válazt elküldtem!
A rendszer jelenleg túlterhelt, további belépés a
terhelés csökkenéséig nem lehetséges.
Kérjük próbálkozzon kicsit késobb!
Köszönjük!
terhelés csökkenéséig nem lehetséges.
Kérjük próbálkozzon kicsit késobb!
Köszönjük!
nézném, de a levelező nem enged beee:-(
Nééézem!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
En meg visszavalaszoltam:-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert lát6óan válaszoltam...láttad?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
es miert nem?:-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nem szabad:-)
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
mar epp reklamalni akartam:-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Most válogatom a képeket és azonnal küldöm!
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szioo
:-DKoszike (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
:-DKoszike (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szióka!
Cuki(k) a képen látott testrése(i)d:-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 13:04
Cuki(k) a képen látott testrése(i)d:-) (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 17. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, nem ismerlek, de ha majd ugy latom jonak hogy megerdemled, kaphatsz:-DDD
Tudod, ki kell erdemelni
Tudod, ki kell erdemelni
A háj számomra nem izgató, sőt.... ha kicsit teltkarcsú, van mit fogni rajta, az igen. De legjobb, ha szép arányos, a piszkafákat sem szeretem.
Nem tudom, nem ismerlek, de ha majd ugy latom jonak hogy megerdemled, kaphatsz:-DDD
Tudod, ki kell erdemelni
Tudod, ki kell erdemelni
Akárki, akármit mond, én szeretem a hájacskáidat:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 09:38
Törölt felhasználó (368273)

Értelmi szinted egy nagy nulla, így engem a véleményed már nem érdekel! Pont az ilyen éretlenek miatt - mint amilyen te is vagy - nem fogom feltenni magamat ide, erről beszéltem korábban!
Tudod, a negatív kritikát úgy is meg lehet fogalmazni, hogy ne legyen bánt az mások számára! A te véleményed azonban nem kritika, hanem támadás! Mellesleg, amíg nem volt ilyen nőd, addig nem láthatod át reálisan a témát. Hiszen, ha nem ettél még mangot, akkor nem mondhatod azt, hogy az rossz!
Igaza van Ayame-nak, ha nem tetszenek ezek a nők, akkor miért írsz ide, de ha már egyszer elmondtad a véleményed, hogy nem jönnek be neked, akkor miért kell még különböző formában tudtunkra adni? Megértettük, kész! Szóval menj máshova, ha nm buli ez neked!
Tudod, a negatív kritikát úgy is meg lehet fogalmazni, hogy ne legyen bánt az mások számára! A te véleményed azonban nem kritika, hanem támadás! Mellesleg, amíg nem volt ilyen nőd, addig nem láthatod át reálisan a témát. Hiszen, ha nem ettél még mangot, akkor nem mondhatod azt, hogy az rossz!
Igaza van Ayame-nak, ha nem tetszenek ezek a nők, akkor miért írsz ide, de ha már egyszer elmondtad a véleményed, hogy nem jönnek be neked, akkor miért kell még különböző formában tudtunkra adni? Megértettük, kész! Szóval menj máshova, ha nm buli ez neked!
Értelmi szinted egy nagy nulla, így engem a véleményed már nem érdekel! Pont az ilyen éretlenek miatt - mint amilyen te is vagy - nem fogom feltenni magamat ide, erről beszéltem korábban!
Igaza van Ayame-nak, ha nem tetszenek ezek a nők, akkor miért írsz ide, de ha már egyszer elmondtad a véleményed, hogy nem jönnek be neked, akkor miért kell még különböző formában tudtunkra adni? Megértettük, kész! Szóval menj máshova, ha nm buli ez neked! (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 21:59
Igaza van Ayame-nak, ha nem tetszenek ezek a nők, akkor miért írsz ide, de ha már egyszer elmondtad a véleményed, hogy nem jönnek be neked, akkor miért kell még különböző formában tudtunkra adni? Megértettük, kész! Szóval menj máshova, ha nm buli ez neked! (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a vélemény már hasonlít az enyémhez. Pl. egy formás segg vagy mell tényleg jó.
Bocsi a képfeltöltési hibákért,de felidegesítettem magam.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 16. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)