Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3377   2007. 02. 23. péntek 19:39
X Törölt felhasználó (78357)
"rólam még: 2 évig ritmikus gimnasztikáztam, utána jött 4 év versenytánc, majd megszületett a kislányom, mellette sem volt mozgásmentes az élet és még most sem az! aztán egy pizzériában melóztam 13 órákat, futkostam eleget, tavaly ősztől step és kick box aerobikra jártam, meg alakformáló tornára, most hip- hop- ra járok és zsírégető tornára. még versenytáncos koromban sem voltam kevesebb 65 kg- nál. az én munkahelyem, mint utaltam már rá, az egyetem. kötelező a tesi, csinálom is hetente. de a gyerek mellett nem igazán van időm tanulni, ellátni a dolgaimat, sportolni, egyebek."

Végigolvastam az összes hsz.t tőled. Egyetem, gyerek, napi 13óra pizzahordás, sport, hobbik...és mindössze 20éves vagy!
Azért van a nicknév, hogy azt irkáljunk amit akarunk, amiről álmodozunk, igaz?! Sok sikert Matrixina! wave ravasz1 nyes
#3376   2007. 02. 23. péntek 15:25
palipali palipali
az tuti, hogy tánc közben " átjönnek " az érzelmek, de akinek van kisugárzása, az után akkor is megfordulnak (legalábbis én) ha csak a közértbe szaladt le egy liter tejért szabadidőruhában. az arcod ugyan nem láttam még, de a soraidból ítélve téged igenis megnéznek a férfiak, épp a fent leírtak miatt! wave
#3375   2007. 02. 23. péntek 15:03
palipali palipali
az én párom meg 50 kiló, ő speciel hízni szeretne... amúgy szerintem elsősorban nem a testméretek, meg a kinézet az ami izgató, hanem a kisugárzás. tőlem egy nő lehet akármilyen bombázó, ha kifejezéstelen buta tekintete van akkor abszolut hidegen hagy. viszont teljesen mindegy, hogy a nő duci vagy sovány, de megvan benne az a bizonyos kisugárzás, akkor rögtön áll a zászló! smile
#3374   2007. 02. 23. péntek 14:18
75hg 75hg
Én láttam (töbször is) finom
#3373   2007. 02. 23. péntek 14:13
MmePrune MmePrune VIP
azért avval van tele, mert az ilyen csajokkal van tele minden:) és most őszintén! te milyen pasikat nézegetnél, ha nézegetnéd őket? megmondom kedves, olyat amilyet én is smile wink keresd meg a szép férfitest topicot, nah pont olyanokat smile de eszem ágában sem lenne olyan pasival élni...10 szónak is egy a vége, ha te így jó vagy neki, és jól érzed magadat a bőrödben, akkor kerek a világ (meg a seggünk vigyor2 vigyor2 vigyor2 )
#3372   2007. 02. 23. péntek 14:04
75hg 75hg
De azt írta az régebbi!? beka2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 23. péntek 14:03
van róla kép csak nézz szét ebben a topicban!
#3371   2007. 02. 23. péntek 14:03
X Törölt felhasználó (69371)
