Aki meg dagadt, az ne vegye a szívére amit írtam. Belül biztos szép stb. Pff:D
Te meg eperkelyhecske egy dagadt nő ,lehetsz, ha ennyire szíven üt a dolog. Nagyom messze áll tőlema gátlásosság, és a mély vallásosság is. A hsz-eim nem a témához, hanem a atáma mentén vannak. Értelmezd először ,majd utána. Nem akarlak megnevelni, de gondolom te a teljes hozzászólásomat személyes sértésnek vetted. Aminek nem vagyok kiváncsi az okára...Nem másoknak tetszelgem, csak elmondtam a véleményem. Ha nem tetszik, akkor most hova kakiljak? Mások előtt? Akkor hol? Privát keresselek fel? A témát részemről lezárom. A dagadt nő csesznye.A kövérség betegség. Akinek ez tetszik aberrált, vagy hülye. Szép a formás, vagy csak dundi lány. Aki szép, az mutogassa magát. Aki meg hülye ...
Jó az ha van egy kis úszógumi... :)
Szerintem zárjuk le ezt a vitát! Mindenki azzal érezze jól magát, aki neki a legjobban tetszik és akinek ő is tetszik, kilótól függetlenül!!!
Szerintem te egy nagyon gátlásos emberke lehetsz és a hsz-eid alapvetőleg nem pont a témába illenek! Te magát az exhibicionizmust szólod le, talán túl vallásos vagy ehhez az oldalhoz!
Igenis, az a nő, aki szereti a testét és gátlástalanul meg tudja élni a szex minden pillanatát, az vonzó lehet egy férfi számára!
Persze, nem minden férfi számára és pont!!!!
UI: egy vallásos ember is könnyen kerülhet a POkolba, de ha netán ott találkoznánk, akkor engem ne akarj megnevelni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 14:06
Igenis, az a nő, aki szereti a testét és gátlástalanul meg tudja élni a szex minden pillanatát, az vonzó lehet egy férfi számára!
Persze, nem minden férfi számára és pont!!!!
UI: egy vallásos ember is könnyen kerülhet a POkolba, de ha netán ott találkoznánk, akkor engem ne akarj megnevelni!

Törölt felhasználó (38040)

Röviden én is erről beszélek:D Ott a pont:D
Szép fenekek, de több is látszódhatna belőlük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 19:27
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

Szebbnél szebb popsikat linkelek be nektek fiúk,és semmi reakció
ejj-ejj.
Házigazda meg füvetnyír tán,vagy merrefelé kóvályog?

Restség, hiúság, harag, bujaság. Én ezeket nap mint nap elkövetem.
Szebbnél szebb popsikat linkelek be nektek fiúk,és semmi reakció
ejj-ejj.

A hét főbűn: torkosság, fösvénység, restség, hiúság, bujaság, irigység, harag (ha nem tévedek). Az eszefuttatásod a hiúság fogalmát kimeríti. Szép kis előadással tetszelegsz itt sokak előtt, nyilván saját magad örömére. Sajnos erre sincsen feloldozás.
Találkozunk a pokolban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 13:46
Találkozunk a pokolban.

És csak gondolj bele. Én csak mondtam, hogy elzárnám előlük a levegő, nem gondoltam komolyan. Nme tudnék embert ölni, soha, főleg nem ilyenért. Mindenki megérdemli az életet. De amit a főbűnökről mondtam, az tényleg úgy van. Márpedig az katolikus egyház a hét főbűnre nem ismer feloldozást. Egyenesen a pokolba küldi azokat,akik ezek szerint éltek. Mégis engem nevezel gyűlölködőnek, és az egyházat veszed be, azoknak a nézeteknek a vélelme alá, hogy elfogadni kell teljes valójában, nem pedig elítélni, megváltoztatni. Érdekes azért, hogy mégis melyikben lehet nagyobb gyűlölet:D Bennem, vagy az olyan egyházban aki nem fogadja el a tőre eltérő nézeteket, és nem enged lelki kiteljesedést más egyházak hívőinek. Hm:D

