szinte irodalmi szinten
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 10:11

Ezen hiányosságom bepótlása ma este hatványozottan megtörténik! Addíg is szíves elnézésüket és türelmüket kérem a kedves fórumozó társaimnak! Na szépen és korrektül fogalmaztam?

Ezen hiányosságom bepótlása ma este hatványozottan megtörténik! Addíg is szíves elnézésüket és türelmüket kérem a kedves fórumozó társaimnak! Na szépen és korrektül fogalmaztam?
(Ez egy válasz Sztyopa75 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol marad a szokásos képadag?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 20:39

Ó barátom,akkor te is tudod,hogy mi az igazán pikáns dolog. Én is így szoktam csinálni,ha nem punciba,akkor rá a kis hájas hasikára.

Egy kis zsírpárna még belefér! Tapasztalataim szerint a ducibb lányok sokkal odaadóbbak (nincs önbizalmuk, és szeretnének megtartani), sokkal többet megtesznek! Ezen kívül a csontváz bigék sosem izgattak!
Egyetértek az előttem szólókkal! Nincs is jobb a hason-gecinél. Egyébként az étteremben is húst rendelek, nem csontot!
Ó barátom,akkor te is tudod,hogy mi az igazán pikáns dolog. Én is így szoktam csinálni,ha nem punciba,akkor rá a kis hájas hasikára.

A hájnak is van határa, kevés
egyszerüen gyönyörü
ajaj a kis maci
ÁÁáá, definooom!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Íme ma esti vegyes felhozatalom. Teltség és a zsírpárnácskák különböző mértékben.