Hát az igazságot megvalva, van rajtad egy kis plussz, amit gyorsan leadhatnál!!
(Természetesen a ruhára gondolok)
Szerintem teljesen jó vagy így sexi és guszta!
(Természetesen a ruhára gondolok)

Szerintem teljesen jó vagy így sexi és guszta!
azért van olyan cucc, amit inkább egy helyre tennék...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

egy kis egészséges husi nekem is bejön, de a vékony csajok is lehetnek izgatóak
"Inkább pakolok két kicsibe"
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

én kifejezetten szexisenek tartom hogy ha van egy kis felesleg a lányon, de az akkor már nem is lenne felesleg, sztem nagyon jó!!!az ilyenekre jobban felizgulok mint a kis vékonykákra
Az is nagyon jo én ha szabad akkor bátoritanálakmég .Mutathatnál még magadbol.Nagyon joképek .

Hol van itt aháj ,szerintem semmi baj az alakoddal tejesen rendben van.Nagyon dögös gádzsovagy.Mutathatnál többet is magad bol.Csak igy tovább.

Waúúú...gyönyörű vagy!!!!
Vannak merészebb publikus képeid is?????
Szyvesen elnézegetnélek!!!!!
Vannak merészebb publikus képeid is?????
Szyvesen elnézegetnélek!!!!!
továbbra is azt mondom, hogy kár lenne fogyózni.
Szép
semmi okod panaszra ,fogyózára meg pláne semmi
maradj ilyen
semmi okod panaszra ,fogyózára meg pláne semmi
maradj ilyen

Ezek nem is hályasok és még mindég szebbek mint a botsáskák.
Ha egy kicsi van rajta az nem baj!
Matrixina, tudom, hogy az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél saját magaddal, így én csak egy véleményt tudok mondani, mégpedig a sajátomat. Egész egyszerűen gyönyörű vagy!
Izgató! " nagy kofferba jó pakolni..."
Pedig igen egyértelmű.
Párodnak tetszel Így is, még mindig szép vagy neki, de tetszenél neki vékonyabban is, de nem akarja azt mondani hogy fogyj, nehogy muszájnak érezd.
Meg ott a kulcs mondat. Hogy ha Te ettől jobban éreznéd magad. Szóval nincs ezen semmi nem egyértelmű. :D Csak nem akar neked rosszat, lelkiismeretfurdalást hoyg így esetleg ne néznél ki jól, nem lennél csinos. ;)
Párodnak tetszel Így is, még mindig szép vagy neki, de tetszenél neki vékonyabban is, de nem akarja azt mondani hogy fogyj, nehogy muszájnak érezd.
Meg ott a kulcs mondat. Hogy ha Te ettől jobban éreznéd magad. Szóval nincs ezen semmi nem egyértelmű. :D Csak nem akar neked rosszat, lelkiismeretfurdalást hoyg így esetleg ne néznél ki jól, nem lennél csinos. ;)
Hozzágondoltam azt a plusz 10 kg-ot.
Szerintem még most se nagyon volna okod fogyni. ;)
De mondom, ha TE ettől érzed magad jobban akkor, hajrá. De kár hogy aktuálisabb kép nincs. (Ja és én nem feltétlenül meztelen képre gondoltam ám. Két puszi érte! :) Ha már így alakult.)
Szerintem még most se nagyon volna okod fogyni. ;)
De mondom, ha TE ettől érzed magad jobban akkor, hajrá. De kár hogy aktuálisabb kép nincs. (Ja és én nem feltétlenül meztelen képre gondoltam ám. Két puszi érte! :) Ha már így alakult.)

Hát ez k... jó!
Na ennyire mélyen nem,csak derékig!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)