Röviden én is erről beszélek:D Ott a pont:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 14:01
Törölt felhasználó (42373)

az eredeti fórumtémához: az igazság valahol középen van. tarmészetesen ízlés dolga, de nem hinném hogy bárki is nagyon örülne 1 2 kalóriás angyalnak :D , persze a tankrombolók sem az igaziak :S a legjobb kompromisszum, hogy lehessen fogni, simogatni az asszonyon azért valamit, de át is lehessen érni;)
az eredeti fórumtémához: az igazság valahol középen van. tarmészetesen ízlés dolga, de nem hinném hogy bárki is nagyon örülne 1 2 kalóriás angyalnak :D , persze a tankrombolók sem az igaziak :S a legjobb kompromisszum, hogy lehessen fogni, simogatni az asszonyon azért valamit, de át is lehessen érni;)
Zombiee@
nem hülye gyerek ez..
ez hozászolás és vélemény
levegős rész elfeljtve...
nem hülye gyerek ez..
ez hozászolás és vélemény
levegős rész elfeljtve...
És csak gondolj bele. Én csak mondtam, hogy elzárnám előlük a levegő, nem gondoltam komolyan. Nme tudnék embert ölni, soha, főleg nem ilyenért. Mindenki megérdemli az életet. De amit a főbűnökről mondtam, az tényleg úgy van. Márpedig az katolikus egyház a hét főbűnre nem ismer feloldozást. Egyenesen a pokolba küldi azokat,akik ezek szerint éltek. Mégis engem nevezel gyűlölködőnek, és az egyházat veszed be, azoknak a nézeteknek a vélelme alá, hogy elfogadni kell teljes valójában, nem pedig elítélni, megváltoztatni. Érdekes azért, hogy mégis melyikben lehet nagyobb gyűlölet:D Bennem, vagy az olyan egyházban aki nem fogadja el a tőre eltérő nézeteket, és nem enged lelki kiteljesedést más egyházak hívőinek. Hm:D
A rasszizmus lényege nem a gyűlölködés, hanem az emberi determináltság el nem fogadása. Senki sem tudja megváltoztatni a bőrszínét, vagy a faji hova tartozását. A vallási fanatizmus nem tűr meg más vallásokat maga mellett, csak egy utat ismer, és ismer el. A nemi különbözőségen alapuló ellentétek hangsúlyozása meg egyszerűen hülyeség szerintem. Nem vagyok rasszista sőt, ha te tudnád mennyire nem:D De tudo , amit mondtál Petty, a betegségről, na pont azt a részt hagytam ki. Nagyon szánalmas ám ez a kifogás. Van olyan ember persze, aki azért olyan. Hormonzavar, hízási hajlam ect. Viszont az olyan embert ez zavar is, és nem fogja magát megjátszani. Az alábbinál világosabban nem fogom tudni kifejteni, hogy egyáűltalán nem szép egy dagadt nő. Engem nem érdekel az,aki betegség miatt lett olyan. Engem azok ingerelnek akik teszik.veszik magukat, és nincs mire. Ennyi. A férfiak nagy többsége ,meg úgysem szereti a kidörzsölt puhos hasat és ennyi. A nagy többség engem igazol. Nemhinném ,hogy most egy csinos,formás, feszes kis 60 kilós lány ,vagy egy terpedt ,beizzadt, narancsbőrös 100 kilós valami közül 10 férfiból legalább 8 ne az előzőt választaná. Ez szinte biztos. A kövérség pedig először is nem másság, nem deviancia. Hanem bezony betegség(WHO szerint). Most ha valaki beteg, és erre felizgul valaki, az meg szexuális aberráció. Márpedig én nem vagyok aberrált. Nem izgat fel a csonkolt beteg, az eszméletlen beteg, akinek fejlődési rendellenessége van stb. Engem nem zavar a másság, sőt. A sokszínűség teszi élvezetessé az életet. Legyenk a homokosok, hiszen arra születni kell. Ha valai nő, egy férfi testben, ne szégyelje, éljen úgy ahogy jó neki. Liberális szellemben gondolkozni a legjobb. De nemfogom pártolni, a skinheadeket, a narkománokat, a gyilkosokat, aberráltakat stb. Az is másság. Először tisztázd le mi, a másság. Nem abból lettek problémák a történelemben, ha az emberek gyűlölködtek, hanem ha félremagyarázták az elméleteket és az ideológiákat.(talmud, korán, fajelmélet..)Nem vagyok se náci, se embergyűlölő- Egyszerűen gusztustalannak tartom a kövér nőket,Az olyanokat akik itt lent vannak a képen. Ez már sok. És nekem ne gyertek azzal, hogy mert beteg meg mittomén. Amúgy ha ezt te hozod fel, akkor ezek szerint te sem tartod szexinek őket, mert tudod ,hogy ez egy hátrányos helyzet, amit betegségből kifolyólag ért el. Olyan betegség meg nincs, amitől jobb lesz bármi is.. Én meg a fórumra válaszolok. Nem szépek a kövér nők. A vallásra visszatérve, a mohóság meg főbűn. Na most ha egy ilyen malac meg még így fényképezteti magát, akkor meg parázna is, na ez már két főbűn. A vallás jobban elítéli ezeket a malacokat mint én. Ráadásul ha pénzért csinálja, akkor kapzsi is. Ez már három.Liberálisnak lenni nem olyan egyszerű, mint gondolnák az emberek.Ezért aki csak mímeli ezeket az eszméket, az ne ezt hozza föl, ha a dagadékokat akarja jó fényben feltüntetni.
Ne haragudj, de szerintem a rasszizmus lényege a gyűlölködés, a másik másságának el nem fogadása. De abban igazad van, hogy ez nem erre a fórumra való téma.
Hogyan jön ide a rasszizmus meg hasonló? Elég világosan kifejtette a véleményét a témában.
(Ez egy válasz Petty74 üzenetére (2006. 05. 27. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 12:09

