Sziasztok! Említettétek, hogy a ducibb nőkre használt, cseppet sem ízléses jelzők mennyire el tudják venni az ember önbizalmát. Ezzel egyetértek. Sokkal többet mondják egy nőre, hogy "nézd, ez mennyire dagadt, akár egy disznó", mint hogy "figyeld ezt a gebét"...
Nem is kell messzire menni, hiszen a "rálátásos" tv-reklámban is azt kérdi a nő: "miért, ennyire kövér vagyok?" /vagy valami ilyesmit/
Szerintem egy nagyon sovány nő sem éppen gusztusos, mégsem akarják azt, hogy hízzon, ellenben egy kövér nőt mindig azzal csesztetnek, hogy fogyjon le!
Viszont, ami jó hír, hogy van duci szépségverseny, modell kategóriában is indulhat az ilyen típusú hölgy, viszont anorexiásoknak ilyesmit nem szerveznek:-)
Nem is kell messzire menni, hiszen a "rálátásos" tv-reklámban is azt kérdi a nő: "miért, ennyire kövér vagyok?" /vagy valami ilyesmit/
Szerintem egy nagyon sovány nő sem éppen gusztusos, mégsem akarják azt, hogy hízzon, ellenben egy kövér nőt mindig azzal csesztetnek, hogy fogyjon le!
Viszont, ami jó hír, hogy van duci szépségverseny, modell kategóriában is indulhat az ilyen típusú hölgy, viszont anorexiásoknak ilyesmit nem szerveznek:-)
nem hinném h. annyira izgató inkább förtelmes ha a lány egy dagadt disznó és kevés ruha van rajta
CSak végezzek ezzel a szarral! Felhajtok egy testes nőt kárpótlásul.
Jó éjszakát gyerekek
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 06. szombat 23:27

Mára ennyi. itt a desszert amit vártál. Reméljük jófajta tejszínhabot használ,nem pedíg borotvahabot. Jó éjt és jó nézelődést.

Mára ennyi. itt a desszert amit vártál. Reméljük jófajta tejszínhabot használ,nem pedíg borotvahabot. Jó éjt és jó nézelődést.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismered közelebbről? Bemutathatnál neki (mármint engem, nem így:
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 06. szombat 23:13

Igen,kedves arca van. Na jó másban is jól domborít,nem csak kedvességben.

Erre önként jelentkeznék
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 06. szombat 23:12

Szerintem elég önkéntes hangulatot ábrázolnak arcvonásaik. Ilyen fajsúlyos nőket kihasználni? Szerintem inkább ők szívják le a férfiak minden hormonális vésztartalékát.

Igen,kedves arca van. Na jó másban is jól domborít,nem csak kedvességben.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem elég önkéntes hangulatot ábrázolnak arcvonásaik. Ilyen fajsúlyos nőket kihasználni? Szerintem inkább ők szívják le a férfiak minden hormonális vésztartalékát.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 06. szombat 23:07

Mondhatnám, hogy "ez rontja a szépségükről bennem kialakult képet, mert ez az eszköznek tekintett, megalázott és kihasznált nőt ábrázolja", de mindketten tudjuk hogy ez hazugság volna.
Ő nagyon aranyos.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mondhatnám, hogy "ez rontja a szépségükről bennem kialakult képet, mert ez az eszköznek tekintett, megalázott és kihasznált nőt ábrázolja", de mindketten tudjuk hogy ez hazugság volna.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 06. szombat 23:03

Miért csak nem fétékeny vagy az őket megművelő makktársainkra?

Miért csak nem fétékeny vagy az őket megművelő makktársainkra?
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 06. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 06. szombat 23:00

Belendültél vazze! Eddig csak egyszereplős képek mentek, de azok jobban tetszettek.
Belendültél vazze! Eddig csak egyszereplős képek mentek, de azok jobban tetszettek.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 06. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)