Akkor bizonyára úgy vagy szép, ahogy vagy
Láthatnánk képet is?
Láthatnánk képet is?
Telt, mosolygós, szexi, Ők az eseteim...

A második "képdagadásig" még jó a pirosruhás csaj! hahahaha
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:00

Az értékek belül vannak, a külső bizonyos határon belül, nem sokat számít! Aki pl. önző, beképzelt, nagyképű, teljesen mindegy,hogy néz ki!

Az értékek belül vannak, a külső bizonyos határon belül, nem sokat számít! Aki pl. önző, beképzelt, nagyképű, teljesen mindegy,hogy néz ki!

Mert sohasem tudhatja az ember, mit hoz a jövő...

Mélységeen egyet értek Drága!

OK, írtam beköszönő levelet!
jó éjt!
jó éjt!
Fiatalok!!!!!!
Örülök én is neked,nektek!Keressél!
Örülök én is neked,nektek!Keressél!
32-33
Vörike: Örülök, hogy mesismertelek, remélem még beszélünk...
esetleg emilen?
Rajtad áll!
Légy jó!
Pussy!
esetleg emilen?
Rajtad áll!
Légy jó!
Pussy!
Lehet,hogy az a "gond"!Hány évesek vagytok ,ha nem titok?
Nem volt oltár...de türelmes vagyok.... túlságosan is az...
Szerintem neked kellene gyógyitani!Megértéssel,türelemmel és finom apró kedveskedéssel!Tudod az óltár előtt "Jóban,Rosszban"!
Hirtelen azt hittem "Soma"mosolyog ránk!:-)
Szerintem nagyon kellemes a csajszi!
Szerintem nagyon kellemes a csajszi!
Kényszerbeteg...dilibogyókat szed...annak a mellékhatása, hogy a libidója eltűnt...1000-ből 1nél van ez...de csak ez a bogyó gyógyítja a dilijét....
Melyik címre kapom a képeket?:-)
Melyik címre kapom a képeket?:-)
Ó Te szegény!:-(
Szeretném a nejed véleményét is meg irnád,hogy mért nem akar Téged?62. napja,szegény Te, valami rosszat tettél?
Van egy barátom 4éve,nagyon kellemes partner...de nem szeretem a kötötséget!Hűséges vagyok,de élem a magam életét!
Szeretném a nejed véleményét is meg irnád,hogy mért nem akar Téged?62. napja,szegény Te, valami rosszat tettél?
Van egy barátom 4éve,nagyon kellemes partner...de nem szeretem a kötötséget!Hűséges vagyok,de élem a magam életét!
Igen, senki...mert senkinek sem kellek...nejemnek sem... már 62. napja nem szexeltünk....
Te férjezett vagy?
Te férjezett vagy?
Ugyan már ilyet mért irsz?
Senki?
Senki?
van, amelyik nem mindig elérhető...és van, amelyik nem minden levelezővel kommunikál...
És valóban nemsemmi vagyok....
hanem egy senki....sajnos...
És valóban nemsemmi vagyok....
hanem egy senki....sajnos...
Azt levettem tele vagy fremail címekkel,nem semmi pasi lehetsz!:-)