nyaminyami
nekem bejönnek a duci csajszik!!!
de a nagyon hurkásak már nem
mondjuk 90 kg alatt még ok :D

nekem bejönnek a duci csajszik!!!
de a nagyon hurkásak már nem
mondjuk 90 kg alatt még ok :D
Szia Fiona20! Semmi lefikázni való nincs azon a lányon,szép egészséges arcú telt lány. A fiú az viszont túl pici. De hát legalább van a srácnak izlése,hogy egy ilyen nőt talált élete párjának!
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:13

Szia Fatgirlsfriend!
Láttad a Kismalacban a 2929. képet? Nőként mondom, szerintem gyönyörű lány, és tök rossz, hogy lefikázzak csak azért, mert husis...
Mit szólsz hozzá?
Láttad a Kismalacban a 2929. képet? Nőként mondom, szerintem gyönyörű lány, és tök rossz, hogy lefikázzak csak azért, mert husis...

habár nem hozzám szólt a kérdés...és NEM BELEKOTNYELESKEDNI akarok...de mint a Kövérek Országos Érdekvédelmi Szövetségének elnöke úgy gondoltam megszólalok a témában!! szerintem sincs a lánnyal semmi baj (én még kövérenek sem mondanám...) de szerintem a képen nem is a lány a lényeg hanem a "LELKES" ifjú férj gondolom a kismalacba is az ő fura fintora miatt került be a kép
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:13

Szia Fatgirlsfriend!
Mit szólsz hozzá?

Szia Fatgirlsfriend!
Mit szólsz hozzá?
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:06

Íme a mai képdömpig. Elnézést a kisebb szünetért,de remélem lesz most mit csemegézni. Jó éjt mindenkinek!
Kiemeleten a telt nőknek!

Kiemelten (bocsánat) Asszem már nem bírok koncentrálni ettől a rengeteg női idomtól.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:06

Íme a mai képdömpig. Elnézést a kisebb szünetért,de remélem lesz most mit csemegézni. Jó éjt mindenkinek!

(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)