Zsozso, én nő vagyok, de a férjem nickjén írok, mert én nem regisztráltam magam. Így okés?
De ha gyakrabban látogatnál erre, akkor ezt bizony tudnád már
Ezzel csak azt akartam mondani, hogyha kedveled a dagi csajokat gyere csak sűrűbben, fatgirlsfriend gondoskodik a képekről
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

De ha gyakrabban látogatnál erre, akkor ezt bizony tudnád már

Akkor mi van rajta?????????? A mell is alapvetően zsírszövetből áll. De te tudod. Mondjuk nem jól,de semmi baj. El sem tudom képzelni,hogy a vékonyságban mi lehet izgató. De komolyan. Én mindent utálok,ami túl steril,túl szabályos és túl globális. Fogalmam nincs,hogy mégis miért lehet az átlagízlés vonzó. De mondjuk benne van a nevében is: "átlag" A mai nőideált én sem értékelném hármasnál többre.
(Ez egy válasz bornike24 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha no vagy es szeretnel kepeket tenni magadrol, csak batran, sz arcodat eltakarhatod ha nem akarod hogy rad ismerjenek, da ha egy szimpatikus arcod van akkor vetek azt eltakarni.
Te most no vagy vagy ferfi?
(Ez egy válasz Malussp üzenetére (2007. 01. 03. szerda 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 23:55

Sziasztok! Nos, BÚÉK minden kedves hájrajongónak!Továbbra is sasolok, figyelek. Még mindig nincs bátorságom képeket tenni magamról. Az előző oldalakon láttam egy csajt, aki némileg hasonlít rám alkatban, csak nekem nagyobb a mellem, ha jól figyeltem fatgirlsfriend torkos ducinak hívta
Ez tetszett. Szóval szemem rajtatok

a lányokon az az izgato ha egy deka háj nincs!!