Most,h. így jobban megnéztem van ebben a nőben valami tényleg. Nem tudom mi,de olyan naturális az egész,van vagy min. 20 kiló rajta,de ez a vörös haj,meg az a tejfehér bőr,tisztára olyan,mint egy vattacukor vagy nem tudom. Falós.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 05. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha van még hasonló kép, még trónfosztás is előfordulhat!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 21:41

De azért még mindíg a kicsit kancsak csábos úszógumikirálynő az első ezek szerint.

Hát igen... Az első az igazi

De azért még mindíg a kicsit kancsak csábos úszógumikirálynő az első ezek szerint.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 05. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 21:35

Átírom a listát. Ez a csaj megkapja a második helyet, az előző második meg a negyediket. (bár lehetne holtverseny is)

Zénónak igaza van,szerintem is éljen.

Átírom a listát. Ez a csaj megkapja a második helyet, az előző második meg a negyediket. (bár lehetne holtverseny is)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 21:16

Ne legyél szomorú.Itt a nyár mindjárt.Lemész egy jó kis strandra és ott biztos lesznek husi lányok is.

Ne legyél szomorú.Itt a nyár mindjárt.Lemész egy jó kis strandra és ott biztos lesznek husi lányok is.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 05. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor küldök még belőle:

Ami késik nem múlik! Van még sok szép telt nő a világon, valahol vár rád is egy!
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 05. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár mostanság nem szépítem senki napjait

Ennek szívből örülök (örülünk)
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 05. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Veled érzek! Megtudják szépíteni a napot!
Hidd el,az ilyen férfiak tudnak valamit. Már eleve sokat számít,h.eltér az ízlésünk az egyenstílustól. Márpedíg akinek eltér,az inkább egyéniség és több benne a fantázia. Lehet,h. különcnek számítok,de egy nő legyen nőies. És,hogy egyeseknek ez fúrcsa,azon én már csak mosolygok.
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 05. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 19:54

Sziasztok! Tetszik, hogy egyre több férfi van akiknek az ilyen típusú nők jönnek be, mint akik a képeken is szerepelnek!

Sziasztok! Tetszik, hogy egyre több férfi van akiknek az ilyen típusú nők jönnek be, mint akik a képeken is szerepelnek!

Érdekes punci,olyan,mint az amcsi Hot-Dog.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 05. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 05. péntek 19:34

Kicsit hasonlít a ruhája az angol diáklányok egyencuccára. Eként kemény puncija lehet, mert a bugyi felvette az alakját, ha jobban megfigyeled.

Kicsit hasonlít a ruhája az angol diáklányok egyencuccára. Eként kemény puncija lehet, mert a bugyi felvette az alakját, ha jobban megfigyeled.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 05. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)