ne nézzen mindenki úgy ki mint a Norbinak a felesége. pfúúújhh... eres a karja...
mondjuk egyészségesen vékonyka legyen, és ha van rajta +5-7kg akkor még mindig jól fog kinézni is lesz kapaszkodó is rajta :D
mondjuk egyészségesen vékonyka legyen, és ha van rajta +5-7kg akkor még mindig jól fog kinézni is lesz kapaszkodó is rajta :D
Én még vagyogatok...csak éged nem láttalak mostanában... az emilcímed meg eltűnt:-(
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 23:48
Valahogy mostansag csend van itt. Mindenki talalt maganak duci csajt es mar nem jar fel ide:-)?Bar lehet hogy csak nekem tunik igy. Azert kivancsi lennek hany szazaleka a ferfiaknak van oda a barokkos kerek formakert...
sziaztok szerintem is izgató az én barinöm 24éves 172cm magas és 70kg szerintem jól néz ki
... az első osztály mindig párnázott...!
Helyes hozzallas:-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 25. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 25. vasárnap 13:59
Törölt felhasználó (26778)
... az első osztály mindig párnázott...!
Heh, vakacio, mehetek pasikat mustralni meg nyaralni:-)))Megnezem mi a kinalat a macis pasikbol es hogy ram mekkora a kereslet:-P
Veeegre, lesz idom....a kisangyal imagemet meg eldobom a nyarra:-DDD
Veeegre, lesz idom....a kisangyal imagemet meg eldobom a nyarra:-DDD
igen szoktunk
nem értem mi a bajod?? igazi NEHÉZbombázók!!
Fordítva értelmezted a topic címét:
a lányokon van háj
nem a hájokon van lány.
a lányokon van háj
nem a hájokon van lány.
A háj talán túlzás de ha van rajta husi az nagyon izgató!
Én pl modellalkatú csajhoz hozzá sem nyúlnék
Én pl modellalkatú csajhoz hozzá sem nyúlnék
ez mán egy csöppet sok:)
ez meg már kevés:)
nekem semmi se jó
na jó:) a fölső szép. a vizsgáim jók lettek:)
sztem ő is szép...
Na, egy igazán szép kép, eddig nem sok ilyet láttam a topikban. Ő nekem is tetszik.
http://www.curvycash.net/galleries/barbeesplayhouse02/photos/barbee019.jpg

fatgirlsfriend

Paris