Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4617   2009. 05. 14. csütörtök 18:04
X Törölt felhasználó (19792)
gyönyörűek.... mmmmmmmmmm....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 05. 13. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 21:20
Hoztam újabb szaftos fotókat. Itt aztán nincs kalória és zsírsejt hiány. A nagy popsi,vastag comb és hurkás has beteríti a képernyődet,ha rákattintasz a képekre...
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4616   2009. 05. 14. csütörtök 17:14
tetrabetta tetrabetta
Megnéztem az oldalt. Nagyon jó!
Eddig sem volt bajom a ducikkal, de most már egyenesen "fun" lettem.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 20. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 11:54
Szervusz Gyorboy! Valóban leült kissé a téma,mert sokkal elfoglaltabb vagyok,mint régebben. Megasztán a zsircsajok.blog.hu-n vezetek naplót. A párod egyébként tényleg módfelett jó nő. Élvezetes lehet vele neked. eljen
#4615   2009. 05. 14. csütörtök 16:15
agica.002 agica.002
én is telt vagyok de nem ennyire!
Szerintem nem undorító, mert pl ha hátulról kényeztet a farkával, és akinek nálam sokkal több háj van a pociján, azt a súly lehúzza, és ugyanolyan kerek feneke és dereka lesz...... De ez csak az én véleményem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 12. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (166411)
2009. 05. 12. kedd 20:47
undoritó szerintem,de nem vagyok leszbi
#4614   2009. 05. 13. szerda 21:20
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Hoztam újabb szaftos fotókat. Itt aztán nincs kalória és zsírsejt hiány. A nagy popsi,vastag comb és hurkás has beteríti a képernyődet,ha rákattintasz a képekre...
#4613   2009. 05. 12. kedd 20:47
X Törölt felhasználó (166411)
undoritó szerintem,de nem vagyok leszbi
#4612   2009. 05. 12. kedd 20:34
X Törölt felhasználó (19792)
gyönyörű husi bombák smile ) nyamnyam
#4611   2009. 05. 12. kedd 19:05
X Törölt felhasználó (118959) VIP
Sziasztok!

Nagyon izgató képeket tettél fel az oldalra! worship Szeretem az ilyen alkatú nőket! finom
Köszi Fatgirlsfriend! wink
#4610   2009. 05. 12. kedd 18:26
gyorboy gyorboy VIP
Helló Fatgirlsfriend,

Köszöntelek újra a fedélzeten smile . Már jó rég nem hallottunk Rólad. Szokás szerint nagyon jó képek. Ne hagyd abba smile
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 05. 11. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 11. hétfő 22:24
Asszem itt az ideje feléleszteni a topicot. Nemde?
Mit szóltok az "életmentő" képekhez?

Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
#4609   2009. 05. 11. hétfő 22:24
Asszem itt az ideje feléleszteni a topicot. Nemde?
Mit szóltok az "életmentő" képekhez?

Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
#4608   2009. 05. 10. vasárnap 21:56
X Törölt felhasználó (337951)
Igen de csak arányosan s nem Rubensi képi formákba, gondolva.
#4607   2009. 05. 10. vasárnap 15:12
X Törölt felhasználó (23078)
Szerintem egy kis háj izgató lehet. Persze nem az, ha szétfolyik a csaj, inkább az, ha kicsit teltebb.
Az sem mindegy, hogy milyen eloszlásban. Az nem izgat, ha csak a hasán van. Az az izgi, ha elsősorban a popsin, combon van, s csak utána egy kevés a hason. Nem kell, hogy nagy melle is legyen. Egyszóval, ha arányosan, gusztusosan telt, az szép.
#4606   2009. 01. 21. szerda 17:01
Dagiiii Dagiiii
meglestem én is ezt az oldalt,nagyon jó smile )
#4605   2009. 01. 20. kedd 18:34
gyorboy gyorboy VIP
Szia,

Megnéztem a blogot, nagyon kellemes. Tarthatnál 2 vasat is a tűzben, mert hiányoznak innen a jól megszokott sorozataid. Írtam privát üzenetet.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 20. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 11:54
Szervusz Gyorboy! Valóban leült kissé a téma,mert sokkal elfoglaltabb vagyok,mint régebben. Megasztán a zsircsajok.blog.hu-n vezetek naplót. A párod egyébként tényleg módfelett jó nő. Élvezetes lehet vele neked. eljen
#4604   2009. 01. 20. kedd 11:54
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 20. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 09:52
Szia Fatgirlsfriend,

Mi van veled? Hanyagolod mostanában a GG-t? Nagyon leült a téma:(
Vannak fent újabb képek.

Üdv!
#4603   2009. 01. 20. kedd 09:52
gyorboy gyorboy VIP
Szia Fatgirlsfriend,

Mi van veled? Hanyagolod mostanában a GG-t? Nagyon leült a téma:(
Vannak fent újabb képek.

Üdv!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 07. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 14:06
Szia!
Megnéztem a képeket és túlzás nélkül állítom, hogy a párod pont olyan, amit én igazán kedvelek. Nagyon hasonlít a barátnőmre. Szinte ugyanaz az alkat, csak a melle kisebb a páromnak. De a comb, has, punci majdnem ua. Igazán elégedett lehetsz és remélem, hogy az is vagy, mert szerintem csak a husi lányok az igazán izgatóak az ágyban.
eljen worship
#4602   2009. 01. 14. szerda 20:48
Dagiiii Dagiiii
háj háj háj sziasztok smile )
#4601   2009. 01. 07. szerda 18:06
gyorboy gyorboy VIP
Szia!
Először is nagyon köszönjük a pozitív hozzászólásodat. Tervezzük már a következő sorozatot, amelyben a párom játékszerei is hangsúlyt kapnak smile . Abban, hogy a husis lányok igazán izgatóak az ágyban teljes mértékben osztom a véleményedet.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 07. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 14:06
Szia!
Megnéztem a képeket és túlzás nélkül állítom, hogy a párod pont olyan, amit én igazán kedvelek. Nagyon hasonlít a barátnőmre. Szinte ugyanaz az alkat, csak a melle kisebb a páromnak. De a comb, has, punci majdnem ua. Igazán elégedett lehetsz és remélem, hogy az is vagy, mert szerintem csak a husi lányok az igazán izgatóak az ágyban.
eljen worship
#4600   2009. 01. 07. szerda 14:06
Szia!
eljen worship
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 06. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 20:43
Sziasztok,

Igen leült a téma :(. Az amatőr párok rovatba tettünk fel pár képet, amelyen látható a telt lányok táborát gazdagító párom. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. smile
#4599   2009. 01. 06. kedd 20:43
gyorboy gyorboy VIP
Sziasztok,

Igen leült a téma :(. Az amatőr párok rovatba tettünk fel pár képet, amelyen látható a telt lányok táborát gazdagító párom. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. smile
#4598   2008. 12. 17. szerda 20:49
Aki szereti a hurkás,zsírpárnás csajokat,azt lenyűgözi majd ez a sorozat!!!!

finom

... 23 24 25 26 27 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!