Végre egy igazi nő!!!!:-)
2 férfival nagyon jó lenni, most is lenne rá alkalmam, de azok a lelki dolgok mindig meggátolják! Régebben viszont volt benne párszor részem és nagyon élveztem, meg ők is:-)
Talán majd, ha végre egyszer olyan társam lesz, aki benne van ilyen dolgokban, akkor....-) Persze, cserébe, ha nagyon akarná, viszonoznám neki egy másik nővel, hogy neki is jó legyen, de kikötés, hogy nem érintkezek a velem azonos neművel:-), úgy, ahogy én sem várom el, hogy az engem kényztető férfiak egymással foglalkozzanak:-))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:23
2 férfival nagyon jó lenni, most is lenne rá alkalmam, de azok a lelki dolgok mindig meggátolják! Régebben viszont volt benne párszor részem és nagyon élveztem, meg ők is:-)
Talán majd, ha végre egyszer olyan társam lesz, aki benne van ilyen dolgokban, akkor....-) Persze, cserébe, ha nagyon akarná, viszonoznám neki egy másik nővel, hogy neki is jó legyen, de kikötés, hogy nem érintkezek a velem azonos neművel:-), úgy, ahogy én sem várom el, hogy az engem kényztető férfiak egymással foglalkozzanak:-))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)

nos én meg nem szívesen venném ha nőtársam ottan lihegne nyakamba kéjesen:):) marad az egy fiú-egy lány akció.
na azért lehet, hogy egy kétpasist kipróbálnék? :):):):)
De nem szabad ilyennek lenned! Néha-néha azért gondolhatnál a kedvesedre is és gondold el mennyire jól esne Neki, ha az elején még nem is tettekben, de legalább szavakban a kedvében járnál! Szerintem, próbáld meg és meglátod milyen is lesz a reakció! De azért , ha ne vagyok nagyon tolakodó, azért engem is érdekelne a reakciója!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:48

Igen, ez rám sajna teljesen igaz, egy mohó élvhajhász állat vagyok :-DDDD
Igen, ez rám sajna teljesen igaz, egy mohó élvhajhász állat vagyok :-DDDD
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:46

Nos, ahogy látom, már helyben is vagyunk! Pontosan erre is gondoltam, hogy a pasik elhatárolódnak a két pasis "akciótól!, de ellenben a két lányos felállást, azért negyon szívesen végignéznék, sőt, szerintem nem bírnák ki, hogy be ne avatkozzanak!
Nos, ahogy látom, már helyben is vagyunk! Pontosan erre is gondoltam, hogy a pasik elhatárolódnak a két pasis "akciótól!, de ellenben a két lányos felállást, azért negyon szívesen végignéznék, sőt, szerintem nem bírnák ki, hogy be ne avatkozzanak!
Részemről ok :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:44

majd lihegek én a te nyakadba, te malac:D én is önző dög vagyok!!!
majd lihegek én a te nyakadba, te malac:D én is önző dög vagyok!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:39

és ha nem a te nyakadba lihegne közben, hanem az enyémbe? :-DDDD
és ha nem a te nyakadba lihegne közben, hanem az enyémbe? :-DDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:23

nos én meg nem szívesen venném ha nőtársam ottan lihegne nyakamba kéjesen:):) marad az egy fiú-egy lány akció.
na azért lehet, hogy egy kétpasist kipróbálnék? :):):):) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 10:47
na azért lehet, hogy egy kétpasist kipróbálnék? :):):):) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Őszintén szólva, szerintem a legtöbb pasi olyan önző dög, mint én, akit zavarna egy másik vele azonos nemű jelenléte :-)
Nálam ez a zavar meghiusíthatja az egész estét...
Zavar teljesen meg bolondulok tőle

Őszintén szólva, szerintem a legtöbb pasi olyan önző dög, mint én, akit zavarna egy másik vele azonos nemű jelenléte :-)
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 10:22

Eperkelyhecske!
Ugye, milyen érdekesek ezek a pisk? Olyan gyakram, sőt lehet mondani, mindig arról beszélnek, célozgatnak Nekünk, hogy milyen is lehet, meg milyen jó is lehetne ha éppen egy másik nővel játszadoznánk!
De ha már itt tartunk ennél a témánál, milyen kevés pasi beszél arról, hogy milyen is lenne, ha egyszerre két pasi kényeztetne minket, Nőket?
Ugye milyen érdekes ez???
Ugye, milyen érdekesek ezek a pisk? Olyan gyakram, sőt lehet mondani, mindig arról beszélnek, célozgatnak Nekünk, hogy milyen is lehet, meg milyen jó is lehetne ha éppen egy másik nővel játszadoznánk!
De ha már itt tartunk ennél a témánál, milyen kevés pasi beszél arról, hogy milyen is lenne, ha egyszerre két pasi kényeztetne minket, Nőket?
Ugye milyen érdekes ez???
Bocs én nem gondoltam komolyan bocs ne hari
Eperkelyhecske!
Ugye milyen érdekes ez??? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 01:16
Ugye milyen érdekes ez??? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP

Szia. Nekem az nem menne. Sok nőre mondom, hogy szép, vagy tetszik, de vonzalmat még irántuk sem tudok érezni. Anélkül meg malackodás lenne az egész és fel sem izgulnék rájuk.
Eszt nagyon szépen megfogalmaztad iszom a soraid
Én inkább a férfi társaim nevében irtam ill én gondolataim érzéseimet probáltam át adni .
Az én páromnak is felvetettem a kérdést .Ö is ugyan azt érzi mint te.Sajna ez van .
Én inkább a férfi társaim nevében irtam ill én gondolataim érzéseimet probáltam át adni .
Az én páromnak is felvetettem a kérdést .Ö is ugyan azt érzi mint te.Sajna ez van .
Szia. Nekem az nem menne. Sok nőre mondom, hogy szép, vagy tetszik, de vonzalmat még irántuk sem tudok érezni. Anélkül meg malackodás lenne az egész és fel sem izgulnék rájuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 00:57
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
VIP

Sziasztok !
Szerintem nem bántás akart lenni , hanem nagyon sok férfi társam örül ha két nö izlelgeti egymást.Legalább is nekem nagyon bejön ha két nő érzékien csokolgatja ..... meg egyebek egymást .Szerintem ez az erótika amit kétnö képvisel csodálatos látvány.Jó egy kicsit elkanyarodtam de igy talán sikerült a félre érthető célzást magmagyaráznom.Imádom a husis lányokat egy pár képtöl az iroasztal meg is emelkedet.:)
Szerintem nem bántás akart lenni , hanem nagyon sok férfi társam örül ha két nö izlelgeti egymást.Legalább is nekem nagyon bejön ha két nő érzékien csokolgatja ..... meg egyebek egymást .Szerintem ez az erótika amit kétnö képvisel csodálatos látvány.Jó egy kicsit elkanyarodtam de igy talán sikerült a félre érthető célzást magmagyaráznom.Imádom a husis lányokat egy pár képtöl az iroasztal meg is emelkedet.:)
Sziasztok !
Nem!!!!!!!!
Egy nő egy másik nővel szmben nem alkothat véleményt?
nem tudom, miért kell mindjárt az emberre ráragasztani a bélyeget!
Egy nő egy másik nővel szmben nem alkothat véleményt?
nem tudom, miért kell mindjárt az emberre ráragasztani a bélyeget!
Talán van egy kis lezbi hajlamod?
De tényleg dögös a csaj

Ő elég jól néz ki számomra.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 08. 26. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)