Azt kívánom neked, hogy a számodra fontos nő hízzon meg (bár a hölgyeménynek sok rosszat kellene elszenvednie ezért:)).
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 00:26

Törölt felhasználó (38040)

A dagadt tehén csesznye nőktől még a levegőt is elzárnám. Méghogy szex velük..pff. Egy nő adjon magára, és nem csak a higiénia terén, vagy ,hogy sminkelve legyen stb. Szép alakja legyen, és lehessen vele megjelenni.Dagadt genyók...
Ganxsta Zoli nem ember. Most hogy ő mit mond az olyan ívben lekakiklom, hogy ihaj. Az viszont igaz, hogy én az anorexiás csicsmány tyukokat sem szeretem. Sőt. Az nem baj, ha egy lány vékony. Imádom. Mostani barátnőm is 52 kilós:DMeg 168 cm:D Kis gyönyörű:D Viszon volt már olyan barátnőm aki 70 felé közelített és ő sem volt tűl magas, de!!! Szépen volt rajta eloszlatva a "hasznos teher". Alkatilag volt ilyen. Nagyon szerettem, és szerintem gyönyörű volt ő is. Imádtam belemarkolni a posijába, meg a derekán érezni a puha husit, vagy ha rajtam volt, akkor azt a kellemes nyomást. Gyönyörű a nagy kerek popsi, a remeg formás comb:D:D:D De én a dagadékokról beszélek. Akinek lóg a hasa, a combját gondolom kidörzsli a hús,nagy a tokája, széles a háta, mert már oda hízik, husos a tenyere, ujja, párnás az egész, buci a képe... Hamburgerrel mászkál a városban, meg van győződve aról, hogy jó nő, mert van rajta mit fogni, pedig bőven mellékvágányon fut.(tehervonaton). Diétás kólát iszik, de pacalt eszik, meg teszi a szépet, játsza a fejét hogy körülbelül ő is60 kiló, vagy legalábbis az alakja jó. Azt hiszi, hogy a nagy vastag zsíros karik, a már nagyon hurkás hasa, a húsos csuklója felizgat minden férfit, és hogy ha megnézed azért teszed mert tetszik, nem pedig azért mert ilyet ritkán látni. Én az ilyen undormányokról beszélek, nem pedig a "van rajta mit fogni" típusú lányokról. Nem a súly érdekel engem, hanem az alak. Na most a z olyan dagadtaknak amorf, nőietlen alakjuk van. Nem vagyok herkules testalkatú, sőt!Birkóztam 10 évig, amióta abbahagytam jöt föl felesleg. De mág minig megvan afordított háromszög. Szélesebb a vállam,mint a derekam vagy a csípőm. Mert még mindig mozgok,csak már bőven nem annyit. De ha most a barátnőm azt mondja, hogy mackós vagyok,szeret hozzámbújni, meg az olyan jó hogy nem vagy nyeszlett, mert biztonságban érzem magam stb. Ez mondjuk még ok.Az utcán sem néznek meg minket. Nagydarab fickó, kisebb nő. Ez a természetes. De fordítva? Tehénkém,d jó hogy ekkora vagy? Jó hozzád bújni, mert fickó létemre egy nagyobb nő megerősítése kell? És dce szép lesz ez a pár az utcán. 60 kilós pasi, 120 kilós nő. Pf. Ez aztán természetes. Régen volt a háj ideál, ma már kialakult a kor ideálja. Elfogadóbb, általánosabb, de a szélsőségek, a csontik és pacnik már rég kiestek ebből. Na én erről beszélek. Most ide tenném a zárolt 1-es és 2-es mondatomat:D
Zombiee@! Szerintem Te se lehetsz egy Herkules testű férfi, akkor tőled is el kéne zárni a levegőt?! Ízlések és pofonok különbözőek, attól hogy neked nem tetszik valaki, másnak még tetszhet! Különben meg ezt már a Ganxsta is megénekete "Csontoktól én nem lakom jól..."
Zombiee@
első és az utolsó mondat minusz legközelebb...
többi korekt.
ne itélkez ennyire...
éhinséges időkben meg a dagatnő az ideál akkor a soványoktol zárnád el a levegőt?
tartozkodj ezektöl... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 00:26
első és az utolsó mondat minusz legközelebb...
többi korekt.
ne itélkez ennyire...
éhinséges időkben meg a dagatnő az ideál akkor a soványoktol zárnád el a levegőt?
tartozkodj ezektöl... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

A dagadt tehén csesznye nőktől még a levegőt is elzárnám. Méghogy szex velük..pff. Egy nő adjon magára, és nem csak a higiénia terén, vagy ,hogy sminkelve legyen stb. Szép alakja legyen, és lehessen vele megjelenni.Dagadt genyók...
Jó éjt mindenkinek!

Tudom..., de nem az kell, hogy én nyerjek!
Sokkal jobb lenne nekünk - nőknek - ha egy ilyen egyszerű dologra magatoktól - némi gondolkodás kíséretében - jönnétek rá!
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2006. 05. 26. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokkal jobb lenne nekünk - nőknek - ha egy ilyen egyszerű dologra magatoktól - némi gondolkodás kíséretében - jönnétek rá!

Nyertél
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 26. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 23:08

Törölt felhasználó (368273)

Ez hülyeség!
Az ízlésed attól még nem változna meg, ha jó is a szex, akkor sem!
Az, hogy ki a zsánered és kivel milyen, az 2 külön dolog!
Az, hogy ki a zsánered és kivel milyen, az 2 külön dolog!
Ez hülyeség!
Az, hogy ki a zsánered és kivel milyen, az 2 külön dolog! (Ez egy válasz trohge üzenetére (2006. 05. 26. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 23:00
Az, hogy ki a zsánered és kivel milyen, az 2 külön dolog! (Ez egy válasz trohge üzenetére (2006. 05. 26. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem még nem volt dolgom husis lánnyal. Valahogy nem vonzott a dolog. Aztán lehet hogy megváltozna a vélemény egy este után!

Nekem még nem volt dolgom husis lánnyal. Valahogy nem vonzott a dolog. Aztán lehet hogy megváltozna a vélemény egy este után!

itt vagy még? Elmeséled?
(ha már dolgozni kell és még beteg is vagyok, legalább szórakoztasson valaki):-(
(ha már dolgozni kell és még beteg is vagyok, legalább szórakoztasson valaki):-(
Nem rossz, de maradok 70 kiló alatt
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 11:00

Na szervusz trohge! Majd azért szóljál,hogy eldöntötted-e?
A következő képhez jobban hozzáférnél!(1057)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Huhúúú...demeg......nám:-)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 05. 24. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Na szervusz trohge! Majd azért szóljál,hogy eldöntötted-e?
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2006. 05. 26. péntek 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem tudom,próbáld meg egyedül,én ebbe nem merek beleszólni.
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2006. 05. 26. péntek 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)

aha, nem tudom eldönteni hogy tetszik vagy sem