gyönyörűek.... mmmmmmmmmm....
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 05. 13. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 21:20

Hoztam újabb szaftos fotókat. Itt aztán nincs kalória és zsírsejt hiány. A nagy popsi,vastag comb és hurkás has beteríti a képernyődet,ha rákattintasz a képekre...

Megnéztem az oldalt. Nagyon jó!
Eddig sem volt bajom a ducikkal, de most már egyenesen "fun" lettem. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 20. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 11:54
Eddig sem volt bajom a ducikkal, de most már egyenesen "fun" lettem. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 20. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusz Gyorboy! Valóban leült kissé a téma,mert sokkal elfoglaltabb vagyok,mint régebben. Megasztán a zsircsajok.blog.hu-n vezetek naplót. A párod egyébként tényleg módfelett jó nő. Élvezetes lehet vele neked.

én is telt vagyok de nem ennyire!
Szerintem nem undorító, mert pl ha hátulról kényeztet a farkával, és akinek nálam sokkal több háj van a pociján, azt a súly lehúzza, és ugyanolyan kerek feneke és dereka lesz...... De ez csak az én véleményem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 12. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 12. kedd 20:47
Szerintem nem undorító, mert pl ha hátulról kényeztet a farkával, és akinek nálam sokkal több háj van a pociján, azt a súly lehúzza, és ugyanolyan kerek feneke és dereka lesz...... De ez csak az én véleményem.... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 12. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (166411)

undoritó szerintem,de nem vagyok leszbi
Hoztam újabb szaftos fotókat. Itt aztán nincs kalória és zsírsejt hiány. A nagy popsi,vastag comb és hurkás has beteríti a képernyődet,ha rákattintasz a képekre...

undoritó szerintem,de nem vagyok leszbi
gyönyörű husi bombák
) nyamnyam

Sziasztok!
Nagyon izgató képeket tettél fel az oldalra!
Szeretem az ilyen alkatú nőket!
Köszi Fatgirlsfriend!
Nagyon izgató képeket tettél fel az oldalra!

Köszi Fatgirlsfriend!

Helló Fatgirlsfriend,
Köszöntelek újra a fedélzeten
. Már jó rég nem hallottunk Rólad. Szokás szerint nagyon jó képek. Ne hagyd abba
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 05. 11. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 11. hétfő 22:24
Köszöntelek újra a fedélzeten

Asszem itt az ideje feléleszteni a topicot. Nemde?
Mit szóltok az "életmentő" képekhez?

Asszem itt az ideje feléleszteni a topicot. Nemde?

Igen de csak arányosan s nem Rubensi képi formákba, gondolva.
Szerintem egy kis háj izgató lehet. Persze nem az, ha szétfolyik a csaj, inkább az, ha kicsit teltebb.
Az sem mindegy, hogy milyen eloszlásban. Az nem izgat, ha csak a hasán van. Az az izgi, ha elsősorban a popsin, combon van, s csak utána egy kevés a hason. Nem kell, hogy nagy melle is legyen. Egyszóval, ha arányosan, gusztusosan telt, az szép.
Az sem mindegy, hogy milyen eloszlásban. Az nem izgat, ha csak a hasán van. Az az izgi, ha elsősorban a popsin, combon van, s csak utána egy kevés a hason. Nem kell, hogy nagy melle is legyen. Egyszóval, ha arányosan, gusztusosan telt, az szép.
meglestem én is ezt az oldalt,nagyon jó
)

Szia,
Megnéztem a blogot, nagyon kellemes. Tarthatnál 2 vasat is a tűzben, mert hiányoznak innen a jól megszokott sorozataid. Írtam privát üzenetet. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 20. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 11:54
Megnéztem a blogot, nagyon kellemes. Tarthatnál 2 vasat is a tűzben, mert hiányoznak innen a jól megszokott sorozataid. Írtam privát üzenetet. (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 20. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusz Gyorboy! Valóban leült kissé a téma,mert sokkal elfoglaltabb vagyok,mint régebben. Megasztán a zsircsajok.blog.hu-n vezetek naplót. A párod egyébként tényleg módfelett jó nő. Élvezetes lehet vele neked.

(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 20. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 20. kedd 09:52

Szia Fatgirlsfriend,
Mi van veled? Hanyagolod mostanában a GG-t? Nagyon leült a téma:(
Vannak fent újabb képek.
Üdv!
Vannak fent újabb képek.
Üdv!
Szia Fatgirlsfriend,
Vannak fent újabb képek.
Üdv! (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 07. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 14:06
Vannak fent újabb képek.
Üdv! (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 07. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Megnéztem a képeket és túlzás nélkül állítom, hogy a párod pont olyan, amit én igazán kedvelek. Nagyon hasonlít a barátnőmre. Szinte ugyanaz az alkat, csak a melle kisebb a páromnak. De a comb, has, punci majdnem ua. Igazán elégedett lehetsz és remélem, hogy az is vagy, mert szerintem csak a husi lányok az igazán izgatóak az ágyban.
Megnéztem a képeket és túlzás nélkül állítom, hogy a párod pont olyan, amit én igazán kedvelek. Nagyon hasonlít a barátnőmre. Szinte ugyanaz az alkat, csak a melle kisebb a páromnak. De a comb, has, punci majdnem ua. Igazán elégedett lehetsz és remélem, hogy az is vagy, mert szerintem csak a husi lányok az igazán izgatóak az ágyban.

háj háj háj sziasztok
)

Szia!
Először is nagyon köszönjük a pozitív hozzászólásodat. Tervezzük már a következő sorozatot, amelyben a párom játékszerei is hangsúlyt kapnak
. Abban, hogy a husis lányok igazán izgatóak az ágyban teljes mértékben osztom a véleményedet.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2009. 01. 07. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 14:06
Először is nagyon köszönjük a pozitív hozzászólásodat. Tervezzük már a következő sorozatot, amelyben a párom játékszerei is hangsúlyt kapnak

Szia!

Szia!
(Ez egy válasz gyorboy üzenetére (2009. 01. 06. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 20:43

Sziasztok,
Igen leült a téma :(. Az amatőr párok rovatba tettünk fel pár képet, amelyen látható a telt lányok táborát gazdagító párom. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre.
Igen leült a téma :(. Az amatőr párok rovatba tettünk fel pár képet, amelyen látható a telt lányok táborát gazdagító párom. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre.

Sziasztok,

Aki szereti a hurkás,zsírpárnás csajokat,azt lenyűgözi majd ez a sorozat!!!!