van róla kép csak nézz szét ebben a topicban!
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:02
talan ha kuldenel egy fenykepet magadrol, ha nem is teljesen meztelenul, de legtobb tanga legyen rajtad. en megmondom hogy erdemes e lefogyni vagy sem.
#3370   2007. 02. 23. péntek 14:03
75hg 75hg
Társulok a zsűrihez!
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:02
talan ha kuldenel egy fenykepet magadrol, ha nem is teljesen meztelenul, de legtobb tanga legyen rajtad. en megmondom hogy erdemes e lefogyni vagy sem.
#3369   2007. 02. 23. péntek 14:02
zsozso zsozso
#3368   2007. 02. 23. péntek 13:57
75hg 75hg
Szerintem Kár lenne magad elrontani!!!
#3367   2007. 02. 23. péntek 13:38
zsozso zsozso
en ennel a nonel nem birnam sokaig, hamar elelveznek. Csupa kely.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 02. 23. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 11:01
#3366   2007. 02. 23. péntek 12:11
X Törölt felhasználó (69371)
valóban csipog a gép, amikor beírsz egy topicba! ugyanis olyan hülye sztorikat mondasz, hogy még a hóembert is megszédíted vele! korábban azt hittem nagyon őszinte vagy, de már látom, hogy azért írsz meglepő történeteket, hogy foglalkozzanak veled! eleinte próbáltam segíteni neked, de most már értem miért vagy még 26 évesen is szűz. anyádék sosem foglalkoztak veled, csak válogatsz, nem érzed a különbséget a segítőkész és a gúnyoló hsz.-ek között. én védtelek az elején segíteni akartam és te estél nekem! gondolod, hogy ezt hagyom?! nagyon tévedsz! még 60 évesen is szűz leszel, vagy egy férfit hamarabb kapsz meg mint egy nőt! nézz már magadba! üres hsz.-eket írok? akkor tanulj meg úgy olvasni, hogy értsed is azt amit olvasol! semmi bántó nincs abban amit írok, de te nagyon tökéletesnek hiszed magad, de nézz nyugodtan tükörbe és mond meg mit látsz. értél el valamit az életben? szerintem semmit! még most is anyádék nyalják ki a segged. ezért nincs barátnőd! nem tudsz magadról gondoskodni! mondom nézz magadba, aztán ugass le valakit! aki különb nálam annak nem szólok be, és elismerem ha a másiknak van igaza! téged is felfogadtak, hogy szívózz velem, hogy baszassam ki magam a fórumról? most ez megy! 3-4 ember szövetkezik, oszt neki mennek a másiknak! gyengék vagytok! én egyedül kiállok magamért, nem úgy mint ti! többet nem is fecsérlem az időm ilyen kis szűz pöcs faszfejjancsira mint te! nem ajánlom, hogy beszólj! mert ez már provokáció amit csinálsz és amit csináltok! mf3
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 22:29
Úgylátom neked jelez a gép, ha én beírok valamelyik topikba.

