Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4377   2008. 03. 17. hétfő 21:01
MmePrune MmePrune VIP Admin
miért gondolod, hogy egy társkeresőn írt vélemény fontos lehet...vagy akár tükrözi a valóságot?
szerintem ne foglalkozz vele...indulj ki a saját ízlésedből, te se szeretsz mindenféle tipusú pasit smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (189823)
2008. 03. 17. hétfő 20:49
hali!nos nekem egy kérdésem lenne...alapvetöen mindig is vékony voltam,söt,nagyon is,ha azt vesszük csak nemrég olyan 20x évesen kezdtem el kicsit felszedni de engem nem zavar.egy társkerersön irtam vkinek ,aki megnézte a képeim és mondta h teccem de ö a vékony lányokat szereti!nos kicsit ledöbbentem mert valoban nem vagyok 50kg de sztem a 63-65 az sem sok a 168 cm hez..valo igaz van rajtam egy pár kg ,itt ott de most szeretném hallani a pasik többségét hogy akkor nektek a vékonyak(csontvázak )jönnek be vbagy a normális sulyu nök?mert én abszolut normálisnak tartom magam de ez kissé szarul esett.lehet nekem nem anorexiám van,hanem a másik mert én pl mindig inkább vékonynak látom magam )amugy eszek sok csokit is,édességet,de sztem az ember ne vonjon meg magátol mindent nem?
csak azért kérdem ezeket mert azért könyvekböl stb ugy hallottam hogy a pasik nem szeretik a tökre vékony modell alkatú nöket...
#4376   2008. 03. 17. hétfő 20:49
X Törölt felhasználó (189823)
hali!nos nekem egy kérdésem lenne...alapvetöen mindig is vékony voltam,söt,nagyon is,ha azt vesszük csak nemrég olyan 20x évesen kezdtem el kicsit felszedni de engem nem zavar.egy társkerersön irtam vkinek ,aki megnézte a képeim és mondta h teccem de ö a vékony lányokat szereti!nos kicsit ledöbbentem mert valoban nem vagyok 50kg de sztem a 63-65 az sem sok a 168 cm hez..valo igaz van rajtam egy pár kg ,itt ott de most szeretném hallani a pasik többségét hogy akkor nektek a vékonyak(csontvázak )jönnek be vbagy a normális sulyu nök?mert én abszolut normálisnak tartom magam de ez kissé szarul esett.lehet nekem nem anorexiám van,hanem a másik mert én pl mindig inkább vékonynak látom magam )amugy eszek sok csokit is,édességet,de sztem az ember ne vonjon meg magátol mindent nem?
csak azért kérdem ezeket mert azért könyvekböl stb ugy hallottam hogy a pasik nem szeretik a tökre vékony modell alkatú nöket...
#4375   2008. 03. 17. hétfő 19:58
bandili bandili
Szóval duci nőket dugni a legeslegjobb dolog.Hiszen álltalában a mellek is nagyobbak,így közéjük verni fantasztikus.Nkem ezelőtt néhány évvel volt egy kb 130kg-os barátnőm,természetesen a feleségem mellett.Olynokat művelt,amit el sem tudtam képzelni.A duci nőknek még a punciuk is más.
Amikor csurog,az ember még a farka nélkül is élvez.
#4374   2008. 03. 17. hétfő 13:07
doogy doogy
Duci hölgyek között pedig azok a leg tutibbak, akik elfogadják magukat, tudatában vannak annak a ténynek, hogy rengeteg palinál Ők képviselik a csúcsot.. Nemhogy nincs okuk szégyenkezni, egyenesen büszkének kéne lenniük testi adottságaikra..Le a kissebbségi komlexusokkal!!! smile Hogy is van az a Mika szám..Big Girl You Are... smile
#4373   2008. 03. 17. hétfő 12:54
doogy doogy
Egyértelmű, hogy a formás ducik a legjobbak.A nunijuk is finomabb, "kipárnázott"(bocs) érzést nyújt, és aktus közben a rengő husi látványa...katarzis.. smile
#4372   2008. 03. 17. hétfő 12:40
Bandur Bandur
Ez egy nagy pozitivum a teltebb hölgyekben hogy tisztában vannak a testi adotságaikal és nem játszák a picsájukat mint a plázacicák eplus2
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 17. hétfő 11:24
Érdekes, ami a fájdalommal kapcsolatban írsz, elgondolkodtam rajta. Szerintem szó nincs arról, hogy duciknak alacsonyabb lenne a fájdalomküszöbük, ami fáj, az fáj. Inkább az lehet, hogy a duci nőkre (én is az vagyok) nem jellemző a kényeskedés, a nyivákolás, picsáskodás, hiszen elég hülyén nézne ki, ha valaki 80-90 kilósan nyervogna. nyes Nem azért, mert más érez, mint egy vékony lány, hanem mert egyszerűen hülyén nézne ki. smile Szerintem legalábbis. wave És persze szó sincs arról, hogy a sovány nők nyervogósak, pusztán annyi, hogy könnyebben megtehetik, és egy részük ezt meg is teszi.
