Kedves Rambika14!
Sokakkal ellentétben én még ezt is látom! :) Gratula: Katinka (Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom, kezdünk többen lenni és az is nagyon tetszik, hogy minden összefogunk ebben a témában! És persze dupla tisztelet azoknak, akik felválalják önmagukat és feltesznek egy-egy képet magukról.
Ne engedjünk lmagunkat ányok!!!
Ne engedjünk lmagunkat ányok!!!
töltöttem fel egyelőre 2 képet.ajánlom azoknak,akik a topik pozitiv hozzászoloi közé tartoznak:))
a hátteret nem kell nézni:))) még itt is szembekerül az alonso ellenes emberkékkel...
hosszu lesz,mire én ezt megtanulom:(( különben én az övét se látom meg a magamét se.Én vagyok rajta...
Aha, de csak azt, amit Katicika tett fel. Te vagy rajta?
Előbb-utóbb a topic összes hozzászólója megmutatja magát:-) Ez jó.
Előbb-utóbb a topic összes hozzászólója megmutatja magát:-) Ez jó.
látja valaki a képet??
Ő Rambika?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Katinka!
Igazad van,de akkor azis izlések és pofonok kategória,hogy Izgató,ha a lányokon van háj?.
Valakinek izgató valakinek nem.
Ha az elöbbi hozzászolásommal valakit megbántottam volna,nem akartam,elnézést kérek! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 20:59
Igazad van,de akkor azis izlések és pofonok kategória,hogy Izgató,ha a lányokon van háj?.
Valakinek izgató valakinek nem.
Ha az elöbbi hozzászolásommal valakit megbántottam volna,nem akartam,elnézést kérek! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Nkboy[VIP]!
Amit feldobsz, az lehetetlen: ízlések és pofonok!!!!! Semmit sem kell eldönteni, vagy jöhet a másik véglet: Ki érdemli meg azt, hogy éljen, és ki nem????!!!
Amit feldobsz, az lehetetlen: ízlések és pofonok!!!!! Semmit sem kell eldönteni, vagy jöhet a másik véglet: Ki érdemli meg azt, hogy éljen, és ki nem????!!!
Kedves Nkboy[VIP]!
Amit feldobsz, az lehetetlen: ízlések és pofonok!!!!! Semmit sem kell eldönteni, vagy jöhet a másik véglet: Ki érdemli meg azt, hogy éljen, és ki nem????!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 20:56
Amit feldobsz, az lehetetlen: ízlések és pofonok!!!!! Semmit sem kell eldönteni, vagy jöhet a másik véglet: Ki érdemli meg azt, hogy éljen, és ki nem????!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (41637)
VIP

Üdv mindenkinek!
Szerintem is lehet izgató egy olyan lány akin van valamennyi"felesleg".Talán azt kéne eldönteni hogy mennyi az a felesleg amig izgató tud lenni a látvány.
Szerintem is lehet izgató egy olyan lány akin van valamennyi"felesleg".Talán azt kéne eldönteni hogy mennyi az a felesleg amig izgató tud lenni a látvány.
Valoban sokkal nehezebben viselnek dolgokat!
Üdv mindenkinek!

Rambika14 #1836 | ma, (2006.aug. 26-án) 20:48

Ha már itt tartunk, de a témába is illik véleményem szerint a telt lányok amellett, hogy érzékiek, de nagyon lelkisek is! Nem csak önmagam nevében beszélek, ezt látom.
(Ez egy válasz srek üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 13:30

Én, amikor 2 pasis felállásban az egyik pasi vagyok akkor félre kell tennem a lelki dolgokat. Kell néha hogy csak és kizárólag a kefélés járjon az ember agyában. Olyankor abszolút nem zavar a másik pasi, szívesen nézem ahogy jó keményen keféli a nőt, állat módjára szopatja, ha úgy adódik, bedugom a farkam a másik mellé a szájba, punciba, szívesen megdugok egy feneket amelyet előttem teleélvezett a másik, stb.
Ebben én it teljesen egyet értek, BigJoe! A tisztaság az első helyen kell hogy álljon az biztos.
Örülök, hogy a lányok is egyet értenek velem ezen a felállás téren. Persze azért én sem tudom hogyan viselném a dolgot, de azért már bevallom fantáziáltam róla, s azért szerintem már az első lépésen túl is vagyunk.
Örülök, hogy a lányok is egyet értenek velem ezen a felállás téren. Persze azért én sem tudom hogyan viselném a dolgot, de azért már bevallom fantáziáltam róla, s azért szerintem már az első lépésen túl is vagyunk.
A lelki dolgok mellett nekem van még egy problémám, történrtesen a higénia azon ága, amit nem lehet olyan könnyen ellenőrízni...
Én, amikor 2 pasis felállásban az egyik pasi vagyok akkor félre kell tennem a lelki dolgokat. Kell néha hogy csak és kizárólag a kefélés járjon az ember agyában. Olyankor abszolút nem zavar a másik pasi, szívesen nézem ahogy jó keményen keféli a nőt, állat módjára szopatja, ha úgy adódik, bedugom a farkam a másik mellé a szájba, punciba, szívesen megdugok egy feneket amelyet előttem teleélvezett a másik, stb.
te meg sandi meg joe meg én? :D:D:D:D:D:D:D:D:D szétszedjük azt az önző dögöt? :D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 12:47
Törölt felhasználó (368273)
VIP

Végre egy igazi nő!!!!:-)
2 férfival nagyon jó lenni, most is lenne rá alkalmam, de azok a lelki dolgok mindig meggátolják! Régebben viszont volt benne párszor részem és nagyon élveztem, meg ők is:-)
Talán majd, ha végre egyszer olyan társam lesz, aki benne van ilyen dolgokban, akkor....-) Persze, cserébe, ha nagyon akarná, viszonoznám neki egy másik nővel, hogy neki is jó legyen, de kikötés, hogy nem érintkezek a velem azonos neművel:-), úgy, ahogy én sem várom el, hogy az engem kényztető férfiak egymással foglalkozzanak:-)))
2 férfival nagyon jó lenni, most is lenne rá alkalmam, de azok a lelki dolgok mindig meggátolják! Régebben viszont volt benne párszor részem és nagyon élveztem, meg ők is:-)
Talán majd, ha végre egyszer olyan társam lesz, aki benne van ilyen dolgokban, akkor....-) Persze, cserébe, ha nagyon akarná, viszonoznám neki egy másik nővel, hogy neki is jó legyen, de kikötés, hogy nem érintkezek a velem azonos neművel:-), úgy, ahogy én sem várom el, hogy az engem kényztető férfiak egymással foglalkozzanak:-)))
Ezt Sandinak is írtam, elnézést:-)