A terhesség utáni elhízást csupán kiegészítettem, azt jól írtad, nemtudom mit idézgetsz engem ezzel kapcsolatban. Egyáltalán nem írtam, hogy te hülyeséget írtál ezzel kapcsolatban.

Most viszont téged idézlek:
"a szobakerékpár szart sem ér! én régen olyan 12 éves koromban napi 120 km-t is letekertem! persze most már extrém módon tekerek, ami tényleg veszélyes!" - erre írtam, hogy ész nélküli tekerés dákó módra.

Egyébként igazad van, ha meglátom, hogy egy beírásnál a kispöcsű dákó84 neve szerepel, csak felületesen olvasom el, mivel csak mások kritizálása, lehurrogása megy részedről, lényeges tartalom, mondanivaló nélkül. Engem mostantól felejts el, a gépedet meg állítsd át ne sípoljon , ha beírok, és javaslom taláélj magadnak valami hobbit, ami leköt, ne itt kelljen a farkadat naphosszat verni.
#3365   2007. 02. 23. péntek 11:06
surdapapa surdapapa
én azt szeretem, ha a lányokon az én hájam van!
#3364   2007. 02. 23. péntek 11:05
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nos? Tán ilyen egy egészségtelen női test? Pedig simán 70 kg fölött van ez a szőke hölgy. Genetikailag teltkarcsú,vastag combú,nagy fenekű és mellű ez a lány. Klasszikus nő. Így tökéletes.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 02. 23. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 11:01
#3363   2007. 02. 23. péntek 11:01
#3362   2007. 02. 23. péntek 10:47
ikarox ikarox
én odavagyok a husi csajokért !!!!
#3361   2007. 02. 23. péntek 10:38
palipali palipali
arra még nem is gondoltál, hogy a puffasztot dolgokat zabáló csajok egész egyszerűen irigyek Rád? azért, mert Te jól nézel ki, és még ráadásul azt eszel, amit akarsz! te most tulajdonképpen kinek akarsz tetszeni, saját magadnak, a párodnak, barátaidnak vagy az egyetemista műzlizabáló ropikollekcióknak? amúgy meg, hogy a nyitókérdésnél maradjunk, igenis izgató, ha a lányokon van háj. szerintem.
#3360   2007. 02. 23. péntek 09:34
Kedves Bobsapp! Tisztázzunk pár dolgot. A topic nem életmóddal foglalkozik,hanem sexuális kérdést vet fel. Most már 9. éve járok testépíteni és tisztában vagyok azzal,hogy mitől egészségtelen és egészséges egy ember. Nem azért nem fogadja el a hölgy magát,mert telt alakja van,hanem azért,mert mások nem fogadják el és emiatt ő sem képes saját magát megszeretni. Gondolj bele,ha olyan világban élnénk,ahol még trendinek számítana a teltkarcsú nő,akkor nem lenne egy lány sem,akinek problémát okozna a húsosabb testalkat. Egyáltalán nem érdekel itt senkit a BMI index,meg a szobakerékpározás. Az az élet másik aspektusa. Mi itt most a sexről beszélünk,arról,hogy izgató-e egy telt nő az ágyban vagy sem. Bocsáss meg,de én egyik szakmámnál fogva szakcikkeket is publikáltam már a táplálkozással kapcsolatban és tisztában vagyok azzal,hogy amiket egy női magazinban elolvas az ember,annak 80%-a nem fedi a valóságot. A BMI index is elavult dolog. Nem veszi figyelembe azt,hogy valaki endo-ekto- vagy mezomorf alkat. Nem veszi figyelembe az izom és csöntsűrűséget,nem veszi figyelembe a másodlagos nemi jellegek dominanciáját ( széles csípő, nagy mell,kerek fenék,kerek has ) ,ami nem az egészségtelen testre utal,hanem a női test genetikai fenotipusára. Ezen nem kell változtatni,mert vannak emberek,akik alavetően mindíg is túlsúlyosak maradnak ,mindenféle egészségügyi kockázat nélkül. Egyszerűen ez az alkatuk. Valójában nem is túlsúlyról van szó,hanem "genetiaki" zsírszövetről,amitől sosem fog az illető szívinfarktust kapni. Egy nő igenis a külvilág visszajelzései alapján ítéli meg önmagát. Azzal nincs semmi baj,ha neked nem izgató így a hölgy,mert ezzel megválaszoltad a topic kérdésést. De erre válaszolj elsősorban,mert mondom,itt most a sexről van szó,nem a wellnessről meg a sportról.
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 22:29
Úgylátom neked jelez a gép, ha én beírok valamelyik topikba.

A terhesség utáni elhízást csupán kiegészítettem, azt jól írtad, nemtudom mit idézgetsz engem ezzel kapcsolatban. Egyáltalán nem írtam, hogy te hülyeséget írtál ezzel kapcsolatban.

Most viszont téged idézlek:
"a szobakerékpár szart sem ér! én régen olyan 12 éves koromban napi 120 km-t is letekertem! persze most már extrém módon tekerek, ami tényleg veszélyes!" - erre írtam, hogy ész nélküli tekerés dákó módra.

Egyébként igazad van, ha meglátom, hogy egy beírásnál a kispöcsű dákó84 neve szerepel, csak felületesen olvasom el, mivel csak mások kritizálása, lehurrogása megy részedről, lényeges tartalom, mondanivaló nélkül. Engem mostantól felejts el, a gépedet meg állítsd át ne sípoljon , ha beírok, és javaslom taláélj magadnak valami hobbit, ami leköt, ne itt kelljen a farkadat naphosszat verni.
#3359   2007. 02. 23. péntek 09:32
benecs benecs
Nem az esetem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 02. 23. péntek 09:22
#3358   2007. 02. 23. péntek 09:22
X Törölt felhasználó (60564)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 02. 23. péntek 09:21
ellenben,egy duci lány...a mennyekbe repíti partnerét... eplus2 [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7893/picggkismalac00000575kv5.jpg[/I MG]

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!