Meg az enyémre! Bár ez eléggé egyoldalú lenne.

Én nem...személyesen nem is ismerek ilyen betegségben szenvedő embert...viszont én sem vagyok egy vékony nádszál...inkább a középkori festők kedvére való lennék...

Talán személyesen érintett vagy a dologban( ismerős, stb.)?
Egyszer régen láttam egy ismereterjesztő műsort...abban mutattak egy nőt, aki ugyanígy nézett ki...abban a műsorban így nevezték ezt a betegséget....
Én még nem láttam ilyet élőben, de biztosan betegség lehet (elefantitizmus?). Az elefántember jut az eszembe, de ő másmilyen betegségben szenvedett.Tudomásom szerint a kóros kövérséget többféle szerv v. mirigy rendellenes működése okozhatja (nyirokmirigy, mellékvese, agyalapi mirigy, stb.) Nem vagyok orvos, talán egy szakember többet tud.
Hát...most nem akarok hülyeségeket írni...(bevallom lusta vagyok utána nézni), viszont eddigi tudomásom szerint, az alább található két nő, igen könnyen lehetséges, hogy az úgy nevezett "elefantituzmusban" szenvednek....ők meg akármit is csinálnak, nem fognak lefogyni, mivel ennek a betegségnek még eddig nincs ellenszere....viszont ha valaki pontosabb információval tud szolgálni, szívesen fogadom....
Ugye ő nem a barátnőd? Vagy mégis?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Várható volt, hogy ilyen szélsőséges irányt fog venni a téma. Persze ha az ilyeneket tartja vonzónak valaki, hát csak tegye fel a topicra.
Hogy penzert mire nem kepes az ember?!
ezt nem akarja...

Ouuu, hat vannak extrem esetek, de ez azert mar sok. Szegenyt minek kellett ide kiraknod?Es a 99szazaleka a duci hajacskas csajoknak nem ilyen. Szoval nem ertem...
Egyre csunyabb kepek???Hat hallod, en is ilyen hajaska vagyok, igaz szebb pofival, de a pasim imad, szoval sorry, de ne kritizald mar a kepeket.Vagy akkor keressel szebbet
Ha nem tetszik, nem kell nézned...de főleg fikáznod sem... én sem fikázom a túl sovány nőket, pedig nem szeressem őket...max nézni, de dugni nem....szúr a csontjuk....

Noch zweimal elmagyarázom: A sertés=a disznóval. A disznó emlős tenyészállat,feltéve,hogy házi és nem vad. A nő ez ellenben ember. A férfi sem Gorilla,ha kopasz a feje. Tehát a konklúzió: Mi a túrónak kell keverni az állatfajokat az emberrel?
Menjen csak el ilyenkor,nekem meg megjön. 75 kiló? Az nekem a fél fogamra sem elég.
magán vélemény:
hiába a lány a sertés belöled jön a sértés és ez a nagyobb sertés:)
szerintem.
én csak annyit mondok hogy nehari nem vagy az estem
hiába a lány a sertés belöled jön a sértés és ez a nagyobb sertés:)
szerintem.
én csak annyit mondok hogy nehari nem vagy az estem
(ilyen nem kellene VAZELINATOR)