. A háj és a soványság egyaránt lehet visszataszító,ha aránytalan női testről van szó. Fontos az összhang. Az alábbi képek közül tényleg kevés szép és izgató telt lányt véltem felfedezni. Mondhatni egyet sem. Próbálom pótolni ezt a fogyatékosságot képekkel. Ez a topic alapvetően nem 150 kg-os nők istenítésére született. A barátnőmön is van felesleg bőven,de csak arányosan és izgatóan. Jó hát tudom,hogy ez is csak ízlés kérdése,de azért határok még a szubjektív dolgokban is léteznek.