továbbra is azt mondom, hogy kár lenne fogyózni.
Szép
semmi okod panaszra ,fogyózára meg pláne semmi
maradj ilyen
semmi okod panaszra ,fogyózára meg pláne semmi
maradj ilyen
Ezek nem is hályasok és még mindég szebbek mint a botsáskák.
Ha egy kicsi van rajta az nem baj!
Matrixina, tudom, hogy az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél saját magaddal, így én csak egy véleményt tudok mondani, mégpedig a sajátomat. Egész egyszerűen gyönyörű vagy!
Izgató! " nagy kofferba jó pakolni..."
Pedig igen egyértelmű.
Párodnak tetszel Így is, még mindig szép vagy neki, de tetszenél neki vékonyabban is, de nem akarja azt mondani hogy fogyj, nehogy muszájnak érezd.
Meg ott a kulcs mondat. Hogy ha Te ettől jobban éreznéd magad. Szóval nincs ezen semmi nem egyértelmű. :D Csak nem akar neked rosszat, lelkiismeretfurdalást hoyg így esetleg ne néznél ki jól, nem lennél csinos. ;)
Párodnak tetszel Így is, még mindig szép vagy neki, de tetszenél neki vékonyabban is, de nem akarja azt mondani hogy fogyj, nehogy muszájnak érezd.
Meg ott a kulcs mondat. Hogy ha Te ettől jobban éreznéd magad. Szóval nincs ezen semmi nem egyértelmű. :D Csak nem akar neked rosszat, lelkiismeretfurdalást hoyg így esetleg ne néznél ki jól, nem lennél csinos. ;)
Hozzágondoltam azt a plusz 10 kg-ot.
Szerintem még most se nagyon volna okod fogyni. ;)
De mondom, ha TE ettől érzed magad jobban akkor, hajrá. De kár hogy aktuálisabb kép nincs. (Ja és én nem feltétlenül meztelen képre gondoltam ám. Két puszi érte! :) Ha már így alakult.)
Szerintem még most se nagyon volna okod fogyni. ;)
De mondom, ha TE ettől érzed magad jobban akkor, hajrá. De kár hogy aktuálisabb kép nincs. (Ja és én nem feltétlenül meztelen képre gondoltam ám. Két puszi érte! :) Ha már így alakult.)
Hát ez k... jó!
Na ennyire mélyen nem,csak derékig!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ennyire mélyen nem,csak derékig!
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Bennük aludni?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 18:03
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor félig üres marad,mi a probléma?Tiszta praktikum.Tök jót lehet rajtuk /bennük/ aludni.
Akkor félig üres marad,mi a probléma?Tiszta praktikum.Tök jót lehet rajtuk /bennük/ aludni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 17:56
Törölt felhasználó (69371)
és ha nem hosszútávra utazok??? :)))
és ha nem hosszútávra utazok??? :)))
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod:"nagy kofferba lehet sokat pakolni"
gyönyörű, nemigaz?
Igen valószínű,hogy nekünk tetszenél. Mostanság hódít a probléma,hogy ha egy nő telt,akkor azt gondolja magáról,hogy nem szép. Miközben a pasinak pont akkor nem tetszene,ha lefogyna.
Nagyon csinos,finom tested van. Még nem is tartozol bele a husi kategóriába. Szerintem 78 kg-osan is nagyon jól nézhetsz ki,mert arányos a tested. Kíváncsi lennék egy mostani képre is.
A lényeg hogy TE jól érezd magad a bőrödben. HA szerinted el vagy hízva és fogyni akarsz, nosza rajta. Nincs ezzel semmi baj. A lényeg hogy soha ne más (ember, újság, bármi egyéb) mondja meg hogy nézz, ki, hogy vagy szép. Persze csak egészséges keretek közt, mert ugye szegény anorexiás lányok is azt
hi
magukról, hogy ők úgy szépek és tesznek más véleményére hogy nem. Amíg nem esel át a ló túloldalára addig NE mást kövess hanem magadat. ;) Bár a 163/78 szerintem sem vészes. Kb olyasmi lehetsz, mint egyik lányismerősöm, csak kisebb egy fejjel. Amitől mégcukibb lehetsz. De ahogy érzed. Esetleg dobj fel egy képet magadról. :)
alf
sz alf
ik

fatgirlsfriend

hffcry