Ide nekem Őket!!!

Nymm-nyamm...
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 22. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia

Gondoltam benézek hozzád is,miről folyik itt a beszélgetés

(ja,és ment egy privi is

Üdv:free (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó !:)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem árt egy kis kultúra. Én meg egy kis hastáncos nőt töltök fel,hogy egy kis táncművészet is legyen a topicban. Hát igen. A hastánc az egyik kedvenc látványosságom,ha telt lányok űzik.
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Kultúra-e! Asszem Vénusz a Rubens-től!
(Ez egy válasz fraktalok üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Mackós? Ugyan már kérem. Szikrát lehetne csiholni a hasizmomon,olyan kemény.Paramétereim: 187 cm,96 kg,48-as bicepsz,170 kg fekvenyomáskor. Ki akkor itt a mackó? Nekem nemhogy gázos a fölösleg egy lányon,hanem egyenesen el is várom. Biztos most abberrált őrültnek tartanának az aerobictanárnők,de sajnálom a sport az sport ,a sex az sex. A kettő nálam köszönő viszonyban sincs egymással. Szeretem a puha kis húrkákat egy nőn ez van. Lehet rajtam csodáskodni!

kedves Iván! A zsírszövetről csak annyit, hogy még egy csonsovány embe belső szervei körül is jelen van, az átlagosnak mondott alkatúaknál meg végképp. Nekem izgató, ha egy lány testesebb, mégsem vagyok mackós (180cm/80kg). Az egész alakos topicban tényleg szép lányok vannak,le a kalapot előttük, de sajnos némelyiknek zongorázni lehet a bordáján. Na nekem meg ez nem tetszik.