pedig elküldtem...2x is:-(
és még feledékeny is....nem válaszoltál az emilemre!
akkor viszont tanulj szorgalmasan! ha elszúrod a zh-t, mehetsz hozzá négyszemközti korrepetálásra!
Nem sajnálunk!!! Bi-bi! Szép vagy,telt vagy és még okos is vagy. Nincs miért sajnálni.

nyelvészet, mi? gyakorlatból is kell vizsgázni???
Bocs, nem tudtam kihagyni.
Természetesen sajnállak!

Természetesen sajnállak!
1,5 5 és 7 évesek a legidősebb kislány

Írtam!
hajjajj...
akkor írj a mélemre és válaszolok: walaki@maffia.hu
akkor írj a mélemre és válaszolok: walaki@maffia.hu
Milyen email-címről regisztráltál ide... na, az a privát, ami arra a címre megy:-)
Neked is ment emil!
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:59

nem olvastam végig a hozzászólásaidat, azért kérdezném, hogy mi a baj? nincs kivel, vagy van kivel, csak nem kívánja?
Írtam privátot!

működik a dolog éjszaka is, akkor szerencsére elég jól alszanak, de hát azért nappal is kívánja az ember. de volt már, hogy a csúcs előtt picivel kezdtek keresni minket. mondtuk, hogy " jövööööööök! "
működik a dolog éjszaka is, akkor szerencsére elég jól alszanak, de hát azért nappal is kívánja az ember. de volt már, hogy a csúcs előtt picivel kezdtek keresni minket. mondtuk, hogy " jövööööööök! "
bocsi, én sem akartam nagyon indiszkrét lenni, ha nem akarsz, ne válaszolj.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:56

Húbazz.... asszem nem fogok idejárni....ilyen képektől még jobban kívánom a szexet.....inkább elolvasok valami kevésbbé izgatót....
jól látod a helyzetet, három gyerek mellett minden pillanatot ki kell használni. van, hogy nem is alszanak, csak elmélyülten játszanak, mi meg diszkréten félrevonulunk, és.... régen el nem tudtam volna képzelni, de megvan a varázsa! hihetetlenül izgalmas tud lenni, a párom is percek alatt elélvez ebben a helyzetben
nem olvastam végig a hozzászólásaidat, azért kérdezném, hogy mi a baj? nincs kivel, vagy van kivel, csak nem kívánja?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Húbazz.... asszem nem fogok idejárni....ilyen képektől még jobban kívánom a szexet.....inkább elolvasok valami kevésbbé izgatót....