Zombiee@, senkit sem szabad megítélni, nemre, bőrszínre, vallásra vagy akár testalkatra (akár betegség is okozhatja ezt nála!) való tekintettel. Akadtak ilyenek a történelem során, és mi lett belőle?
Zombiee@, senkit sem szabad megítélni, nemre, bőrszínre, vallásra vagy akár testalkatra (akár betegség is okozhatja ezt nála!) való tekintettel. Akadtak ilyenek a történelem során, és mi lett belőle?
Hát igen! A 70 év körüli hölgyek már inkább alacsonyabbak szoktak lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 11:50

Ganxsta Zoli nem ember. Most hogy ő mit mond az olyan ívben lekakiklom, hogy ihaj. Az viszont igaz, hogy én az anorexiás csicsmány tyukokat sem szeretem. Sőt. Az nem baj, ha egy lány vékony. Imádom. Mostani barátnőm is 52 kilós:DMeg 168 cm:D Kis gyönyörű:D Viszon volt már olyan barátnőm aki 70 felé közelített és ő sem volt tűl magas, de!!! Szépen volt rajta eloszlatva a "hasznos teher". Alkatilag volt ilyen. Nagyon szerettem, és szerintem gyönyörű volt ő is. Imádtam belemarkolni a posijába, meg a derekán érezni a puha husit, vagy ha rajtam volt, akkor azt a kellemes nyomást. Gyönyörű a nagy kerek popsi, a remeg formás comb:D:D:D De én a dagadékokról beszélek. Akinek lóg a hasa, a combját gondolom kidörzsli a hús,nagy a tokája, széles a háta, mert már oda hízik, husos a tenyere, ujja, párnás az egész, buci a képe... Hamburgerrel mászkál a városban, meg van győződve aról, hogy jó nő, mert van rajta mit fogni, pedig bőven mellékvágányon fut.(tehervonaton). Diétás kólát iszik, de pacalt eszik, meg teszi a szépet, játsza a fejét hogy körülbelül ő is60 kiló, vagy legalábbis az alakja jó. Azt hiszi, hogy a nagy vastag zsíros karik, a már nagyon hurkás hasa, a húsos csuklója felizgat minden férfit, és hogy ha megnézed azért teszed mert tetszik, nem pedig azért mert ilyet ritkán látni. Én az ilyen undormányokról beszélek, nem pedig a "van rajta mit fogni" típusú lányokról. Nem a súly érdekel engem, hanem az alak. Na most a z olyan dagadtaknak amorf, nőietlen alakjuk van. Nem vagyok herkules testalkatú, sőt!Birkóztam 10 évig, amióta abbahagytam jöt föl felesleg. De mág minig megvan afordított háromszög. Szélesebb a vállam,mint a derekam vagy a csípőm. Mert még mindig mozgok,csak már bőven nem annyit. De ha most a barátnőm azt mondja, hogy mackós vagyok,szeret hozzámbújni, meg az olyan jó hogy nem vagy nyeszlett, mert biztonságban érzem magam stb. Ez mondjuk még ok.Az utcán sem néznek meg minket. Nagydarab fickó, kisebb nő. Ez a természetes. De fordítva? Tehénkém,d jó hogy ekkora vagy? Jó hozzád bújni, mert fickó létemre egy nagyobb nő megerősítése kell? És dce szép lesz ez a pár az utcán. 60 kilós pasi, 120 kilós nő. Pf. Ez aztán természetes. Régen volt a háj ideál, ma már kialakult a kor ideálja. Elfogadóbb, általánosabb, de a szélsőségek, a csontik és pacnik már rég kiestek ebből. Na én erről beszélek. Most ide tenném a zárolt 1-es és 2-es mondatomat:D