#4371   2008. 03. 17. hétfő 11:24
Fiona20 Fiona20
Érdekes, ami a fájdalommal kapcsolatban írsz, elgondolkodtam rajta. Szerintem szó nincs arról, hogy duciknak alacsonyabb lenne a fájdalomküszöbük, ami fáj, az fáj. Inkább az lehet, hogy a duci nőkre (én is az vagyok) nem jellemző a kényeskedés, a nyivákolás, picsáskodás, hiszen elég hülyén nézne ki, ha valaki 80-90 kilósan nyervogna. nyes Nem azért, mert más érez, mint egy vékony lány, hanem mert egyszerűen hülyén nézne ki. smile Szerintem legalábbis. wave És persze szó sincs arról, hogy a sovány nők nyervogósak, pusztán annyi, hogy könnyebben megtehetik, és egy részük ezt meg is teszi.
(Ez egy válasz tzole üzenetére (2008. 03. 15. szombat 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 07:38
A témával csak annyit, hogy ha nem túl sok, arányos és el van osztva, és ő is tisztába van az adottságával, akkor nagyon is szép lehet. Arról nem is beszélve, ha egy cseppet elragadja az embert a hév, nem kell attól tartani hogy fájdalmat okoz egy erősebb szorítással.
#4370   2008. 03. 15. szombat 07:38
tzole tzole
A témával csak annyit, hogy ha nem túl sok, arányos és el van osztva, és ő is tisztába van az adottságával, akkor nagyon is szép lehet. Arról nem is beszélve, ha egy cseppet elragadja az embert a hév, nem kell attól tartani hogy fájdalmat okoz egy erősebb szorítással.
#4369   2008. 03. 14. péntek 23:01
MrEnigma MrEnigma
Nem téged "gyanúsítottalak" G-pont gyűjtéssel, félreértettél. Csaka te válaszodon keresztül élcelődtem bolfinger velős tartalmas G-pontvadász hozzászólásán. smile
(Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 03. 14. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 15:57
Én nem a G-pont gyűjtögetésre megyek... te is tudod, hogy ritkán írok.
Hát egyszer, ha úgy leszek töltök fel képeket smile
#4368   2008. 03. 14. péntek 15:57
Lindy Lindy
Én nem a G-pont gyűjtögetésre megyek... te is tudod, hogy ritkán írok.
Hát egyszer, ha úgy leszek töltök fel képeket smile
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 03. 14. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 11:46
Nem lenne jó biza, de a G-pont gyűjtögetés sem jó senkinek. smile
És mikor láthatuk újra a lányok közt.
*bociszemeketmereget* smile
#4367   2008. 03. 14. péntek 11:46
MrEnigma MrEnigma
Nem lenne jó biza, de a G-pont gyűjtögetés sem jó senkinek. smile
És mikor láthatuk újra a lányok közt.
*bociszemeketmereget* smile
(Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 03. 14. péntek 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 05:48
Van ez így. Nem lehet mindenkinek egyforma ízlése. Nem is lenne az jó.
#4366   2008. 03. 14. péntek 05:48
Lindy Lindy
Van ez így. Nem lehet mindenkinek egyforma ízlése. Nem is lenne az jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (146518)
2008. 03. 13. csütörtök 23:31
NEM nem izgató ha a csajodon van háj
SRY mindenkitől
#4365   2008. 03. 13. csütörtök 23:31
X Törölt felhasználó (146518)
NEM nem izgató ha a csajodon van háj
SRY mindenkitől
#4364   2008. 03. 13. csütörtök 19:24
lencsibaby lencsibaby
Ezzel maximálisan egyet értek....egy telt nő is lehet... szép ,gusztusos,és kivánatos ,csak tudni kell a teltségét "tálalni" wink
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 15:18
Szerintem egy husis lány igenis szép és szexi tud lenni!(Mondom ezt női szemmel is.)Viszont az a véleményem, mint a többségnek, hogy csak egy bizonyos határig. Meg persze az elhízás módja sem mindegy, mert ha valaki arányosan és nőiesen hízik (vastag comb, nagy fenék, vékony derék, nagy cici) 20-30 kiló plusszal is simán lehet szexi. Viszont ha pechjére úgy hízik valaki, hogy bár csak 15 kiló van rajta, de előnytelenül oszlik el (pl ropiláb, hordóhas, nuku derék),akkor ő sokkal kevésbé lesz szexi, mint akin jóval több háj van, de előnyös eloszlásban. Ezzel nincs mit tenni, alkatfüggő, a peches hízásra hajlamosak között is vannak kevésbé szerencsések. smile És persze as sem mindegy, hogy az illető emellé hogyan öltözik, hogy domborítja ki az erősségeit és leplezi a lepleznivalót. No meg a kisugárzás... nyes
#4363   2008. 03. 13. csütörtök 19:07
MrEnigma MrEnigma
"No meg a kisugárzás..."
