Mekkora szúró!Beindultam,az elöbb hívtam a husim holnap megyek .Csapjunk a redők közé
Lehet. Azért keress rá a netem a kép sarkában lévő címre, sok kép van a lányról, annyira nem karcsú. Nekem ez még belefér, ennél erősebb.. Hát nem is tutom..
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A husik rovatba szerintem karcsú.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 31. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ember szívesen betakarózna a forró gömbölyded idomokkal a 3765 különösen tetszik,husi szép hassal-nagyon ritka.
Sztem ő egy nagyon szép arcú husi:
Valami perverz bujaság árad belőlük,engem sokszor jobban izgat egy széparcú arányos husi,mint egy sablonos bombázó:
Aranyosak a hölgyek! Igen ilyenek a telt lányok! Van rajtuk felesleg,de nem csúnya ,ronda vizilovak,hanem izgató nőies szépségek. Szerintem egy jó ízlésű pasinak bejönnek az ilyen és hozzá hasonló nők.

Az nagyon jo, mert hogy egy ismerösömet idézem a tulvékonyka csajok puncija véresre törné a farkam.De szerintem az a lényeg hogy a partnerünknek na és persze magunknak is tetszünk .
Ez igaz nem várható el mkitől én személy szerint nem is várom el és így színes a világ és bár nem tudom olvastad-e itt valamelyik nap írtam h vannak duci bnőim pont olyanok amilyen Neked tetszik ráadásul az arcuk is tényleg nagyon szép eszméletlen jó fejek és bár lehet nehezen hihető el rólam de nem vagyok az a fajta akivel csak az edzésről meg ilyenekről lehet csak beszélni sőt hülyét tudok kapni mikor ilyen kérdésekkel nyaggatnak mert bár nagyon fontos része az életemnek azért nem csak erről szól
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 17:31
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi már asszem kibékültünk egyszer! Szeretem a kivételeket,mint amilyen te vagy. Én csak az elterjedése ellen vagyok. Te szinte már élsportoló vagy,ami tiszteletre méltó. Én csak azt mondom,hogy ezt ne várják el minden nőtől,mert az hülyeség. Nyugodj meg,nem rólad szól a fáma. Én nem megyek át sex és sport topicba ellenkampányolni,mert az is jó dolog és van helye a Nap alatt. El kell fogadni,hogy nem vagyunk egyformák.
hát, én ducinak a Tóth Verát mondanám... és én közel sem vagyok olyan!
viszont akkor mit mondjak? átlagos? de a lényeg, h rajtam is van fognivaló
viszont akkor mit mondjak? átlagos? de a lényeg, h rajtam is van fognivaló
Mi már asszem kibékültünk egyszer! Szeretem a kivételeket,mint amilyen te vagy. Én csak az elterjedése ellen vagyok. Te szinte már élsportoló vagy,ami tiszteletre méltó. Én csak azt mondom,hogy ezt ne várják el minden nőtől,mert az hülyeség. Nyugodj meg,nem rólad szól a fáma. Én nem megyek át sex és sport topicba ellenkampányolni,mert az is jó dolog és van helye a Nap alatt. El kell fogadni,hogy nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 25. csütörtök 14:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 25. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
azta na,akkor edzek ma is
keskenyebb a dereka mint a csípője talán inkább erre gondoltál a többi része lehet a karja is

fatgirlsfriend

HPeti1983