Ez is hasonló..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 03. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 03. szerda 17:25

Törölt felhasználó (16089)

Ez a kép nagyon király
Ez a kép nagyon király
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 03. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ő nem,de van rengeteg hazai. Főleg,ha bemegy az ember egy Egyetemre vagy Fősulira,ott lehet igazán kutakodni. Mondjuk én már 27 évesen ezen túl vagyok,de kétségtelen,hogy a tanuló,sokat ülő lányok többségének van némi feleslege és sokuknak kifejezetten jól is áll.

finom:-)
de nem elérhető
de nem elérhető
Pedíg Magyarországon van husi lány elég. Nem nehéz találni. Ráadásul kifejezetten szépeket is. Vígaszdíj:

Én is annak... de nincs hasonszőrű partenerem hozzá:-(
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 03. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 03. szerda 15:54

Nincs róla pucér kép. Nem csináltam sose,mert elég gyakran vagyunk együtt ahoz,hogy ne a képeit nézegessem. Most más a helyzet,külföldön van és gondoltam elütöm ezt a két hónapot azzal,hogy husis lányokról nyitok topicot. Én nagyon szeretem a "falnivaló nőket",hűséges vagyok,de azért vizuálisan rajongok az összesért,mert elég hipersexuális fickónak születtem.
Nincs róla pucér kép. Nem csináltam sose,mert elég gyakran vagyunk együtt ahoz,hogy ne a képeit nézegessem. Most más a helyzet,külföldön van és gondoltam elütöm ezt a két hónapot azzal,hogy husis lányokról nyitok topicot. Én nagyon szeretem a "falnivaló nőket",hűséges vagyok,de azért vizuálisan rajongok az összesért,mert elég hipersexuális fickónak születtem.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 03. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
emilben sem?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 03. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 03. szerda 15:45

Sajnos ezzel nem szolgálhatok,a lelkemre van kötve,hogy senki más nem láthatja a testét csak én. Ő ebben "nagyon erkölcsös". És mondjuk ez nekem nem hátrány.
Sajnos ezzel nem szolgálhatok,a lelkemre van kötve,hogy senki más nem láthatja a testét csak én. Ő ebben "nagyon erkölcsös". És mondjuk ez nekem nem hátrány.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 03. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt innen egy barátnőm majd 1 éve, Ő ilyen husis volt... nagyon élveztema melleit...hatalmas van neki!!!!

gratula!
képed van Róla? (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 03. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 03. szerda 15:38
képed van Róla? (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 03. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem pont ilyen van. Nem is kell mondanom,hogy mellette az életem minden perce kész izgalom.

Nekem pont ilyen van. Nem is kell mondanom,hogy mellette az életem minden perce kész izgalom.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 03. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Pont ilyen nők kellenek nekem!!!!

Igen tisztelt és nagyrabecsült Katicika! Azért végül ha nyögvenyelősen is,de jó tanítványod vált belőlem. Köszönöm a segítséged,igazán nagyra értékellek...