Ez a nagyon nem mindegy.
Egykori csoporttársam olyan 180 magas ahhoz arányosan "dús" lány (szerencséjére előnyösen hízott, azaz értsd jó eloszlásban lerakódott párnák).
Mégis nagyon dögös, szexi volt és azok ius megnézték, meg elismerően nyilatkoztak róla akiknek a vékony cicababák jöttek be.
Mitől volt ez?
Lány követte a divatot. Igaz alkatához mérten. Haspóló mini szoknya nem volt előnyös neki, de tudott olyat felvenni amiben igencsak dögös volt. Igaz én nem nagyon szeretem az akutális divatot (sőt, a "gótikus babák" - goth babe - a gyengém de ez most mindegy nyes ).
Namármost a lány állítom úgy állt saját magához, hogy ő szép, csinos, dögös és ez sugárzott belőle és ez másnak is lejött.
Vagy a szomszédomban lakó lány. 30-as van már gyereke, magas nem vékonyka, de arányosan van rajta, szép arca van és nem 170/50 90/60/90-es de nagyon nagyon dögös, és csinos.
Kisugárzás, önbecsülés. Ha az van akkor jelentősen javul a helyzet. wink
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 15:18
Szerintem egy husis lány igenis szép és szexi tud lenni!(Mondom ezt női szemmel is.)Viszont az a véleményem, mint a többségnek, hogy csak egy bizonyos határig. Meg persze az elhízás módja sem mindegy, mert ha valaki arányosan és nőiesen hízik (vastag comb, nagy fenék, vékony derék, nagy cici) 20-30 kiló plusszal is simán lehet szexi. Viszont ha pechjére úgy hízik valaki, hogy bár csak 15 kiló van rajta, de előnytelenül oszlik el (pl ropiláb, hordóhas, nuku derék),akkor ő sokkal kevésbé lesz szexi, mint akin jóval több háj van, de előnyös eloszlásban. Ezzel nincs mit tenni, alkatfüggő, a peches hízásra hajlamosak között is vannak kevésbé szerencsések. smile És persze as sem mindegy, hogy az illető emellé hogyan öltözik, hogy domborítja ki az erősségeit és leplezi a lepleznivalót. No meg a kisugárzás... nyes
#4362   2008. 03. 13. csütörtök 15:18
Fiona20 Fiona20
#4361   2008. 03. 03. hétfő 10:19
MrEnigma MrEnigma
Nálad a pont!
Meg lehet közelíteni, bizony!
Volt barátnő is bőségesen telt volt, és mégis ment hátulról, gond nélkül. Sőt szerette is! smile
(Ez egy válasz Lindy üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 11:27
Szerintem is befolyásolja a fenékméret, de én úgy gondolom, lehet úgy fordulni, mozdulni, hogy hátulról is megközelíthető legyen, még egy jóval nagyobb méretekkel rendelkező csajnak is. De ez csak az én véleményem smile
#4360   2008. 03. 03. hétfő 10:17
MrEnigma MrEnigma
Farokhossz/fenékméret.
Ha az arányszám nagyobb mint 1 akkor nincs gond. wink
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 02:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 02:09
Lindy,teltcica, kérdeznék tőletek valamit. Régebben volt egy kimondottan kövér csajom, fantasztikus volt vele a szex, csodálatosan húsos,vérbő és szűk volt a puncija, de amikor hátulról akartam megközelíteni, elnevette magát, megrázta a fejét, hogy onnan nem megy. És tényleg, hátulról nem tudtam elérni a punciját a farkammal, egyszerűen nem lehetett. Szal, nem arról van szó, hogy valami miatt nem akarta hátulról, hanem olyan volt az alkata, hogy nem lehetett. S akkor elkönyveltem, hogy a testesebb csajokat hátulról nem lehet megdugni. Aztán olvasom itt a hsz-eket és lám, mégiscsak lehet. Akkor most hogy van ez?
#4359   2008. 03. 03. hétfő 01:55
kandurmarci kandurmarci
Nem mértem le sosem, nem is kérdeztem tőle, olyan 168cm/100kg körül lehetett.
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 11:27
Nem tudom, másoknál, hogy van ez, de szerintem testlkat kérdése lehet talán.
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy ne lehessen.
És itt van sok kép hátulról is, szóval ha megnézed őket, szerintem látszik a hozzáférhetőség.
Hány cm/kg a volt barátnőd?
#4358   2008. 03. 02. vasárnap 20:37
lazapasi lazapasi
izgató, bizony smile ))

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!