Hát egy kis poci nagyon be tud inditani!!
Nálam mindig is a vekonyabb csajok jottek be,esteleg olyan aki a combajn van egy kis fogni valo,az meg belefer,de amikor oriasi hatsoja van,es 85 kg felett van,az mar nagyon taszito tud lenni szamomra
Nem. Számomra legalább is nem az.
Mekkora szúró!Beindultam,az elöbb hívtam a husim holnap megyek .Csapjunk a redők közé

Lehet. Azért keress rá a netem a kép sarkában lévő címre, sok kép van a lányról, annyira nem karcsú. Nekem ez még belefér, ennél erősebb.. Hát nem is tutom..
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A husik rovatba szerintem karcsú.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 31. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ember szívesen betakarózna a forró gömbölyded idomokkal a 3765 különösen tetszik,husi szép hassal-nagyon ritka.
Sztem ő egy nagyon szép arcú husi:

Valami perverz bujaság árad belőlük,engem sokszor jobban izgat egy széparcú arányos husi,mint egy sablonos bombázó:
Aranyosak a hölgyek! Igen ilyenek a telt lányok! Van rajtuk felesleg,de nem csúnya ,ronda vizilovak,hanem izgató nőies szépségek. Szerintem egy jó ízlésű pasinak bejönnek az ilyen és hozzá hasonló nők.

Az nagyon jo, mert hogy egy ismerösömet idézem a tulvékonyka csajok puncija véresre törné a farkam.De szerintem az a lényeg hogy a partnerünknek na és persze magunknak is tetszünk .