uuuuh,szóismétlés:(
a legszebb az egészben hogy nem voltam ausztriában!!! az iskolánk egy eisenstadti sulival kötött megállapodás értelmében osztrák képzést is folytatott,ugyhogy német szaknyelvet ugy érintőlegesen magunkra szedtünk. németül,osztrák tanárok előtt vizsgáztunk,de Magyarországon!!! még nem volt alkalmam kimenni dolgozni,most egyetemre járok Budapesten. NEM VAGYOK LÁNY!!! honnan vetted????:) de van barátnőm,és nem egy nádszálvékony csontkollekció:) nem is jó az:) némelyik kép amiket belinkeltél(vagymi) egész jók voltak,bár némelyik már nekem nagyon kicsit sok:) éljenek az igazi nők!!! topmodellek meg menjenek a kifutóra a csipőficamukkal,az én bőrömet ugyan ne szurkálják ki a csontjaikkal:P :)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 20:27

Most mit mondjak: Das kann doch nicht war sein! Ich soll dir gratulieren! Ausztria szép hely,azt elhiszem,hogy ott sok német nyelvet szedtél magadra. Látszik is. Nem vagy te Sprachlos.Aber wo! Egy tanács: Wenn du mehr Deutsch lernen würdest,könntest du leichter,und besser sprechen. Na jó ezt csak viccből írtam! Tudsz te nagyon is jól! De érthető volt nem? Elég könnyű. Nicht wahr? Van mittelstufig,bár még sosem használtam. Bármilyen összetett szót átlehet ültetni magyarból németbe,azt már ők megértik vagy nem.
És mi van a telt lányokkal? Valószínű,hogy te lány vagy,de azért elmondhatod a véleményed,ha már ilyen jól írsz németül. Megtisztelsz. Persze ha lehet magyarul kérném a véleményt,mert mások nem biztos,hogy megértik mit hablatyolunk itt össze. Kicsit sem nézhetenk minket hülyének.

Er ist Junge. (már, ha jól emlékszem)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 20:27

Most mit mondjak: Das kann doch nicht war sein! Ich soll dir gratulieren! Ausztria szép hely,azt elhiszem,hogy ott sok német nyelvet szedtél magadra. Látszik is. Nem vagy te Sprachlos.Aber wo! Egy tanács: Wenn du mehr Deutsch lernen würdest,könntest du leichter,und besser sprechen. Na jó ezt csak viccből írtam! Tudsz te nagyon is jól! De érthető volt nem? Elég könnyű. Nicht wahr? Van mittelstufig,bár még sosem használtam. Bármilyen összetett szót átlehet ültetni magyarból németbe,azt már ők megértik vagy nem.
És mi van a telt lányokkal? Valószínű,hogy te lány vagy,de azért elmondhatod a véleményed,ha már ilyen jól írsz németül. Megtisztelsz. Persze ha lehet magyarul kérném a véleményt,mert mások nem biztos,hogy megértik mit hablatyolunk itt össze. Kicsit sem nézhetenk minket hülyének.

Felőlem németül is társaloghatunk, de akkor elő kell vennem a szótárt! legalább van kivel gyakorolnom a németet!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 05. 23. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 20:00

Ich hab' eine Prüfung auch, wie Du,aber meine ist nur mittelstufe:) Zum Glück hatte ich seit langem Deutsch nicht gesprochen:) so habe ich Sprachlosigkeit:))) Ich habe einen österreichisen techniserprüfung, so mußte ich deutsch sprechen um diese Prüfung zu absolvieren...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 05. 23. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 20:00

Ich hab' eine Prüfung auch, wie Du,aber meine ist nur mittelstufe:) Zum Glück hatte ich seit langem Deutsch nicht gesprochen:) so habe ich Sprachlosigkeit:))) Ich habe einen österreichisen techniserprüfung, so mußte ich deutsch sprechen um diese Prüfung zu absolvieren...
(van olyan,hogy "mittelstufig"?:))) ) mert akkor az passzolna az első mondatba
Igazad van. De azért elmondom,hogy van egy német c felsőfokúm és tisztában vagyok a melléknév ragozással és a többesszámmal. Direkt rövidítettem le a nick nevet,ezek csak szójátékok,nem kell őket helyesírásilag is komolyan venni. Könntest du dieses schlechte Dinge vergessen? Ich weiß,was richtig es. Azért köszi,örülök,hogy vannak ilyen értelmes emberek.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 05. 23. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

németül a fat az Fett. ugyhogy Fettesmädchensfreund
Tetszik a nemet forditasod, hihi Fatmadchen Freund. Jo mikor mar valakinek igy kell elmagyarazni az adott nick jelenteset:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 16:33

Férfi vagyok bizony. Fettmädchen Freund ill. Duci lány barát.

Sziasztok!!
Nos igen is izgató,ha a lányon van egy kis felesleg....nekem legalábbis nagyon bejön....
És azért mert sokkal kedvesebbek tudnak lenni,mint a modell alkatúak....
Ugyan én nem vagyok egy mackós pasi,de lehet,hogy pont ezért szeretem(azt az egyet)
Nos igen is izgató,ha a lányon van egy kis felesleg....nekem legalábbis nagyon bejön....
És azért mert sokkal kedvesebbek tudnak lenni,mint a modell alkatúak....
Ugyan én nem vagyok egy mackós pasi,de lehet,hogy pont ezért szeretem(azt az egyet)

Rendben,megbeszéljük...mailra nemsoká megy a válasz.
puszil:free (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 17:18
puszil:free (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma nem igazán érek rá,de holnap levelezhetünk este vagy mikor ráérsz és én is.

Ma nem igazán érek rá,de holnap levelezhetünk este vagy mikor ráérsz és én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 16:39

Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

Viszont én azért msneznék

DE ATTÓL MÉG LEHET BESZÉLGETNI MSN-N DE AZ OLDAL JELLEGÉBŐL ÉN OLYANRA ASSZOCIÁLTAM AMIT ÁLTALÁBAN NŐ-FÉRFI SZOKOTT CSINÁLNI EGYMÁSSAL EZÉRT IRTAM UGYHOGY 1000BOCSIKA MÉG1X-R
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont én azért msneznék

ÉN MÁR OLVASTAM VALAMELY HSZ.BEN EZÉRT MERTEM IRNI TOTY2-NEK MERT SZERINTEM Ő IS AZ A NEVÉBŐL GONDOLOM, DE HA NEM AKKOR BOCSI TŐLE

(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 23. kedd 16:26

OLVASD VÉGIG A TOPICOT AZ ELEJÉTŐL KEZDVE ÉS UTÁNA KÉRDEZD MEG AKAR E VELED MSN-EZNI (PERSZE CSAK AKKOR HA JÓL ÉRTELMEZEM A NEMED [FFI]A NICK NÉVBŐL ITÉLVE)
BOCSI HOGY KÖZBE UGATTAM
BOCSI HOGY KÖZBE UGATTAM
OLVASD VÉGIG A TOPICOT AZ ELEJÉTŐL KEZDVE ÉS UTÁNA KÉRDEZD MEG AKAR E VELED MSN-EZNI (PERSZE CSAK AKKOR HA JÓL ÉRTELMEZEM A NEMED [FFI]A NICK NÉVBŐL ITÉLVE)
BOCSI HOGY KÖZBE UGATTAM (Ez egy válasz toty2 üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
BOCSI HOGY KÖZBE UGATTAM (Ez egy válasz toty2 üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
fatgirlfrend??msn
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 23. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
szia lenne kedved netán msn ezni?