nyugi, tettél már be ennél hájasabbat is!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 02. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 10:16
Van ebben a lányban valami nagyon naturális. Igaz nem divatos a megjelenése ,de pont ettől izgalmas. Fehér,sápadt bőr,elég sok háj a hasán,húsos karok,combok,fenék és punci. Szaftos lány,olyan akihez ha hozzáérsz,szinte már el is durransz.
Akik a telt nőket gusztustalannak tartják,szerintem még fiatalok! Nálluk a női ideálba még nem fér bele.Pedig az itteni képek bizonyitékok,hogy igen, gusztusosak!És töbségük sokkal életvidámabb.Ez az én véleményem!
Teljesen egyetértek! Látszik rajta, hogy élvezi, amit csinál, ( meg azt is , amit csinálnak vele ) és pont ettől izgató!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 02. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 10:16
Van ebben a lányban valami nagyon naturális. Igaz nem divatos a megjelenése ,de pont ettől izgalmas. Fehér,sápadt bőr,elég sok háj a hasán,húsos karok,combok,fenék és punci. Szaftos lány,olyan akihez ha hozzáérsz,szinte már el is durransz.
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 02. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 02. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
gusztusos! nagyon is! egyenesen kívánatos!!!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 17:07
Mi a véleményetek róla? Nagyon sok rajta a felesleg vagy még belefér a gusztusos kategóriába?
Izlések és pofonok:-)
Nekem nem jön be, de zabálni valok a husi lányok is nevetni öket sokszorosan többett hallom mint a gebéket.
De most még keresem a párom tehát egy sovány lányt vidám természettel.
Remélem azért vannak még csodák:-))
Nekem nem jön be, de zabálni valok a husi lányok is nevetni öket sokszorosan többett hallom mint a gebéket.
De most még keresem a párom tehát egy sovány lányt vidám természettel.
Remélem azért vannak még csodák:-))
Szerintem még elmegy de egy biztos marha joláll a kezébe az a mü fasz.
hihi...egész megnyugtató olvasni ezeket a hozzászólásokat :D kb ilyen kaliberű csaj vagyok mint ezek lenn a képen...
Mi a véleményetek róla? Nagyon sok rajta a felesleg vagy még belefér a gusztusos kategóriába?
Ugyan már, Tibor csak poénkodik! Ő is imádja ezeket a gyönyörűségeket!
Mi ronda benne? Na áruld már el.
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ronda:-))
Matrixinának lassan külön topicot kéne nyitni,annyira népszerű. De valóban. Tényleg a telt nők megtestesítője. Nincs benne semmi olyan,amit meg kéne változtatnia. Ilyen egy hús-vér istennő.
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 15:41
és mindjárt csatlakoznék a Matrixinát Megkívánó Pasik Klubjához!
és mindjárt csatlakoznék a Matrixinát Megkívánó Pasik Klubjához!
Jeeessssz!
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 15:29
szerintem van kedvünk. és továbbra sem gusztustalankodás, hanem maga a gyönyör! amúgy szeretném felhívni figyelmedet, hogy a hozzászólások számát tekintve ez a 3. legkeresettebb topic, és a hozzászólók zöme szerint " izgató, ha a lányokon van háj".
szerintem van kedvünk. és továbbra sem gusztustalankodás, hanem maga a gyönyör! amúgy szeretném felhívni figyelmedet, hogy a hozzászólások számát tekintve ez a 3. legkeresettebb topic, és a hozzászólók zöme szerint " izgató, ha a lányokon van háj".
A képeid alapján számomra a nemkövér Hölgyek kategóriájába kerülsz....
Nagyon szívesen kényeztetnélek:-)
Nagyon szívesen kényeztetnélek:-)
ebben tökéletesen igazad van, néha nagyon is meglepő dolgokra derül fény a dolgok ilyen megközelítése közben.
én csak a magam nevében tuudok nyilatkozni, nekem pedig van kedvem . és nem is gusztustalan, még ha Woody Allen úgy is látja . bár ezek a híres mondásai szerintem jórészt azért születtek, hogy beszéljenek róla.

fatgirlsfriend

kafkaf
Adriana M