Szerintem ocsmany, de hat nem vagyunk egyformak, valakinek ez jon be. En maradok a vekonyaknal.
Szerintem nem azt nézi meg először az ember, hogy duci, vagy nem duci...(legalábbis én nem)
Az egész csajt kell nézni mindenével együtt.
Kérdés: a csajok hogy gondolkodnak a "duci" férfiakról???? Kiváncsi lennék rá... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 14:16
Az egész csajt kell nézni mindenével együtt.
Kérdés: a csajok hogy gondolkodnak a "duci" férfiakról???? Kiváncsi lennék rá... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
Azért azt tisztázzuk, h a "duci lány" nem jelent egyet az "aránytalanul elhízott, kórosan túlsúlyos hölggyel". A duciság nem baj, sőt van akinek külön izgató, csak sajna a manapság az anorexia a divat, így a fiatalabb pasik már mind csak a csontvázakra buknak...
De egy husosabb puncihoz nagyobb fütyi is kell, vagy nem? A méret egyáltalán mennyire számít? Ez örök érdés...
Kapásból azt mondtam volna, hogy nem izgató, ha egy lányon háj van! végignézve a fórumba bemásolt képeket, lehet hogy meg kell változtatnom előző kijelentésemet!
izgató is lehet!
izgató is lehet!
Igazad van Matrixina. Viszont az tény,hogy a túl kicsi fütyi azért nem olyan hatásos pl.ha a lánynak húsos combjai és nagy feneke van. Nehezebb akkor a puncihoz férni egy kis kukival.
Néhány amatőr kép elég sok zsírpárnával rendelkező "hétköznapi" nőkről:

Akkor én vagyok a tizedik... Én bottal sem piszkálnám szegényt. De
szerintem max 10-bôl 7 lehet az az arány...
szerintem max 10-bôl 7 lehet az az arány...

Félreértessz...
Csak nálam azon van a hongsúly, hogy a partnernek jó legyen.
Sajna a méretem egy kicsit az átlag alatt van, és ez kissé bizonytalanná tesz.
Csak nálam azon van a hongsúly, hogy a partnernek jó legyen.
Sajna a méretem egy kicsit az átlag alatt van, és ez kissé bizonytalanná tesz.
Ezt a kis vöröst itt elvinném pár körre.
Amúgy meg tényleg az arány számít. Ha van kis husi de nem alacsony hozzá a lány, akkor már azért elég királyság lehet.
Amúgy meg tényleg az arány számít. Ha van kis husi de nem alacsony hozzá a lány, akkor már azért elég királyság lehet.
Állatmód felhúznak a mélynövésű, extraduci bigék. Príma látvány, amikor a baby derekán/seggén reng a háj kutyapózban való témázgatásnál.
Jobban csípem azokat a lányokat akin van mit dögönyözni, és itt nem feltétlen a mellekre gondolok. Nem kell lapos hasnak lennie. Nyugodtan legyen rajta egy kis felesleg, csak arányos legyen a testalkata. Szerintem sokkal izgatóbbak. Persze egy bizonyos határig.
előrehozzuk kicsit a topikot...egyébként tegnaptol már én is nagykorú vagyok
xxxxxxxxxxxxxx
ennyi nem baj?
------------------------------------------------
(kimoderálva a rosszul beillesztett link!):tom
ennyi nem baj?
mindent rosszul csinálsz, és nem előszőr!
1. rosszul illeszted be a linket v. képet
2. ne szúrj be a GG amatőr rovatábol képeket, mert felesleges, max. utalj rá, ha érintett vagy benne!
Figyelmeztetlek, hogy tiltás lesz a vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 22:46
1. rosszul illeszted be a linket v. képet
2. ne szúrj be a GG amatőr rovatábol képeket, mert felesleges, max. utalj rá, ha érintett vagy benne!
Figyelmeztetlek, hogy tiltás lesz a vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52833)
xxxxxxxxxxxxxx
ennyi nem baj?
ennyi nem baj?
Rég láttunk képen
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 22:38
előrehozzuk kicsit a topikot...egyébként tegnaptol már én is nagykorú vagyok
A NŐK IS OLYANOK MINT A PIZZA: JOBB A HÚSOS, MINT A GOMBÁS
szép hétvégét minden molett hölgynek, és sok puszi az őket kényeztető pasiknak
szép hétvégét minden molett hölgynek, és sok puszi az őket kényeztető pasiknak
Szia, Sovika!
A hús és a háj között van külömbség! Hatalmas!
A hús az az izom, amit főként a sporttal, az egészséges táplálkozással lehet befolyásolni!
A háj bizony, felesleges zsírréteg, ami nem elsősorban az egészségtelen életmódtól alakul ki.
A háj kialakulásánál, szerepelnek örökletes tényezők(alkat), 30 év felett általában lelassuló anyagcsere, hormonális tényezők(pl. ösztrogén), és az ilyenkor már kívánatosabb életmód, a kényelem. Ebben a topicban már többször írtam, van némi feleslegem, de nem durva! Ez bizony háj!(Amiből szerencsére már vesztettem egy kicsit!)
De a férfiak, erre mondják azt, hogy szeretnék a "pihe puha párnácskádra" feküdni, ami a pocit jelöli! Imádják sokan a kipárnázott öleket!
A hús és a háj között van külömbség! Hatalmas!
A hús az az izom, amit főként a sporttal, az egészséges táplálkozással lehet befolyásolni!
A háj bizony, felesleges zsírréteg, ami nem elsősorban az egészségtelen életmódtól alakul ki.
A háj kialakulásánál, szerepelnek örökletes tényezők(alkat), 30 év felett általában lelassuló anyagcsere, hormonális tényezők(pl. ösztrogén), és az ilyenkor már kívánatosabb életmód, a kényelem. Ebben a topicban már többször írtam, van némi feleslegem, de nem durva! Ez bizony háj!(Amiből szerencsére már vesztettem egy kicsit!)
De a férfiak, erre mondják azt, hogy szeretnék a "pihe puha párnácskádra" feküdni, ami a pocit jelöli! Imádják sokan a kipárnázott öleket!
Hogy néz ki egy gebe csaj ha hastáncol???
Igenis kell egy kis háj-báj
Igenis kell egy kis háj-báj
Jobb szerintem azt ha valami kitölti a csipkét és hát izommal legveljebb csak a popsinál lehet kitölteni valamit. Egyébként is a ducibb lányok sokkal vidámabbak. Dundikára is szerintem jó páran elmentek pedig nem egy vékony fajta.

fatgirlsfriend

meba