Hú apám ez aztán színvonalas megfogalmazás volt. Mit ittál haver? Na jó bocsi,hogy piszkáltalak,de majd összepisáltam magam a mondattani magaslatodtól..
(Ez egy válasz Lajos23 üzenetére (2007. 01. 20. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 12:33

sztem legalábbis sztem nem izgató ha van rajta háj
ne legyen rajta nagy háj sztem
sztem legalábbis sztem nem izgató ha van rajta háj
Azért az nem semmi h sokszor milyen erőszakosak tudtok lenni h akinek nem az ilyen tetszik az nem tudja mi a jó,nincs izlése stb....az már másik dolog h nem csak soványak,kövérek és ezek közötti "árnyalatok" léteznek
az ideális testsúlyszámítás az egyik legnagyobb baromság amit kitaláltak akkor én is túlsúlyós vagyok pedig 1deka zsír nincs rajtam
akinek ezek a csajok nem tetszenek nem jelenti azt h a soványakat szereti és azt sem h nincs ízlése....175/74 az ideál? ki mondta? hát én 164 centisen 65kg-osan tartom magam ideálisnak bár még ez is kevés és testépítő létemre nagyon meg kell dolgoznom h úgy nézzek ki ahogy,sokan pedig még az ágyból is lusták kikelni mégsem szólóm le őket mert az ő életük de a lépcsőn úgy kell feltámogatni őket:((((( peppers: ha szted a szilikon nyikorog ahhoz külön gratulálok az enyémek nem rendelkeznek ilyen extrákkal:(((( azért még azt hozzáteszem h vannak duci barátnőim és nagyon szeretem őket,van egy kis kontraszt mikor megjelenünk valahol és bár nem szorulnak védelemre ha meghallanám h vki beszól nekik én lennék az első aki az illető nyakát elkapná

Nahát a finom,telt idomoknak nem lehet ellenállni!amikor szex közben nem kopog(sovány)és nem nyikorog(szilikonos)!azt mondom 175cm és 74kg az ideál-a legutóbbi szerelmem!
szeretem a sonkás csajaokat,de ez kicsit túlzás.
hát nem épp az ideálom
Fat ez jó kis fotó..Tetszik ahogy a kiscsajszik kicumiztak valamit..Amúgy nagyon szépek..Nekem az a kis hosszúhajú barna jönne be!:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem értem,hogy mi szükség van az ilyen gyermeteg viccekre! Egyszerűen nem illik a a topichoz. Kár berondítani,mert így mindenki azt gondolja majd,hogy ilyen ocsmány tehenekről szól a fórum.

Nya ez is teccik???Kezeket fel!!Csak poen nem veni komolyan

Mondhatnád szebben is kislovag,nem mint háj,hanem báj.Jelentése telt idom,amit úgy áhitom!
Gondolom ezt poénból mondtad! Mert ha nem, akkor hülye vagy! Én ismerek egy csajt 176 cm magas és 75 kg és még csak nem is molett, sőt nagyon fasza! Jah és imádom!