Sziasztok !
Szerintem egy kis felesleg belefér, csatlakozok az előttem szólóhoz,izgatónak tartom,és a dundi csajok sokkal jobbak,érzékiebbek és vidámabbak.
Úgyhogy , éljenek a hasas csajok!!!
Szerintem egy kis felesleg belefér, csatlakozok az előttem szólóhoz,izgatónak tartom,és a dundi csajok sokkal jobbak,érzékiebbek és vidámabbak.
Úgyhogy , éljenek a hasas csajok!!!
szerintem lehet izgató is meg nem is de van annak előnyeis mert bele tudsz kapaszkodni
Én meg a Tied!:-)))))))))))))))Nagyon jó érzés!Bár én 47 leszek ,tehát már nem lány!:-))))De én mindig pozitiv vissza jelzést kapok!:-))))Ezt minden telt,molett,és "hájas" csajszinak kívánom!
Köszike a telt nők nevében!:-)))))
Mindenkinek van egy álma......tudod a dalban is!:-))))))
Mindenkinek van egy álma......tudod a dalban is!:-))))))
Ez igy tökéletes!Nagyon finom amikor egy kellemes éjszaka után fel vagy töltödve!Nincs mit szépiteni,érzem rendben vagy!Csak igy tovább!Neked is jó éjt!
Szia!
Hogy állsz az önbizalom gyakorlásával?
Hogy állsz az önbizalom gyakorlásával?
A 06-os derék elég csúnya lehet.
(Ez egy válasz Kenny üzenetére (2007. 03. 09. péntek 01:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 01:36

Meg azokat ha elviszed kajálni nem egy fél adag salátát rendelnek. A nagyobb darab csajszik amúgy is sokkal jobbkedélyűbbek és teli vannak energiával. nálam 90/06/90 szóba se jöhet
Meg azokat ha elviszed kajálni nem egy fél adag salátát rendelnek. A nagyobb darab csajszik amúgy is sokkal jobbkedélyűbbek és teli vannak energiával. nálam 90/06/90 szóba se jöhet
igen
Mondasz valamit.Jó husos puncijuk van.Részben ezért is jó egy ducib nő.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 21:04

Izgatnak a husi csajok,de a has azért ne legyen túl hurkás.A legjobb bennük hogy a punci hatalmas rajtuk./kívülről nézve persze/
Izgatnak a husi csajok,de a has azért ne legyen túl hurkás.A legjobb bennük hogy a punci hatalmas rajtuk./kívülről nézve persze/

szerintem nem néz ki jol ha sok a felesleg egy lányon, de azért a bájhájamat nem akarom elveszteni fogyokúrával :) (tudjátok ami a csipőn van)

nagyon gebe...bocwi
(Ez egy válasz marlboro man üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)